Chemex Szőnyeg Bcf Bali Modern Török Szőnyegek C577H Bézs Rózsaszín 160x220 cm

Chemex Szőnyeg Bcf Bali Modern Török Szőnyegek C577H Bézs Rózsaszín 160x220 cm

Száma: 6731911
Közvetlenül partnerünktől
A Bali PP szőnyegek polipropilén szálakból készült szőnyegek kollekciója 8 milliméter gyapjúmagassággal és 1300 gr/m2 tömeggel. További információ

Méretek

14 616 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6731911

Leírás

A Bali PP szőnyegek polipropilén szálakból készült szőnyegek kollekciója 8 milliméter gyapjúmagassággal és 1300 gr/m2 tömeggel.

A PP BCF szőnyegeket elsősorban a nagyon magas kopásállóság jellemzi, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. Nagyon könnyen tisztíthatók, beleértve a porszívózást és a samponos nedves mosást is. Magas hővezetési együtthatóval is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók. A Bali szőnyegkollekció klasszikus és modern minták széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méreteket.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.