Chemex Modern Lazur Szőnyeg Divatos Fríz C945C / Szürke Sárga 80x150 cm

Chemex Modern Lazur Szőnyeg Divatos Fríz C945C / Szürke Sárga 80x150 cm

Száma: 6673528
Közvetlenül partnerünktől
Szőnyegek Az Azure puha és kellemes tapintású a speciális polipropilén Calping Frise szálak használatának köszönhetően. Sűrű és vastag gyapjút alkotnak, amelynek magassága 8 milliméter, átlagos tömege 1400 gr / m2. További információ

Méretek

9 114 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2023.2.14 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6673528

Leírás

Szőnyegek Az Azure puha és kellemes tapintású a speciális polipropilén Calping Frise szálak használatának köszönhetően. Sűrű és vastag gyapjút alkotnak, amelynek magassága 8 milliméter, átlagos tömege 1400 gr / m2.

Az ilyen típusú szőnyegek gyártási technológiája lehetővé teszi a gyapjúhoz való legközelebbi hasonlóságot, de a szintetikus szőnyegek minden előnyével rendelkezik, beleértve a porszívózással és samponnal történő egyszerű tisztítást. A gyapjú mintákból áll, így az Azure szőnyegek még hatékonyabb kiegészítői a belső térnek. A kollekcióban modern dizájnú szőnyegek találhatók bézs, barna, zöld és lila telített színekben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.