Ludi Pingvin vízijáték

Ludi Pingvin vízijáték

Értékelés: 5
6 570 Ft

Ludi pingvin vízijáték egy tökéletes fürdőtárs. Ezzel a zseniális játékkal felélénkül a mindennapi fürdőzés. Tapadókoronggal könnyedén rögzíthető a csempéhez. Vízbe téve izgalmas játékokat tudnak vele játszani a legkisebbek is.

Hape Etesd meg a kis békát
6 683 Ft 5 310 Ft

Ez a vidám kis béka szereti ha a vízben etetik! A gyerekek bogarakkal etethetik őt, amik kirakós kockákon vannak ábrázolva és így tanulhatják meg megkülönböztetni az alakzatokat. A béka a hátoldalán található 4 tapadókorong segítségével a kádhoz is rögzíthető.

Hape Játékok vízbe - spriccelő polip tengericsillaggal
4 390 Ft 3 310 Ft

A csodás polip és csillag nagy titkokat rejtenek. Amennyiben vízzel töltöd meg és megnyomod őket, elkezdenek vizet spriccelni. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

Teddies Állatos vízimalom

Teddies Állatos vízimalom

Értékelés: 4,5
4 780 Ft

Ezzel a színes állatos vízimalom készlettel a fürdetés nagyszerű szórakozás lesz. A készletet egy praktikus zsákban lehet tárolni, a tapadókorongok segítségével pedig bárhol elhelyezhető a fürdőszobában.

Hape Játékok vízbe - spriccelő rák hallal
4 390 Ft 3 310 Ft

A csodás rák és hal nagy titkokat rejtenek! Amennyiben vízzel töltöd meg és megnyomod őket, elkezdenek vizet spriccelni. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

B-Kids Splash 'N Slide fürdőjáték
5 310 Ft

A Splash 'N Slide fürdőjáték egy vízbe állítható vizicsúszda, kis vizimalommal és két csúszdával, valamint egy hal alakú csészével. A kis kacsa és pingvin figura csúszkál a vízbe. A játék bíztosítja a szórakozást fürdés közben, míg a gyermekek fantáziája fejlődik az érzékekkel és a a motoros készségekkel együtt.

SIMBA Teknőc a kádba

SIMBA Teknőc a kádba

Értékelés: 4,5
2 738 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

vidám teknőccel történő fürdés szórakoztató lesz. Képes a vízen úszni és vizet spriccelni, így egy ideális társ a fürdőkádban történő vizes játékokhoz.

SIMBA Állatkák a kádba

SIMBA Állatkák a kádba

Értékelés: 5
3 980 Ft

fürdés is nagyon jó szórakozás lehet a halmozható tapadókorongos állat készlettel, melyeket össze lehet kapcsolni az alappal és egymással is vagy más sima felületre tapasztható.

Teddies Kisvakond Fürdőkréta
2 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Teddies Kisvakond fürdőkréta fürdőszobai játékkal a fürdés csupa szórakozás! A játék mellet fejlődnek a kisgyermek készségei is a könnyedén lemosható, káros anyagoktól mentes kréták segítségével. A készletben ötféle szín található, amellyel a fürdés színesebbé és izgalmasabbá válik!

Summer Infant Buborékfújó kádba
4 780 Ft

Ezzel a hordozható buborékfúvóval bárhol létrehozhatsz buborékokat, ahol csak szeretnél. A tapadókorongnak hála bárhová a falra rögzíthető.

SES Vízben Festhető Festék, Illatos-23%
3 390 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

SES vízben festhető festék egy kreatív, illatos festék, amely festhető csempére, fürdőkádra és hasonló, vízzel érintketző helyekre. Könnyedén eltávolítható, letakarítható egy egyszerű szivaccsal. Tegye a fürdést szórakozássá gyermeke számára ezzel a lemosható, illatos festékkel, és a hozzá tartozó állatkás mintákkal!

Dinotrux Bath Squirtin-69%

Dinotrux Bath Squirtin

Értékelés: 5
5 490 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

Élvezd a sok vízi szórakozást a robot dinoszauruszok segítségével. Ezzel a készlettel buborékokat készíthetsz a fürdőkádban, vagy a robottal vizet permetezhetsz egy célpontba. Ami a készlet része. A készlet egyszerűen a kádhoz vagy a burkolatokhoz rögzíthető a hátoldalán lévő tapadókorongokkal.

Heless Fürdőjáték tartó

Heless Fürdőjáték tartó

Értékelés: 3,5
2 690 Ft

Gyermekeink kedvenc fürdőjátékait praktikus a fürdőszobában tárolni, hogy használat után a vizes kellékek megszáradjanak, és ne a kád szélén foglalják a helyet. A Heless fürdőjáték tartó öntapadó rögzítővel van ellátva, melyet a csempére gondtalanul feltehetünk, azért, hogy ott tárolhassuk a játékokat. Két zsebének köszönhetően sok játék elfér benne.

