Ludi Pingvin vízijáték

Ludi Pingvin vízijáték

Értékelés: 5
5 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ludi pingvin vízijáték egy tökéletes fürdőtárs. Ezzel a zseniális játékkal felélénkül a mindennapi fürdőzés. Tapadókoronggal könnyedén rögzíthető a csempéhez. Vízbe téve izgalmas játékokat tudnak vele játszani a legkisebbek is.


Canpol babies Vízi játék, járműves 4db
3 390 Ft

Újdonság

A jármű formájú színes játékok kellemesebbé teszik a gyermek mindennapi fürdőjét. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.


Fisher-Price Kacsa fürdőjáték
3 310 Ft

Frisher Price kacsajáték átlátszó gömbben úszik. Remek szórakozás a babának a fürdővízben, de akár a padlón is játszhat vele. A labda gömb alakú, de a kacsa egyenesen úszik a vízen.


Hape Vízi játékok - Medve ernyővel
4 990 Ft

3 990 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! A színes esernyőket a maci feje fölé kell helyezni. Az a cél, hogy kiegyensúlyozzunk a lehető legtöbb esernyőt egymás fölé.


Hape Vízi játékok - Úszó medve
4 290 Ft

3 710 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! Ezzel az úszó medvével még élvezetesebb lesz a vízben töltött idő. A kádból hozzon létre egy kis úszómedencét, és figyelje , ki úszik gyorsabban.


Hape Vízi játékok - Zuhanyzó medve
4 290 Ft

3 450 Ft

A zuhanyzó maci nagyszerű barát egy kisgyermek számára a kádban az aranyos és tartós kivitelben. Próbálj vele bújócskára játszani! A vízzel való feltöltés után a mackó elbújik a rejtekhelyén, és mihelyt a víz az alsó részén kifolyik, a mackó újra előkerül.


Heless Fürdőszobai játék- fishing
2 780 Ft

A Heless Fürdőszobai játék- fishing remek elfoglaltság a kisgyerekeknek, a fürdés szórakozássá válik. A fürdővízbe beledobva horgászhatja ki a halat, a kacsát és a medúzát az erre alkalmas háló segítségével. A gyermek így játszva tanul, készségei fejlődnek, miközben igazi kis halásznak érezheti magát.


K´s Kids Színes kacsák a vízbe, 10 db
4 423 Ft

3 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Még sosem volt ilyen szórakoztató a fürdés a vízi játékokkal! A csomag 10 db klasszikus, különféle színű kacsát tartalmaz. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.


LENA Világítótorony fürdőjáték
2 830 Ft

LENA Világítótorony fürdőjáték külön elemekből építhető össze. A játékhoz tartozó jétákfigurával gyermeke rengeteg kalandot élhet át fürdés közben. A torony feltapasztható a kád oldalára vagy a csempére is, így könnyebb használni.


SES Vízben Festhető Festék, Illatos
3 190 Ft

2 610 Ft

SES vízben festhető festék egy kreatív, illatos festék, amely festhető csempére, fürdőkádra és hasonló, vízzel érintketző helyekre. Könnyedén eltávolítható, letakarítható egy egyszerű szivaccsal. Tegye a fürdést szórakozássá gyermeke számára ezzel a lemosható, illatos festékkel, és a hozzá tartozó állatkás mintákkal!


SIMBA Állatkák a kádba
4 380 Ft

fürdés is nagyon jó szórakozás lehet a halmozható tapadókorongos állat készlettel, melyeket össze lehet kapcsolni az alappal és egymással is vagy más sima felületre tapasztható.


SIMBA Glibbi Slime vízszínező zselé, zöld
1 838 Ft

1 640 Ft

A Glibbi vízszínezőpor a vizet zöld zselévé változtatja és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. Azután elég vizet engedni hozzá és kihúzni a lefolyódugót.


SIMBA Teknőc a kádba

SIMBA Teknőc a kádba

Értékelés: 3,5
3 050 Ft

vidám teknőccel történő fürdés szórakoztató lesz. Képes a vízen úszni és vizet spriccelni, így egy ideális társ a fürdőkádban történő vizes játékokhoz.


SIMBA Vízet spriccelő kockák - Állatkák a kádba
3 580 Ft

hat színes spriccelő kocka készlettel minden fürdés nagyon jó szórakozás lesz. Vidám kockák állatok formájában, miután összenyomjuk őket, vizet spriccelnek. A kockák egymásra rakhatók vagy a vízben különböző játékok játszhatók velük.


