Julia Knight CLASSIC zsebkendő borító, fehér

Julia Knight CLASSIC zsebkendő borító, fehér

Száma: 100026096009
Közvetlenül partnerünktől
A CLASSIC zsebkendők fedelét gyöngyfestékkel festették és gyöngyházmozaikkal berakották. Elsősorban a fürdőszobákhoz vagy a hálószobákhoz készült, a papír zsebkendők tárolására. A méret 14,5 × 13,5 cm.
További információ
80 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: À la Maison

Partnerünk által szállítva

2021.7.28 - 2021.7.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100026096009

Leírás

A Julia Knight kollekció minden pasziánsa egyedülálló műalkotás, amelyet az antikvitásból származó kézműves folyamatból készítettek. A termékeket alumíniumból kézzel öntik egy homokformába. Csiszolás és polírozás után speciális színű zománccal festették fel, amelyet összekevertek a zúzott gyöngyházgal. Mivel a teljes gyártás tisztán kézi munka, az anyagban vagy a színben kisebb eltérések fordulhatnak elő.

A JULIA KNIGHT termékek vízállóak és nagyon könnyen karbantarthatók. Tisztítsa meg meleg folyó vízben, kevés mosószerrel

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.