Tiret lefolyótisztító 1000 ml
1 990 Ft

Tiret lefolyótisztító készen áll segíteni még a legellenállóbb lerakodásokkal szemben is és eltávolítani a baktériumokat és a szagokat. A sűrű zselés állagának köszönhetően hat, mivel a víz a mosdóból, vagy a kádból nem folyik el, ezáltal hatékonyabb mint a hagyományos módszerek és tisztítószerek. Biztonságos használat minden fém és műanyag vezetéknél. A vele történő manipulációt az ergonomikus kialakítású palack könnyíti meg. A literes kiszerelés 4 tisztítási adagot tartalmaz.

Cillit Bang Nagytakarítás

Cillit Bang Nagytakarítás

Értékelés: 4,9
4 190 Ft 1047,50 Ft/darab

Közeledik a nagytakarítás. Mindent, amire csak szükséged lesz, megtalálsz ebben a tisztítószer-csomagban a Cillit Bang márkától – antibakteriális habspray, vízkő elleni spray, fürdőszobai tisztító és zsíroldó.

Cillit Bang Penészeltávolító 750 ml
1 590 Ft 1 490 Ft

Hatékony fertőtlenítőszer, amely eltávolítja a megtelepedett penészgombát és szennyeződéseket. Ideális fal- és padlócsempe, zuhanyzó- és egyéb nedves sarkak, zugok fertőtlenítéséhez.

Frosch Ecological Lemon Fürdőszobai Tisztítószer
2 590 Ft 2 490 Ft 1245,00 Ft/darab

Frosch Ecological Lemon fürdőszobai tisztítószer alaposan tisztítja a vizesblokkot, eltávolítja a vízkövet és a szappanmaradékot, baktériumokat is. A természetes citromkivonat biztosítja a higiénikus, friss illatú tisztaságot a fürdőszobában. A szórófej biztosítja, hogy mindig megfelelő mennyiségű tisztítószert adagoljon a környezetkímélő takarítás érdekében. A Frosch citromos tisztító hatékonyan ötvözi a természetes anyagokat a megfelelő tisztítást szolgáló anyagokkal.

Tiret lefolyótisztító 500 ml
1 290 Ft

Tiret lefolyótisztító egy nagyon hatékony eszköz, amely kifejezetten a leginkább rezisztens lerakódások eltávolítására alkalmas. A legkisebb problémák nélkül feloldja a konyhai hulladékot, hajat, zsírt, papírt vagy pamutot.

York Tisztítóhenger 4 póthengerrel
1 590 Ft 1 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

York Tisztítóhenger 4 póthengerrel könnyedén tisztán tarthatja ruháit. Alkalmas polcok, asztalok tisztítására is. A henger elhasználást követően könnyedén kicserélheti a 4 póthenger bármelyikére.

Cillit Bang Antibacterial aktív hab 600 ml
1 590 Ft 1 490 Ft

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, elpusztítja a bektériumok 99 %-át, éscsodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.

Cillit Bang Vízkőoldó spray a nagyobb ragyogás érdekében 750 ml
1 590 Ft 1 490 Ft

Az új Cillit Bang vízkőoldó szer néhány másodpercen belül hat és nagyobb ragyogást biztosít. Nagy hatékonysággal távolítja el a vízkövet, szappanlerakódást, rozsdát és a szennyeződéseket. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750 ml.

Cillit Bang Aktív hab 600 ml

Cillit Bang Aktív hab 600 ml

Értékelés: 4,6
1 490 Ft 1 390 Ft

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, és csodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.

Ceresit Re-New szilikon felújító szürke 100 ml
1 890 Ft

Ceresit Re-New egy forradalmi segítség a fürdőszobádba. Erőfeszítés és további segédeszközök nélkül felújítod a fúgádat, ellenáll a kellemetlen penésznek és nem tartalmaz oldószert.

Cillit Bang Penész elleni spray 750 ml
1 490 Ft

Az új Cillit Bang fehérítésre és tisztításra szolgál, Turbo Power formulával ellátott, néhány másodpercen belül hat. A készítmény hatékonyan eltávolítja a mindennapi foltokat, az odaégett zsírokat és a makacs szennyeződéseket. Bang! És a kosz eltűnik. Űrtartalom 750ml.

Cillit Bang Fürdőszobai tisztító spray 750 ml
1 490 Ft

A Cillit Bang vízkőeltávolító tisztítószer tisztán tartja fürdőszobádat. Már néhány másodperc alatt visszaadja a csillogást, hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a szappanmaradékot, szennyeződéseket és a rozsdát az egész fürdőszobában.

Well Done Antibakteriális spray fürdőszoba tisztításra 750 ml
1 090 Ft 990 Ft

Antibakteriális spray a fürdőszobában lévő összes felület tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. Használata biztosítja a fényes, tiszta fürdőszobát, továbbá tisztítja és fertőtleníti a helységet. A 750 ml-es Well Done tisztítószer a penészgombákkal is elbír.