shumee újrahasznosított tíkfa keretű tükör 50 x 50 cm

Márka: shumee Katalógus száma: 100043345557

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

shumee újrahasznosított tíkfa keretű tükör 50 x 50 cm

Ez az újrahasznosított tíkfa keretű tükör nem pusztán praktikus hétköznapi tárgy, hanem otthona mutatós dísze is lesz. A tükör kerete újrahasznosított tíkfából készült – ennek köszönheti a tükör természetes karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa masszív, stabil, tartós és gyönyörű. A megmunkálás További információ

26301

26 301 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100043345557

Leírás

Termékleírás

Ez az újrahasznosított tíkfa keretű tükör nem pusztán praktikus hétköznapi tárgy, hanem otthona mutatós dísze is lesz. A tükör kerete újrahasznosított tíkfából készült – ennek köszönheti a tükör természetes karakterisztikáját. Az újrahasznosított fa masszív, stabil, tartós és gyönyörű. A megmunkálás minden egyes lépése a legnagyobb odafigyelés mellett ment végbe, legyen szó akár a rekonstruálásról, a polírozásról vagy a festésről. A kézműves munka hozzájárul a tükör egyedi vintage stílusához. A tükör nagyszerűen fog mutatni bármely helyiségben, és akár a fürdőszobában is használható. Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.Színe: barnaAnyaga: újrahasznosított tíkfa + üvegMéret: 50 × 50 cm (Ho x Szé)


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.