EP LINE Crayola 15 x 10 g víz-pezsgő pezsgőtabletta

Márka: EP LINE Katalógus száma: 100002629419

Közvetlenül partnerünktől

EP LINE Crayola 15 x 10 g víz-pezsgő pezsgőtabletta

Hozd a gyerekeknek a Crayola pezsgőtablettákkal való fürdést, amelyek megváltoztatják a víz színét! Válassza ki a tabletta színét, forró vízbe csepelje, majd csak élvezze a színes fürdőt!. További információ

2130

2 130 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002629419

Leírás

Termékleírás

Hozd a gyerekeknek a Crayola pezsgőtablettákkal való fürdést, amelyek megváltoztatják a víz színét! Válassza ki a tabletta színét, forró vízbe csepelje, majd csak élvezze a színes fürdőt!

Jellemzők:

  • pezsgőtabletták,
  • 15 darabos csomagolásban,
  • színes víz,
  • 3 éves korú gyermekek számára.
Hogyan kell használni:

Fecskendezzen be 1 tablettát meleg vízfürdőbe.

figyelmeztetés:

Csak kültéri használatra. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ha a szín a szemébe kerül, azonnal tiszta vízzel öblítse ki őket. Ne használja, ha érzékeny, vörös vagy sérült bőre van. Ha bőrirritáció következik be, állítsa le a fürdőt. A színek porózus felületeken vagy régi, karcos kádakban hagyhatják el a foltokat. Vizsgálja meg a színeket egy kis területen, hogy ellenőrizze, vajon foltmentes-e. Mossuk le a kádat és a falburkoló lapokat miután befejeztük a fürdőt. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, kis részeket tartalmaz, fulladásveszélyt jelent. Csak kültéri használatra. Csak egy felnőtt felügyelete alatt használható. Tartsa távol gyermekektől.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.