ROXY RO ES TT Kvj0-58%
6 890 Ft 2 890 Ft

Kiárusítás

Roxy RO ES TT női bikinifelső puha és ellenálló anyagból. A melltartó háromszög alakúra lett megtervezve kivehető tömésekkel.

ARENA M Basics Brief (002295)
9 990 Ft

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena M Basics Brief (002295) kitűnik a gyorsan száradó MaxFit anyagával. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre finom anyag, amely biztosítja a legjobb mozgásszabadságot, ellenáll a kopásnak és a tengeri sónak.

ARENA W Basics Swim Pro Back One Piece (002266)
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Arena W Roy Swim Pro Back One Piece egyrészes sportos női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így különösen alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

Speedo Placement Digital Powerback-31%
18 565 Ft 12 790 Ft

Kiárusítás

Gyakori használatra és edzésekre alkalmas női fürdőruha. Endurance+ 100% klórnak ellenálló anyag, amely nagyon hosszú időn át garantáltan megőrzi alakját és színét. Az anyag véd az UV sugárzással szemben.

ARENA M Serome Evo Brief

ARENA M Serome Evo Brief

Értékelés: 4
8 644 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena M Serome Evo Brief kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a kiválóellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

Adidas Bw Sol Bik-42%
11 301 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Női bikini Adidas BW SOL BIK. Ez a bikini készen áll a tengerben vagy a medencében való úszáshoz. Rugalmas kötöttáru gyártmány. Felső része állítható vállpántokkal és kivehető töméssel a kényelmes viseletért. Mell alatti merevítők erősítik az illetékes részeket.

ARENA W Eva Wing Back One Piece (002329)
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes fürdőruha Arena W Eva Wing Back One Piece (002329) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. A fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ROXY Pt Be Cl-37%

ROXY Pt Be Cl

Értékelés: 5
17 798 Ft 11 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roxy Pt Be Cl női fürdőruha. Állítható pántok, háromszöges top, trópusi minta.

ARENA M Byor Evo Short
10 252 Ft

Kiárusítás

Férfi sportos fürdőnadrág alsónadrággal, Arena M Byor Evo Short kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

Aqua Wave Aniba-28%
5 290 Ft 3 790 Ft

Akció

Kétrészes fürdőruha Aquawave Aniba alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.

Speedo Thinstrap Racerback-34%
11 753 Ft 7 690 Ft

Kiárusítás

Női Speedo fürdőruha áramvonalas designnal, keskeny pántokkal a maximális mozgásszabadság érdekében, így tökéletes az edzésekhez is. Az anyag ellenáll a klórnak és nagyon hosszú ideig megőrzi alakjának stabilitását.

ARENA M Basics Short (002294)
9 990 Ft

Arena M Basics Basics Short (002294) férfi sportos fürdőnadrág,, amely gyorsan száradó MaxFit anyagával tűnik ki. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, ellenáll a súrlódásnak és a tenger sós vizének.

Aqua Wave Faridi-24%

Aqua Wave Faridi

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 390 Ft

Akció

Kétrészes fürdőruha Aquawave Faridi alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.

ARENA W Viola Cradle Back One Piece (002324)
24 990 Ft

Női egyrészes fürdőruha Arena W Viola Cradle Back One Piece (002324) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA Santamarias
7 531 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena Santamarias kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

Speedo Sculpture Opalgleam-28%
21 662 Ft 15 390 Ft

Kiárusítás

Speedo Opalgleam gyönyörű fehér színű női fürdőruha. A fürdőruha a Sculpture sorozat tagja, amely egyesíti a sportos megjelenést az elegáns szabással. A kizárólag ezen női termékcsaládban történő felhasználásra szánt Shape Comprex anyagból készült – rendkívül rugalmas és enyhén kompressziós. A felhasznált anyag fokozottan klór rezisztens.

ARENA W Ada Cradle Back One Piece (002325)
24 990 Ft

Női egyrészes fürdőruha Arena W Ada Cradle Back One Piece (002325) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA M Arena One Biglogo Low Waist Short (001703)
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Arena M Arena One Biglogo Low Waist Short alsó szabású férfi fürdőnadrág MaxLife anyagból készül, amely gyorsan száradó, extra klórálló napsugárzásnak ellenáll, puha és tökéletesen illeszkedik. A MaxLife anyagból készült fürdőruhák a mindennapi edzésekre alkalmasak.

ARENA M Solid Brief (2A254)
8 990 Ft

Férfi bikini fürdőruha Arena M Solid Brief (2A254). A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely gyorsan száradó, extra klórálló, és napfényálló, puha és tökéletesen illeszkedik. A MaxLife anyagból készült fürdőruhák alkalmasak mindennapi edzésekre.

ARENA W Slinky V Back One Piece (002262)
15 290 Ft

Egyrészes, sportos Arena W Slinky V Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így különösen alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

ARENA W Cactus Challenge Back One Piece (00245
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes fürdőruha Arena W Cactus Challenge Back One Piece (002457) vékony pántokkal, kivágott hátrésszel és magasabb alsó rész felvágással. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.

