TimeLife WC kefe rozsdamentes acél állvánnyal
2 390 Ft 2 290 Ft

Modern és elegáns kivitelezésű WC kefe állvánnyal nem hoz szágyent egy mellákhelyságre sem. A kefe rozsdamentes acél nyéllel*** rendelkezik és **rozsdamentes acél állványba van behejezve.

Compactor Szervező kozmetikumokra - 14 rekesz, átlátszó műanyag
3 390 Ft

Praktikus szervező a Compactor márkáktól kozmetikumokra, amiket mindig átláthatóan szem előtt szeretnél tartani a reggeli készülődéskor. Alkalmas kozmetikumok, rúzsok, krémek, íróeszközök és szerszámok tárolására, illetve kiállítására.

Compactor Szervező kozmetikumokra - 8 rekesz, átlátszó műanyag
3 090 Ft

Praktikus szervező a Compactor márkáktól kozmetikumokra, amiket mindig átláthatóan szem előtt szeretnél tartani a reggeli készülődéskor. Alkalmas kozmetikumok, rúzsok, krémek és körömlakkok tárolására, illetve kiállítására.

Kleine Wolke CUBIC WC készlet fehér
8 390 Ft

fürdőszobai WC készlet mérete 10,8 × 38 cm, kőcserép anyagból készült. Kleine-Wolke CUBIC fehér WC készlet mosogatógépben mosható.

Kleine Wolke Szappanadagoló PUR, fehér
2 490 Ft

Fürdőszobai szappanadagoló Kleine-Wolke PUR fehér kivitelezésben 5,5 × 18 cm méretekkel, gumírozott porcelánból készült.

TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, bambusz
8 590 Ft

Az Alpina márkájú fürdőszobai készlet fehér-barna kivitelezésű, a bambusz elemek minden fürdőszobába illenek. A készlet 6 darabos, például szappantartót és WC készletet is tartalmaz.

Kleine Wolke SAHARA WC készlet természetes
6 890 Ft

SAHARA fürdőszobai WC készlet természetes kivitelezésben, 12 × 36,5 cm méretben. Olyan kőcserépből készült, amely mosogatógépben mosható.

Kleine Wolke SAHARA vattatartó natúr
2 890 Ft

Kleine-Wolke SAHARA fürdőszobai vattatartó ** natúr kivitelben, 9 × 8 cm méretben. Olyan ** kőcserépből készült, ami mosogatógépben mosható.

Lene Bjerre Padlótükör HELENA 18 x 12 x 26 cm
30 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusos HELENA tükörnek köszönhetően könnyebbé teheti reggeli sminkjét. Rozsdamentes acélból készül. Méret 18 × 12 × 26 cm.

Lene Bjerre PORTIA WC-kefe, bézs, arany fogantyúval
40 000 Ft

A PORTIA WC-kefe és a PORTIA kollekció más fürdőszobai kiegészítői elegánsak, luxusak és törékenyek. A finom arlequin mintázatú bézs kerámia és az arany fogantyú egy kategóriát magasabbra emel a fürdőszobában. A WC-kefe mérete 10 cm x 10 cm x 39 cm.

Möve Bambusz kefe doboz BAMBOO SQUARE +
8 320 Ft

Ön a természetes anyagok szeretője? A BAMBOO SQUARE kollekció kefetartója praktikus kiegészítő minden fürdőszobához. Méretek 7,5 × 7,5 × 11,5 cm.

Möve BETON fogkefe tok
11 040 Ft

A CONCRETE kollekció praktikus fogkefék poliuretánból készültek. Méretek 7,5 × 10,5 cm.

Möve ÚJ COMBO + kefetartó
9 920 Ft

Szeretné, ha a fürdőszobát stílusosan és elegánsan díszítik? A NEW COMBO kollekcióból származó fogkefe tok minden bizonnyal megfelel ezeknek a követelményeknek. Átmérő 7 cm, magasság 11,5 cm.

TimeLife Szappan adagoló és szivacstálca
1 990 Ft 1 490 Ft

Praktikus tartozék konyha vagy fürdőszoba számáramegkönnyíti a koszos edények mosását. Mosószer adagoló TimeLife csak töltsd fel és helyezd a tálcába, a szivacsot, hogy elkerüld a besüllyedést.

Julia Knight CLASSIC szilárd szappantartó, fehér, 17 x 13 cm
36 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szilárd szappanpárna rozsdamentes acélból készül, kézzel festett fehér gyöngyfestékkel és gyöngyház mozaikkal berakva. Ez valóban tökéletes kiegészítője luxus fürdőszobájának. A betét mérete 17 × 13 cm, magassága 4,5 cm.

Julia Knight CLASSIC vendég törülközőtálca, platina-szürke
54 400 Ft

A tálcát elsősorban a fürdőszobához tervezték, a kis vendég törülközők tárolására. Használhatja azt még a bejárati csarnokban kulcsokhoz, vagy irodájában ceruza vagy névjegykártya tárolására. Mérete 22,5 × 13 × 5 cm.

Julia Knight CLASSIC vendég törülközőtálca, világosbarna
54 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tálcát elsősorban a fürdőszobához tervezték, a kis vendég törülközők tárolására. Használhatja azt még a bejárati csarnokban kulcsokhoz, vagy irodájában ceruza vagy névjegykártya tárolására. Mérete 22,5 × 13 × 5 cm.

Julia Knight CLASSIC zsebkendő borító, platina szürke
80 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CLASSIC zsebkendő fedelét gyöngyfestékkel festették és gyöngymozaikkal berakották. Elsősorban a fürdőszobához vagy a hálószobához készült, a zsebkendő tárolására. A méret 14,5 × 13,5 cm.
Julia Knight CLASSIC zsebkendőhuzat, világosbarna
80 000 Ft

A CLASSIC zsebkendő borítója gyöngy színű és gyöngyház-mozaik bevonatú. Elsősorban a fürdőszobához vagy a hálószobához készült, a papírzsebkendők tárolására. A méret 14,5 × 13,5 cm.
Julia Knight Üveg edény CLASSIC, világosbarna
41 600 Ft

A fedéllel ellátott fürdőszoba edény rozsdamentes acélból készült, kézzel festett gyöngyházfestékkel és gyöngyházmozaikkal berakva. A doboz magassága 11,5 cm, magassága 12 cm.

Julia Knight WC-papír doboz fedéllel CLASSIC fehér 40 x 14,5
142 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A doboz lehetővé teszi, hogy négy WC-papír tekercset hagyjon a WC-jén, de ezek nem lesznek láthatóak. A doboz rozsdamentes acélból készül, fehér gyöngyházfestékkel bevonva és fedéllel lezárva. A doboz magassága 40 cm, átmérője 14,5 cm.