Talált termékek száma: 10

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Alko T13-93.8 HD-A Fűnyíró traktor, fekete
599 900 Ft

2 év garancia

Az AL-KO T13–93.8 HD-A Fűnyíró traktor, fekete golyóscsapággyal, megbízható 2 késes vágóművel rendelkezik. Magas kényelem az egyszerű és áttekinthető kezelésnek köszönhetően, valamimint egyszerű fűgyűjtő ürítés a teleszkópos kar segítségével könnyíti meg a mindennapokat.


MTD SMART RE 125 Fűnyíró traktor
604 090 Ft

580 290 Ft

Az MTD SMART RE 125 fűnyíró traktor tökéletes társ a kertrendezésben. Rendkívül jól irányítható gép, fordulási sugara mindössze 46 cm. A meghajtásért egy eredeti Briggs & Stratton motor felel, amely 11.3 lóerős, 344 cm3 hengertérfogtú. A motor a legjobb teljesítmény elérése céljából 6 fokozatú transzmatikus sebességváltóval rendelkezik. A fű nyírását két pengével végzi az eszköz. A nyírási magasság 38mm és 95mm között 5 fokozatban állítható be. A levágott füvet a gép hátulján elhelyezett 240 liter térfogatú tárolóba gyűjti, így a már megtisztított terület nem lesz tele a hulladékkal.


Wolf - Garten Wolf E 13/92 T Fűnyírótraktor
551 390 Ft

509 990 Ft

2 év garancia

Az WOLF-Garten E 13/92 T Gyűjtős fűnyíró traktor két kés segítségével 92 cm szélességben vágja a füvet majd az ülés alatt elhelyezett nagy átmérőjű fűgyűjtő csövön keresztül közvetlenül a fűgyűjtő tartályba juttatja. A nagy méretű, széles kerekein könnyedén gurul, akár rosszabb terepen is könnyen boldogul. A hidrosztatikus meghajtás révén az előre/hátramenet könnyedén változtatható és a jó manőverezőképességét a kicsi fordulási sugarat biztosító első tengely fokozza. Erőteljes 420 cm3 hengertérfogatú, gazdaságos, megbízható THORX motor az erőforrása. Minimális a karbantartási igénye, ami háztartási körülmények között is könnyedén, bárki számára elvégezhető.


Wolf - Garten Wolf E 13/96 T Fűnyírótraktor
446 990 Ft

409 990 Ft

2 év garancia

Az WOLF-Garten E 13/96 T oldalkidobós fűnyíró traktor transzmatikus meghajtása ideális haladási sebességet biztosít mind előre, mind hátramenetben. A nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén halad, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD motor megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (akár 20%-os lejtőig). Állítható ülése, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felület ergonomikus kialakítása a traktor vezetőjének kényelmét szolgálja.


Hecht 5161 Fűnyíró traktor
359 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Hecht 5161 fűnyíró traktor megbízható társ a kerti munkában. 1500–2000 m2 nagyságú terület levágására tervezték. A gépet 6,5 lóerős benzinmotor hajtja, amely képes önjáró üzemmódban dolgozni 1,5 km/h és 5 km/h sebességintervallumban. A motor teljesítményének optimalizálását a traktor sebességváltója biztosítja, mely 4 sebességes előre, és 1 hátra. A hulladék tárolására egy 150 literes tartályban van lehetőség, így a munkaterület nem lesz tele a levágott fűvel. A vágási magasság központilag állítható 35mm és 75mm között.


MTD 96 Fűnyírótraktor
439 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az MTD 96 oldalkidobós fűnyíró traktor transzmatikus meghajtása ideális haladási sebességet biztosít mind előre, mind hátramenetben. A nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén halad, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD fűnyíró traktor motor a dimbes-dombos területeken is megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (akár 20%-os lejtőig). Állítható ülése, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felület ergonomikus kialakítása a traktor vezetőjének kényelmét szolgálja.


MTD DL 92 H Fűnyíró traktor
577 900 Ft

549 900 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

MTD DL 92 H fűgyűjtős fűnyíró traktor. Az olajszivattyú megfelelő kenést biztosít a motornak a munka során, hidrosztatikus meghajtás, nagyméretű kerekek, csupán 46 cm-es fordulókör. Az MTD Beige Line DL 92 H fűgyűjtős fűnyíró traktor transzmatikus meghajtása ideális haladási sebességet biztosít mind előre, mind hátramenetben. A nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén halad, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD fűnyíró traktor motor a dimbes-dombos területeken is megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (akár 20%-os lejtőig). 2 egyénileg szabályozható kar a vágóasztal magasságának beállításához és bekapcsolásához. Felfüggesztett acél első tengely. Nagyméretű és komfortos gumiabroncsok.


MTD DL 96 T Fűnyíró traktor
379 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

MTD DL 96 T oldalkidobós fűnyíró traktor itűnő választás közepesen nagy méretű kertekbe, ha nem elsődleges szempont a fűgyűjtés. Az MTD Beige Line DL 96 T nagyon praktikus, megbízható fűnyíró traktor. Motorja olajszivattyúval ellátott, ezért akár meredekebb területekre is használható (max. 20% lejtőig). A 46 cm-es fordulókörnek köszönhetően a traktor kis helyen képes megfordulni. Az állítható ülés, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felület ergonomikus kialakítású, ezáltal biztosítva a kényelmet az MTD Beige Line DL 96 T fűnyíró traktor kezelője számára. A vágásmagasság kényelmesen beállítható, a fűgyűjtő ürítése kényelmesen az ülésből megoldható. Széles kerekeinek köszönhetően kisebb nyomást gyakorol a talajra, így kíméli a gyepet, hogy az mindig szép maradhasson.


MTD SMART RC 125 Fűnyírótraktor
574 190 Ft

499 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az MTD SMART RC 125 Fűnyírótraktort nagyon könnyű használni. A traktor pedálját benyomva leáll a jármű, fölengedve pedig ismét elindul, ezáltal a használata egyszerű. Hat sebességfokozatú, és a haladási sebesség fokozatai egyformák, előre és hátramenetben is.


MTD SMART RE 130 H Fűnyíró traktor
685 590 Ft

659 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az MTD SMART RE 130 H fűnyíró traktor a legjobb kertrendezésben. Rendkívül jól irányítható gép, fordulási sugara mindössze 46 cm. A meghajtásért egy eredeti Briggs & Stratton motor felel, amely 13 lóerős, 344 cm3 hengertérfogtú. A motor egy hidrosztatikus . Első tengelye úgy van kialakítva, hogy kanyarodáskor is mind a 4 kerék a földön legyen, így ekkoris tökéletesen egyenletes lesz a vágás. A fű nyírását két pengével végzi az eszköz. A nyírási magasság 30mm és 95mm között 5 fokozatban állítható be. A levágott füvet a gép hátulján elhelyezett 240 liter térfogatú tárolóba gyűjti, így a már megtisztított terület nem lesz tele levágott fűvel.