Dinotrux Bath Squirtin

Dinotrux Bath Squirtin

Értékelés: 4
3 320 Ft

Élvezd a sok vízi szórakozást a robot dinoszauruszok segítségével. Ezzel a készlettel buborékokat készíthetsz a fürdőkádban, vagy a robottal vizet permetezhetsz egy célpontba. Ami a készlet része. A készlet egyszerűen a kádhoz vagy a burkolatokhoz rögzíthető a hátoldalán lévő tapadókorongokkal.

Canpol babies Vízi játék Animals 4 db
2 920 Ft

Canpol babies vízi játék Animals 4 db, a mindennapi fürdetést megkönnyíti a gyermeked számára. A tehén, nyúl, béka és kutya már várja a vízbe ugrást. Ki ugrik bele elsőként? Színes haverok nagy vízi játék kedvelők. A játék már újszülött kortól is alkalmas.

DBB Remond 6 játék a vízben

DBB Remond 6 játék a vízben

Értékelés: 4,9
4 250 Ft

Vízjátékok vonzó színekben, hogy a gyerekek új dimenziót kapjanak a játékban. Ugyanakkor kezelheted a higiéniát és a szórakozást. Játszás után tisztítsd meg a játékokat egy hálóban, amelyet a kádhoz csatlakoztathatsz.

Teddies BABY Kisvakondos Fürdőjáték
3 850 Ft

A színes állatokkal díszített játékok mindig jól fejlesztik a gyerekek memóriáját, hiszen ha szüleik is jelen vannak a fürdésnél, akkor együtt gyakorolhatják az állatok és a figurák neveit is. A Kisvakondos figurákon béka, bagoly, egér, és nyulak is szerepelnek. Ezeken kívül más más figurák is találhatóak a csomagban. A csomag tartalmát a falra és a kádra is fel lehet ragasztani, és könnyen eltávolíthatóak.

Ludi Pingvin vízijáték

Ludi Pingvin vízijáték

Értékelés: 4,9
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ludi pingvin vízijáték egy tökéletes fürdőtárs. Ezzel a zseniális játékkal felélénkül a mindennapi fürdőzés. Tapadókoronggal könnyedén rögzíthető a csempéhez. Vízbe téve izgalmas játékokat tudnak vele játszani a legkisebbek is.

Alum online Gyerek fürdő szökőkút - sárga
6 135 Ft

Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek.

Alum online Gyerek fürdő szökőkút - rózsaszín
6 135 Ft

Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek.

Alltoys Hab betűk a kábda 36 drb
3 830 Ft 2 920 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül a betűkre és a számokra tanítja a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Teddies Kisvakond Fürdőkréta
3 050 Ft

A Teddies Kisvakond fürdőkréta fürdőszobai játékkal a fürdés csupa szórakozás! A játék mellet fejlődnek a kisgyermek készségei is a könnyedén lemosható, káros anyagoktól mentes kréták segítségével. A készletben ötféle szín található, amellyel a fürdés színesebbé és izgalmasabbá válik!

Cotoons Vízi játék

Cotoons Vízi játék

Értékelés: 4,3
7 990 Ft

A Cotoons Vízi játék izgalmas elemeivel szórakoztatóbbá teszi a fürdést vagy a medencés pancsolást a kicsik számára. Középső gombját megnyomva a víz a zuhanyrészbe pumpálódik, így megtölthető az akvárium, melyben egy kis halacska úszkál, vagy a vizimalmot működtető tartály. Kiváló minőségű műanyagból készült.

SES Festés a kádban - zsírkréta, 8 db
3 320 Ft

Festés a kádban – és papír nélkül? Ennek a lenyűgöző szettnek köszönhetően a gyerekek jól szórakozhatnak fürdés közben. A kád és csempe festényeket szappanos vízzel könnyen lemoshatod. A 8 élénk szín inspirációs és tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja.

SIMBA Teknőc a kádba

SIMBA Teknőc a kádba

Értékelés: 4,7
3 050 Ft

vidám teknőccel történő fürdés szórakoztató lesz. Képes a vízen úszni és vizet spriccelni, így egy ideális társ a fürdőkádban történő vizes játékokhoz.

Summer Infant Buborékfújó kádba
4 790 Ft

Ezzel a hordozható buborékfúvóval bárhol létrehozhatsz buborékokat, ahol csak szeretnél. A tapadókorongnak hála bárhová a falra rögzíthető.

B-Kids Splash 'N Slide fürdőjáték
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Splash 'N Slide fürdőjáték egy vízbe állítható vizicsúszda, kis vizimalommal és két csúszdával, valamint egy hal alakú csészével. A kis kacsa és pingvin figura csúszkál a vízbe. A játék bíztosítja a szórakozást fürdés közben, míg a gyermekek fantáziája fejlődik az érzékekkel és a a motoros készségekkel együtt.

