tulup.hu Fürdőszobai szőnyeg Szürke márvány

tulup.hu Fürdőszobai szőnyeg Szürke márvány

Száma: 36369087
Közvetlenül partnerünktől

Fedezd fel a Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, amely magas színvonalú kényelmet és eleganciát hoz a fürdőszobába! Puha, kényelmes és nedvszívó anyagból készült szőnyegünk kellemes tapintású marad További információ

15 100 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 36369087

Leírás

Fedezd fel a Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, amely magas színvonalú kényelmet és eleganciát hoz a fürdőszobába! Puha, kényelmes és nedvszívó anyagból készült szőnyegünk kellemes tapintású marad. A csúszásgátló felülete kiemelkedő biztonságot nyújt minden otthonban, elkerülve a fürdőszobai baleseteket, és gondoskodva a nyugodt és biztonságos környezetről.

A Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeg azonban nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Az egyedi Szürke márvány fürdőszobai kilépő szőnyegünk változatos mintáival és színeivel minden enteriőrbe illeszkedik, friss levegőt hozva a fürdőszobába.

A Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeget a funkcionalitás, a kényelem és az elegancia tökéletes harmóniája jellemzi. Tegye fürdőszobáját még kényelmesebbé és stílusosabbá ezzel a kiváló minőségű szőnyeggel! Rendelje meg most a Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és érezze a különbséget minden lépésnél! Ez a szőnyeg nem csak a fürdőszobáját, hanem az egész otthonát is kényelmesebbé és otthonosabbá teszi. Ne várjon tovább, válassza a Szürke márvány Fürdőszobai szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és élvezze a kivételes kényelmet, amit nyújt!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.