Chemex Szőnyeg Aventura Kötél Divatos Stílusos Ed24A Fea Szürke 80x200 cm

Chemex Szőnyeg Aventura Kötél Divatos Stílusos Ed24A Fea Szürke 80x200 cm

Száma: 6327571
Közvetlenül partnerünktől
Az „Aventura“ szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból készülnek, a Frieze szőrével lapos szövésűek. Ennek köszönhetően egy rendkívüli és eredeti 3D hatást kapunk. Ezenkívül sűrű és vastag gyapjújuk van, magassága 6 milliméter, súlya 1500 gr / m2. További információ
15 011 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2023.12.08 - 2023.12.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6327571

Leírás

Az „Aventura“ szőnyegkollekció a legjobb választás a közelgő forró nappalokra és éjszakákra. Első pillantásra egyszerű, egyszerű szőnyegekre hasonlítanak belső helyiségekben, de ha jobban megnézzük, észrevehetjük, hogy ezek a termékek léggömbökhöz, teraszokhoz és minden kültéri helyiséghez készültek. Tökéletesen megbirkózik az intenzív használattal.

 

Az „Aventura“ szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból készülnek, a Frieze szőrével lapos szövésűek. Ennek köszönhetően egy rendkívüli és eredeti 3D hatást kapunk. Ezenkívül sűrű és vastag gyapjújuk van, magassága 6 milliméter, súlya 1500 gr / m2.

 

Érdemes hozzátenni, hogy ellenállnak a nedvességnek és nem hordoznak mikroorganizmusokat. Nagy kopásállósággal rendelkeznek, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. Ezek rendkívül fontos tulajdonságok, ha teraszon vagy erkélyen szeretnénk szőnyeget használni. A tisztításuk és a porszívózásuk sem jelent problémát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.