Hape Etesd meg a kis békát

Hape Etesd meg a kis békát

Értékelés: 4,7
6 250 Ft

Ez a vidám kis béka szereti ha a vízben etetik! A gyerekek bogarakkal etethetik őt, amik kirakós kockákon vannak ábrázolva és így tanulhatják meg megkülönböztetni az alakzatokat. A béka a hátoldalán található 4 tapadókorong segítségével a kádhoz is rögzíthető.

Teddies Zuhany kádba + vízi malom, műanyag, 15 cm
8 340 Ft 5 850 Ft

Fürdőkádba alkalmas játék szett, amely zuhanyt és vízi malmot tartalmaz. A játék szórakozást biztosít a fürdés során, valamint fejleszti a képzelőerőt, az érzékeket és a gyermek motorikus készségeit.

Fisher-Price Kacsa fürdőjáték
3 320 Ft

Frisher Price kacsajáték átlátszó gömbben úszik. Remek szórakozás a babának a fürdővízben, de akár a padlón is játszhat vele. A labda gömb alakú, de a kacsa egyenesen úszik a vízen.

Hape Vízi pálya állatokkal
7 700 Ft 6 390 Ft

A gyermekek imádnak fürdeni! A vízi pálya állatokkal egy tökéletes játék a vízbe! Töltsd meg a csészét vízzel, öntsd a rákra és figyeld, mi fog történni. A rákból a víz elosztódik, megpörgeti a csillagot és a polipból zuhany keletkezik.

Heless Fürdőjáték tartó

Heless Fürdőjáték tartó

Értékelés: 3,2
2 650 Ft

Gyermekeink kedvenc fürdőjátékait praktikus a fürdőszobában tárolni, hogy használat után a vizes kellékek megszáradjanak, és ne a kád szélén foglalják a helyet. A Heless fürdőjáték tartó öntapadó rögzítővel van ellátva, melyet a csempére gondtalanul feltehetünk, azért, hogy ott tárolhassuk a játékokat. Két zsebének köszönhetően sok játék elfér benne.

LENA Világítótorony fürdőjáték
2 420 Ft 2 390 Ft

LENA Világítótorony fürdőjáték külön elemekből építhető össze. A játékhoz tartozó jétákfigurával gyermeke rengeteg kalandot élhet át fürdés közben. A torony feltapasztható a kád oldalára vagy a csempére is, így könnyebb használni.

Smoby Cotoons Ülés fürdőkádba, zöld
12 390 Ft

Ülés fürdőkádba Cotoons Wabap figurával. Játszásra szolgáló pulttal is ellátott, amely a virágra vagy a figurára alkalmas állvánnyal kiegészített, ennek hála zuhanyzóvá alakítható. A pult leszerelhető. Az ülés alján tapadókorongok vannak a biztonság bebiztosítása érdekében.

Hape Játék vízbe - Bálna habbal
3 590 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést és a bálnával, ami habot enged ki magából, a fürdés még szórakoztatóbb élménnyé válik. Merítsd el a bálnát és töltsd meg tusfürdős vízzel. Azután emeld ki a víz fölé és jól rázd meg. A bálna kellemesebbé teszi a kicsi fürdését.

Hape Vízijáték - Esernyő golyóval
5 410 Ft 5 320 Ft

Szórakoztató és gyönyörű színes készlet a vízben való játékhoz. Tölts vizet az esernyőbe, a léggömböt tartsd alatta, majd tedd az esernyőbe. Próbáld az esernyőt elhelyezni a fürdőkád/medence egyik oldalára és dobáld bele a gömböket.

ThermoBaby Box játékok, zöld
7 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.

Hape Játékok vízbe - Halászati készlet
6 650 Ft

A gyermekek imádnak fürdeni, a kis halászok igazán lelkesek lesznek! Fogd ki a horgászbot segítségével a vízben úszó halakat és békákat, majd rejtsd őket a hálóba. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

Hape Játékok vízbe - spriccelő polip tengericsillaggal
3 380 Ft 3 320 Ft

A csodás polip és csillag nagy titkokat rejtenek. Amennyiben vízzel töltöd meg és megnyomod őket, elkezdenek vizet spriccelni. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

Hape Vízbe való játékok - multi porlasztó
3 320 Ft

Multi víz porlasztó tökéletes vízi játékokhoz és fürdés kellemessé tevéséhez! Négy beépített fúvókával rendelkezik, amelyek különböző formában permetezik a vizet. Töltsd tele a permetezőgépet vízzel, nyomd meg a szivattyút, és kezdődhet a szórakozás!

