ROUTNER Fürdőszoba-szőnyeg, cseh produkció, UNI COLOR Kék - 50 x 80 cm

ROUTNER Fürdőszoba-szőnyeg, cseh produkció, UNI COLOR Kék - 50 x 80 cm

Száma: 10676288
Közvetlenül partnerünktől
Szőrmagasság 20 mm. Fürdőszoba-szőnyeg anyaga 100% poliakril. Különlegesen finom és lágy, kellemes tapintású szálakból. Csúszásgátló réteg. Padlófűtésű felületre is alkalmas. Mosógépben 30°C-on, „Finom mosás“ program futtatásával mosható. További információ

Méretek

6 863 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Routner

Partnerünk által szállítva

2023.2.15 - 2023.2.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Routner

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10676288

Leírás

Előkelő, sokféle kialakítású és többfajta anyagból készült fürdőszoba-szőnyegek választékát kínáljuk, különböző színárnyalatokban.

Hogy az Ön fürdőszobájához minél jobban testreszabottak lehessenek, ezeket több méretben kínáljuk.

Különlegesen finom, nedvszívó szálas, tapintásra kellemes anyagokat használunk: a fürdőszobai textilkiegészítőkhöz kiemelten előnyös poliakrilt és pamutot.

A minőségi fürdőszoba-szőnyegeket szokásos módszerrel gyártjuk – a fonal alapanyagba történő bevarrásával. A szőnyeg visszája speciális latex réteggel van bevonva, ami által a szőnyeg egyrészt strapabíróbbá, másrészt csúszásmentessé válik.

A gyártási folyamatból kikerülve, minden egyes fürdőszoba-szőnyeget minőségellenőrzésnek vetjük alá – alakra, méretre –, amivel garantáljuk a magas minőséget.

Fürdőszobai textilkiegészítőinkhez OEKO-TEX 100 bizonylattal rendelkező alapanyagokat használunk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.