Head LIQUIDFIRE POWER JAMMER férfi verseny fürdőruha fekete XS / S 3 fekete

Head LIQUIDFIRE POWER JAMMER férfi verseny fürdőruha fekete XS / S 3 fekete

Száma: 100060186548
Közvetlenül partnerünktől
A FINA által jóváhagyott LIQUIDFIRE POWER JAMMER férfi színes versenyfürdő -fej UPF 50+ faktorral, klór elleni védelemmel és különleges anyaggal büszkélkedhet. További információ
21 214 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Agama PRO

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100060186548

Leírás

Férfi versenyfutó fürdőruha Fej A LIQUIDFIRE POWER JAMMER egy színes fürdőruha, amely speciális folyékony tűz anyagból készült, és amelyre jellemző a vékonyság, a tartósság és a gyors száradás képessége. Ezenkívül a fürdőruha védve van a víz felszívódásától.

Ezek a férfi verseny fürdőruhák FINA jóváhagyással rendelkeznek.

Anyag : 71% poliamid kristály, 29% Xtra Life Lycra.

Kérjük, vegye figyelembe: A törvényes garancia 2 év a gyártásra, de az élettartam (azaz az az idő, amely alatt a termék eredeti tulajdonságaival rendelkezik) rövidebb lehet. Az élettartamot jelentősen lerövidíti a helytelen használat, különösen a helytelen öltözködés és vetkőzés, a helytelenül kiválasztott méret (a fürdőruhák elkezdenek lazulni a varratban) vagy a klór- vagy UV -sugárzás hatására bekövetkező anyagváltozás. Használat után a fürdőruhát tiszta vízzel le kell öblíteni, és hagyni kell szabadon megszáradni (ne szárítsa a napon vagy a melegben).

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.