ROUTNER Fürdőszoba-szőnyeg, cseh produkció, PESCINA Barna - 50 x 50 cm WC

ROUTNER Fürdőszoba-szőnyeg, cseh produkció, PESCINA Barna - 50 x 50 cm WC

Száma: 100027968811
Közvetlenül partnerünktől
Szőrmagasság 20 mm. Fürdőszoba-szőnyeg anyaga 100% poliakril. Különlegesen finom és lágy, kellemes tapintású szálakból. Csúszásgátló réteg. Padlófűtésű felületre is alkalmas. Mosógépben 30°C-on, „Finom mosás“ program futtatásával mosható. További információ

4 363 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Routner

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100027968811

Leírás

Előkelő, sokféle kialakítású és többfajta anyagból készült fürdőszoba-szőnyegek választékát kínáljuk, különböző színárnyalatokban.

Hogy az Ön fürdőszobájához minél jobban testreszabottak lehessenek, ezeket több méretben kínáljuk.

Különlegesen finom, nedvszívó szálas, tapintásra kellemes anyagokat használunk: a fürdőszobai textilkiegészítőkhöz kiemelten előnyös poliakrilt és pamutot.

A minőségi fürdőszoba-szőnyegeket szokásos módszerrel gyártjuk – a fonal alapanyagba történő bevarrásával. A szőnyeg visszája speciális latex réteggel van bevonva, ami által a szőnyeg egyrészt strapabíróbbá, másrészt csúszásmentessé válik.

A gyártási folyamatból kikerülve, minden egyes fürdőszoba-szőnyeget minőségellenőrzésnek vetjük alá – alakra, méretre –, amivel garantáljuk a magas minőséget.

Fürdőszobai textilkiegészítőinkhez OEKO-TEX 100 bizonylattal rendelkező alapanyagokat használunk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.