Julia Knight Doboz fogkefékhez CLASSIC, platina szürke

Julia Knight Doboz fogkefékhez CLASSIC, platina szürke

Száma: 100026096007
Közvetlenül partnerünktől
A fogkefe tok rozsdamentes acélból készül, kézzel festett gyöngyházfestékkel és gyöngymozaikkal bélelt. Az edény átmérője 11 cm, a magassága szintén 11 cm. További információ
33 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: À la Maison

Partnerünk által szállítva

2021.8.04 - 2021.8.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100026096007

Leírás

A Julia Knight kollekció minden pasziánsa egyedülálló műalkotás, amelyet az antikvitásból származó kézműves folyamatból készítettek. A termékeket alumíniumból kézzel öntik egy homokformába. Csiszolás és polírozás után speciális színű zománccal festették fel, amelyet összekevertek a zúzott gyöngyházgal. Mivel a teljes gyártás tisztán kézi munka, az anyagban vagy a színben kisebb eltérések fordulhatnak elő.

A JULIA KNIGHT termékek vízállóak és nagyon könnyen karbantarthatók. Tisztítsa meg meleg folyó vízben, kevés mosószerrel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.