Alum online Gyerek fürdő szökőkút - sárga

Alum online Gyerek fürdő szökőkút - sárga

Száma: 100031123867
Közvetlenül partnerünktől
Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek. További információ
6 135 Ft
Partnerünktől: Alum online s.ro.

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.26 - 2021.5.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100031123867

Leírás

Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek. A vidám játék a vízben nagyon szórakoztató lehet! A játek víz felszínre helyezésével aktiválja a fényhatásokat és a játék a vizet is elkezdi spriccelni!

A gyerekeknek biztos tetszeni fog a játék szép elgondolása. A gömbölyű, nevető arcú, sárga játék pótolhatatlan fürdőbarátja lesz. Ezzel a játékkal az úszás nagyszerű szórakozás lesz és a víztől való félelemmel örökre elbúcsúzhat.

Vidám design nevető arccal

A játék vízbe helyezésével kapcsol be

Víz spriccelés és fényhatások

Fürdőkád és mosdókagyló alkalmas

Használat előtt be kell helyezni 3× AAA elemeket – nem a csomag része.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.