TM Toys Peppa Pig figurák fürdéshez 2 db
3 990 Ft

2 figura a fürdéshez a Peppy malacai világ egyes szereplői, a gyermekek számára nagyszerű, szórakoztató játékot nyújt! Úsznak a vízen, sőt vizet permeteznek, így jól szórakozhatnak a játék közben.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Elefánt Miles
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SoapSox Miles elefánt egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

Hape Játékok a vízbe - Vidám vödrök, készlet
3 990 Ft

A három színes vödör tökéletes a vízi játékokra! Töltsd meg a vödröt vízzel, vagy buborékkal és figyeld, mi történik a vödör alján. A vödör alja vagy nyílásokkal, darálóval vagy golyókkal van kialakítva.

Hape Játékok vízbe - spriccelő rák hallal
4 390 Ft

A csodás rák és hal nagy titkokat rejtenek! Amennyiben vízzel töltöd meg és megnyomod őket, elkezdenek vizet spriccelni. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

Hape Vízi játékok - Úszó medve
3 990 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! Ezzel az úszó medvével még élvezetesebb lesz a vízben töltött idő. A kádból hozzon létre egy kis úszómedencét, és figyelje , ki úszik gyorsabban.

K´s Kids Éhes pelikán a vízbe
7 320 Ft

pelikán biztos, hogy a gyerekekkel elválaszthatatlan barátjává válik a vízben való játszáskor. A mindig éhes hasát tengeri állatokkal kell megtölteni, amit aki kicsi e csőr segítségével tud kihalászni.

Smoby Cotoons sziget állatokkal a vízben
6 390 Ft

Úszó sziget Cotoons szereplőkkel és locsoló állatokkal a szórakoztató fürdéshez. A bálna kannaként is használható. Minden állat tapadókoronggal van ellátva.

TM Toys Peppa Pig figurák fürdéshez 4 db
6 650 Ft

4 figura a fürdéshez a Peppy malacai világ egyes szereplői, a gyermekek számára nagyszerű, szórakoztató játékot nyújt! Úsznak a vízen, sőt vizet permeteznek, így jól szórakozhatnak a játék közben.

TM Toys Peppa Pig - Készlet a fürdőszobába
10 650 Ft

Ússz Peppa malac és barátai társaságában. Ha véletlenül a vízbe esnének, nincs baj: egy hálóval megmenthetjük őket. Ez a háló tökéletesen illeszthető bármilyen felületre.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Egyszarvú Nova
5 390 Ft

SoapSox Nova egyszarvú egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

Hape Vízi játékok - Medve ernyővel
3 890 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! A színes esernyőket a maci feje fölé kell helyezni. Az a cél, hogy kiegyensúlyozzunk a lehető legtöbb esernyőt egymás fölé.

Teddies Vízi malom kádba, állatkák
6 060 Ft 5 990 Ft

A fürdés valódi szórakozássá válik ezzel a vízi malommal és műanyag állatkákkal. Ez a játék egészen biztosan minden gyermeknek örömet szerez a fürdés során. Használható kádban, otthon a medencében vagy akár a tengerben is.

K´s Kids Fürdethető Julia baba
4 610 Ft 4 390 Ft

K's Kids Fürdethető Julia baba nagyszerű játékélményt nyújt kislánya számára. A vízálló poliészterből készült baba különlegessége abban áll, hogy meleg vízben való fürdetéskor a baba rózsaszín foltjai eltűnnek, de amint hideg víz éri, akkor újra megjelennek a foltok. 9 hónapos kortól ajánlott.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Delfin Ava
5 320 Ft

SoapSox Ava delfin egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

Hape Vízi játékok - fröcskölő játékok
3 590 Ft

Ezek a kis barátok a vízben készek magukba szívni a vizet vagy buborékokat a kádban. Ezután megnyomod, és rájössz melyik állatka fröcsköli legtávolabb a vizet a kádban. Különböző célokat állíthatsz be, melyekre fogsz lőni!

Heless Fürdőszobai játék- fishing
2 990 Ft

A Heless Fürdőszobai játék- fishing remek elfoglaltság a kisgyerekeknek, a fürdés szórakozássá válik. A fürdővízbe beledobva horgászhatja ki a halat, a kacsát és a medúzát az erre alkalmas háló segítségével. A gyermek így játszva tanul, készségei fejlődnek, miközben igazi kis halásznak érezheti magát.

Smoby Cotoons Mágikus könyv vízbe
3 050 Ft

Könyv vízbe a legkisebbeknek a közkedvelt Cotoons termékcsaládból. Meleg vízben (32 fok) megváltoznak a képek. A gyermekek szórakoztatóbbá varázsolhatják a fürdést ezzel a könyvvel.

ThermoBaby Box játékok, Col 52
5 590 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.