ARENA W Twinkle Swim Pro One Piece
13 090 Ft

Kiárusítás

Arena W Twinkle Swim Pro One Piece női sportos egyrészes fürdőruha hagyományos szabással és kivágott hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így főként alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

Speedo Endurance+ Medalist-34%
11 753 Ft 7 690 Ft

Kiárusítás

Az Endurance+ női fürdőruha a Speedo kínálatában állandóan megtalálható. 100 % klór rezisztens anyagból készült. Ez teszi fürdőruhát alkalmassá a gyakori felhasználásra az edzések alatt.

ARENA W Roy Swim Pro Back One Piece
14 209 Ft 13 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes, sportos Arena W Roy Swim Pro Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. Fürdőruha MaxFit anyagból készült, amely ellenáll a klórnak 240 órán át, tehát különösen alkalmas alkalmi vagy szabadidős úszásra, maximálisan heti 2 edzésre.

Speedo Női fürdőruha Endurance+-18%
12 490 Ft 10 190 Ft

Kiárusítás

Női egyrészes fürdőruha Speedo Endurance+ 100 % -os Endurance + klór rezisztens anyagból készült. Ez teszi fürdőruhát alkalmasnak a gyakori használatra az edzésekre. Az anyaga nagyon gyorsan szárad és ellenáll a szakadozásnak.

Speedo Placement Digital Powerback-64%
18 990 Ft 6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női fürdőruha alkalmas edzésekre és gyakori használatra; 100% klór rezisztens anyag Endurance+; az anyag alakja és színstabilitása nagyon hosszú ideig garantált; Az anyag védd az UV sugárzás ellen.

Speedo Female Endurance+-29%
11 753 Ft 8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Endurance+ női fürdőruha a Speedo kínálatában állandóan megtalálható. 100 % klór rezisztens anyagból készült. Ez teszi fürdőruhát alkalmassá a gyakori felhasználásra az edzések alatt.

ARENA W Bouncy V Back One Piece
15 693 Ft 14 690 Ft

Akció

Egyrészes, sportos Arena W Bouncy V Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. Fürdőruha MaxFit anyagból készült, amely ellenáll a klórnak 240 órán át, tehát különösen alkalmas alkalmi vagy szabadidős úszásra, maximálisan heti 2 edzésre.

Speedo Placement 7Cm Brief-18%
9 990 Ft 8 190 Ft

Kiárusítás

Slip fürdőnadrág Speedo egy érdekes decens dizájnban. A fürdőruha széles mezővel rendelkezik felhasználása uszodában, valamint nyári kiránduláson. A fürdőruha anyaga klór rezisztens, és kitűnik a puhaságával és a formai stabilitásával nagyon hosszú időn át.

Speedo Fit Powermesh Pro Aquashort-17%
15 990 Ft 13 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszú szárú „aquashort“ edző fürdőnadrág kompressziós hatású a csípőnél ás a combizmoknál segít betartani a tökéletes úszótechnikát. A nadrág anyaga ellenáll a klórnak és hosszú ideig megőrzi a minőségét.

Adidas Inf EC3S TR Y
6 690 Ft 6 290 Ft

Kiárusítás

Az Adidas Inf EC3S TR Y fiú úszónadrág ellenálló a klórral szemben, aminek köszönhetően a nadrág sokáig megőrzi minőségét. A sportos szabás és az anyag minősége segít javítani az egyéni rekordodon.

ROXY lány egyrészes fürdőruha
12 190 Ft

Kiárusítás

Akár úszásra, szörfözésre, akár más nyári szórakozásra … Ez az egyrészes hosszú ujjú fürdőruha kiválóan alkalmas ezekre, és más aktivitásokra is.

Litex Fürdőruhák 52153
8 120 Ft 4 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fürdőruha a cseh gyártó Litex. Tökéletesen illeszkedő perem vágás.

Litex Push-up Bikini felső  57002
8 830 Ft 6 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Cseh gyártó Litex fürdőruha. A push-up hatásnak köszönhetően az ellenállhatatlan dekoltázs.

Speedo Plavky Star Kick Logo Panel Aquashort
8 158 Ft 7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos fiú fürdőruha Speedo mind edzésre, mind a szabadidős használathoz alkalmas. A fürdőruhán található húzózsinór a derékon és Endurance10 klór rezisztens anyagból készült. Ajánljuk mindazoknak, akik a klasszikus szabás előtt előnyben részesítik a közepes nadrág hosszát.

Speedo Wavaweave Fiú fürdőnadrág-34%
7 926 Ft 5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Speedo Wavaweave Fiú fürdőnadrág könnyű, gyorsan száradó anyagból készült. Klasszikus szabása alkalmassá teszi sportolásra és strandolásra egyaránt. Jól illeszkedik, maximális kényelmet biztosít úszás közben és a parton egyaránt.

Speedo Essential Frill Lány fürdőruha, Pink
8 890 Ft 8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Speedo Essential Frill fürdőruha ideális választás bármely kislány számára. Kiváló minőségű, színtartó anyagból készült. Kényelmes illeszkedést és szabad mozgást garantál. Különleges mintájával egyedi, igazán csajos megjelenést kölcsönöz.

Speedo Allover Fürdőnadrág
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Speedo Allover egy minőségi fürdőnadrág. Könnyű, gyorsan száradó anyagból készült. Ellenáll a klórnak és a naptej okozta elszíneződésének. Vidám, színes mintával jól mutat a strandon és a tengerparton is.