Teddies Állatos vízimalom
4 380 Ft

Ezzel a színes állatos vízimalom készlettel a fürdetés nagyszerű szórakozás lesz. A készletet egy praktikus zsákban lehet tárolni, a tapadókorongok segítségével pedig bárhol elhelyezhető a fürdőszobában.


Teddies Csokor formájú vízimalom
3 603 Ft

3 310 Ft

Ezzel a színes, csokor formájú vízimalommal a fürdés igazi szórakozássá válik. A gyerekeket nem csak lefoglalja és szórakoztatja, hanem megtanulja vele az okozati összefüggéseket is.


Teddies Kisvakond Fürdőkréta
2 650 Ft

A Teddies Kisvakond fürdőkréta fürdőszobai játékkal a fürdés csupa szórakozás! A játék mellet fejlődnek a kisgyermek készségei is a könnyedén lemosható, káros anyagoktól mentes kréták segítségével. A készletben ötféle szín található, amellyel a fürdés színesebbé és izgalmasabbá válik!


ThermoBaby Box játékok, zöld
5 490 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Cápa Tank
4 390 Ft

SoapSox Tank cápa egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


Canpol babies Játék a vizes kertben 4db
3 390 Ft

Újdonság

A jármű formájú színes játékok kellemesebbé teszik a gyermek mindennapi fürdőjét. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Delfin Ava
4 390 Ft

SoapSox Ava delfin egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Egyszarvú Nova
4 390 Ft

SoapSox Nova egyszarvú egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Elefánt Miles
4 390 Ft

SoapSox Miles elefánt egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Jackson Bálna
4 390 Ft

SoapSox Jackson bálna egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Krokodil Hunter
4 390 Ft

SoapSox Hunter krokodil egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Teknősbéka Taylor
4 390 Ft

SoapSox Taylor teknősbéka egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


SoapSox Állatka mosakodáshoz - Víziló Harper
4 390 Ft

SoapSox Harper víziló egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.


K´s Kids Fürdethető Julia baba
3 680 Ft

K's Kids Fürdethető Julia baba nagyszerű játékélményt nyújt kislánya számára. A vízálló poliészterből készült baba különlegessége abban áll, hogy meleg vízben való fürdetéskor a baba rózsaszín foltjai eltűnnek, de amint hideg víz éri, akkor újra megjelennek a foltok. 9 hónapos kortól ajánlott.


Hape Játékok a vízbe - Vidám vödrök, készlet
4 290 Ft

3 580 Ft

A három színes vödör tökéletes a vízi játékokra! Töltsd meg a vödröt vízzel, vagy buborékkal és figyeld, mi történik a vödör alján. A vödör alja vagy nyílásokkal, darálóval vagy golyókkal van kialakítva.


Heless Fürdőjáték tartó
2 780 Ft

Gyermekeink kedvenc fürdőjátékait praktikus a fürdőszobában tárolni, hogy használat után a vizes kellékek megszáradjanak, és ne a kád szélén foglalják a helyet. A Heless fürdőjáték tartó öntapadó rögzítővel van ellátva, melyet a csempére gondtalanul feltehetünk, azért, hogy ott tárolhassuk a játékokat. Két zsebének köszönhetően sok játék elfér benne.


K´s Kids Teknőc a kádba

K´s Kids Teknőc a kádba

Értékelés: 5
1 680 Ft

Csodálatos teknősbéka a kádba, melynek 3 egymásba rakható pohara van – páncélja, támogatja a gyerekeket a motorikus készségek, kezek és szemek koordinációja fejlesztésében. A legkisebb teknősbéka páncéljában forgó malom van beépítve. A születéstől fogva alkalmas.


SIMBA Glibbi vízszínező, 4 fajta - Rózsaszín
3 710 Ft

Keverje bele a Glibbi vízszínezőt a vízbe és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. A víz színes anyaggá változik, amely nem ragad, nem festi meg a bőrt, sem a kádat. A fürdés után a víz a speciális tasak segítségével ismét vízzé változik. Engedj vizet a kádba, szórd bele a vízszínezőt és kezdődhet is a színes fürdőzés!


ThermoBaby Box játékok, Col 52
4 690 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.