Smoby Cotoons sziget állatokkal a vízben
7 790 Ft 6 640 Ft

Úszó sziget Cotoons szereplőkkel és locsoló állatokkal a szórakoztató fürdéshez. A bálna kannaként is használható. Minden állat tapadókoronggal van ellátva.

Hape Vízbe való játékok - multi porlasztó
3 390 Ft 3 190 Ft

Multi víz porlasztó tökéletes vízi játékokhoz és fürdés kellemessé tevéséhez! Négy beépített fúvókával rendelkezik, amelyek különböző formában permetezik a vizet. Töltsd tele a permetezőgépet vízzel, nyomd meg a szivattyút, és kezdődhet a szórakozás!

Hape Vízi játékok - Úszó medve
4 290 Ft 3 980 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! Ezzel az úszó medvével még élvezetesebb lesz a vízben töltött idő. A kádból hozzon létre egy kis úszómedencét, és figyelje , ki úszik gyorsabban.

Hape Vízi pálya állatokkal
8 790 Ft 7 990 Ft

A gyermekek imádnak fürdeni! A vízi pálya állatokkal egy tökéletes játék a vízbe! Töltsd meg a csészét vízzel, öntsd a rákra és figyeld, mi fog történni. A rákból a víz elosztódik, megpörgeti a csillagot és a polipból zuhany keletkezik.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Egyszarvú Nova
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SoapSox Nova egyszarvú egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

K´s Kids Éhes pelikán a vízbe
7 846 Ft 7 310 Ft

pelikán biztos, hogy a gyerekekkel elválaszthatatlan barátjává válik a vízben való játszáskor. A mindig éhes hasát tengeri állatokkal kell megtölteni, amit aki kicsi e csőr segítségével tud kihalászni.

Hape Vízi játékok - Medve ernyővel
4 990 Ft 3 850 Ft

Kiárusítás

A gyerekek szeretik a fürdést, és különösen akkor, ha van egy megfelelő barátjuk a kádban! A színes esernyőket a maci feje fölé kell helyezni. Az a cél, hogy kiegyensúlyozzunk a lehető legtöbb esernyőt egymás fölé.

Canpol babies Vízi játék Animals 4 db
2 910 Ft

Újdonság

Canpol babies vízi játék Animals 4 db, a mindennapi fürdetést megkönnyíti a gyermeked számára. A tehén, nyúl, béka és kutya már várja a vízbe ugrást. Ki ugrik bele elsőként? Színes haverok nagy vízi játék kedvelők. A játék már újszülött kortól is alkalmas.

Teddies BABY Kisvakondos Fürdőjáték
3 250 Ft

A színes állatokkal díszített játékok mindig jól fejlesztik a gyerekek memóriáját, hiszen ha szüleik is jelen vannak a fürdésnél, akkor együtt gyakorolhatják az állatok és a figurák neveit is. A Kisvakondos figurákon béka, bagoly, egér, és nyulak is szerepelnek. Ezeken kívül más más figurák is találhatóak a csomagban. A csomag tartalmát a falra és a kádra is fel lehet ragasztani, és könnyen eltávolíthatóak.

Hape Játékok vízbe - Halászati készlet
6 990 Ft 6 770 Ft

A gyermekek imádnak fürdeni, a kis halászok igazán lelkesek lesznek! Fogd ki a horgászbot segítségével a vízben úszó halakat és békákat, majd rejtsd őket a hálóba. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

LENA Világítótorony fürdőjáték
3 710 Ft

LENA Világítótorony fürdőjáték külön elemekből építhető össze. A játékhoz tartozó jétákfigurával gyermeke rengeteg kalandot élhet át fürdés közben. A torony feltapasztható a kád oldalára vagy a csempére is, így könnyebb használni.

Hape Játék vízbe - Bálna habbal
4 240 Ft

A gyerekek szeretik a fürdést és a bálnával, ami habot enged ki magából, a fürdés még szórakoztatóbb élménnyé válik. Merítsd el a bálnát és töltsd meg tusfürdős vízzel. Azután emeld ki a víz fölé és jól rázd meg. A bálna kellemesebbé teszi a kicsi fürdését.

Hape Vízi játékok - Zuhanyzó medve
4 290 Ft 1 720 Ft

A zuhanyzó maci nagyszerű barát egy kisgyermek számára a kádban az aranyos és tartós kivitelben. Próbálj vele bújócskára játszani! A vízzel való feltöltés után a mackó elbújik a rejtekhelyén, és mihelyt a víz az alsó részén kifolyik, a mackó újra előkerül.

