shumee Elva medence akkumulátor

shumee Elva medence akkumulátor

Száma: 100057773773
Közvetlenül partnerünktől
Mosogató csaptelep, sárgaréz. Színes – fekete. Kerámia fej. A széles vízesés kiöntő. Egy standard fúrt 35mm. PZH-tanúskodik. Tartalmaz: akkumulátor készlet, tömítések. Tömlők ingyenesen. Króm karcálló és a magas hőmérséklet. nagyon könnyen összeszerelhető akkumulátort. Tartalmaz mindent, amire szüks További információ
Partnerünktől: Shumee
19 120 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2022.2.07 - 2022.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100057773773

Leírás

Mosogató csaptelep, sárgaréz. Színes – fekete. Kerámia fej. A széles vízesés kiöntő. Egy standard fúrt 35mm. PZH-tanúskodik. Tartalmaz: akkumulátor készlet, tömítések. Tömlők ingyenesen. Króm karcálló és a magas hőmérséklet. nagyon könnyen összeszerelhető akkumulátort. Tartalmaz mindent, amire szükség van a telepítést. Normál szerelés lyuk. Teljes magasság 25 cm. Magasság cm esztrich 17. Útvonal az esztrich a központtól az akkumulátor 13 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.