ThermoBaby Box játékok, zöld
7 310 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.

Canpol babies Játék a vizes kertben 4db
3 980 Ft

A jármű formájú színes játékok kellemesebbé teszik a gyermek mindennapi fürdőjét. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Teknősbéka Taylor
4 640 Ft

SoapSox Taylor teknősbéka egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

Canpol babies Vízi játék, járműves 4db
3 490 Ft

A jármű formájú színes játékok kellemesebbé teszik a gyermek mindennapi fürdőjét. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Cápa Tank
4 590 Ft

SoapSox Tank cápa egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Delfin Ava
4 590 Ft

SoapSox Ava delfin egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Elefánt Miles
4 590 Ft

SoapSox Miles elefánt egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Jackson Bálna
4 640 Ft

SoapSox Jackson bálna egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Víziló Harper
4 590 Ft

SoapSox Harper víziló egy egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.

DBB Remond 6 játék a vízben
4 240 Ft

Vízjátékok vonzó színekben, hogy a gyerekek új dimenziót kapjanak a játékban. Ugyanakkor kezelheted a higiéniát és a szórakozást. Játszás után tisztítsd meg a játékokat egy hálóban, amelyet a kádhoz csatlakoztathatsz.

K´s Kids Fürdethető Julia baba
4 590 Ft

K's Kids Fürdethető Julia baba nagyszerű játékélményt nyújt kislánya számára. A vízálló poliészterből készült baba különlegessége abban áll, hogy meleg vízben való fürdetéskor a baba rózsaszín foltjai eltűnnek, de amint hideg víz éri, akkor újra megjelennek a foltok. 9 hónapos kortól ajánlott.

ThermoBaby Box játékok, Col 52
5 390 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.

Hape Játékok a vízbe - Vidám vödrök, készlet
4 290 Ft 3 990 Ft

A három színes vödör tökéletes a vízi játékokra! Töltsd meg a vödröt vízzel, vagy buborékkal és figyeld, mi történik a vödör alján. A vödör alja vagy nyílásokkal, darálóval vagy golyókkal van kialakítva.

Hape Vízi játékok - fröcskölő játékok
4 273 Ft 3 990 Ft

Ezek a kis barátok a vízben készek magukba szívni a vizet vagy buborékokat a kádban. Ezután megnyomod, és rájössz melyik állatka fröcsköli legtávolabb a vizet a kádban. Különböző célokat állíthatsz be, melyekre fogsz lőni!

Heless Fürdőszobai játék- fishing
2 780 Ft

A Heless Fürdőszobai játék- fishing remek elfoglaltság a kisgyerekeknek, a fürdés szórakozássá válik. A fürdővízbe beledobva horgászhatja ki a halat, a kacsát és a medúzát az erre alkalmas háló segítségével. A gyermek így játszva tanul, készségei fejlődnek, miközben igazi kis halásznak érezheti magát.

K´s Kids Színes kacsák a vízbe, 10 db
4 390 Ft

Még sosem volt ilyen szórakoztató a fürdés a vízi játékokkal! A csomag 10 db klasszikus, különféle színű kacsát tartalmaz. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.

K´s Kids Teknőc a kádba

K´s Kids Teknőc a kádba

Értékelés: 5
2 090 Ft

Csodálatos teknősbéka a kádba, melynek 3 egymásba rakható pohara van – páncélja, támogatja a gyerekeket a motorikus készségek, kezek és szemek koordinációja fejlesztésében. A legkisebb teknősbéka páncéljában forgó malom van beépítve. A születéstől fogva alkalmas.

Teddies Csokor formájú vízimalom
3 603 Ft 3 310 Ft

Ezzel a színes, csokor formájú vízimalommal a fürdés igazi szórakozássá válik. A gyerekeket nem csak lefoglalja és szórakoztatja, hanem megtanulja vele az okozati összefüggéseket is.

ThermoBaby Tárolódoboz játékoknak, Off White
6 990 Ft

Vége a fürdés utáni rendetlenségnek. Itt van az új Bubble Fish játéktároló doboz. A felső részt tegye a falra, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.

SoapSox Állatka mosakodáshoz - Krokodil Hunter
4 640 Ft

SoapSox Hunter krokodil egyedülálló játék a mosakodáshoz 2 az 1-ben. Az állatka puha és kellemes tapintású, a gyerekek játszhatnak vele a nap folyamán és este vihetik magukkal a kádba a fürdéshez. A szabadalmaztatott hálóból készült zseb szappanra átváltoztatja az aranyos SoapSox állatkát mosó szivacsra, amely gazdag habot hoz létre.