EMOS T30 Digitális termosztát
8 090 Ft

Az Emos T30 egy programozható digitális termosztát, 10 előre beállított program közül választhat a kényelem és egyszerűség érdekében. A termosztátnak köszönhetően gazdaságosan állíthatja a hőmésékletet, mindig éppen a legmegfelelőbbre. Digitális kijezőjének köszönhetően könnyedén ellenőrizhető a fűtési rendszert.

Honeywell Beprogramozható termosztát, T3 (T3C110AEU)
22 990 Ft

vezetékes termosztát, kompatibilis gáz, olaj és kombinált kazánokkal és hőszivattyúkkal. 4 időzítés közül választhatsz Tervezés 5, 2, és 7 napra. Elemről való tápellátás aktuális állapotjelzéssel. Alávilágított kijelző 5 vezérlőelemmel. Időbeállítás 12 és 24 órára. Optimum start funkció, Stop és Delayed Start.

Honeywell Vezeték nélküli programozható termosztát, T3R (Y3C710RFEU)
39 990 Ft

Vezeték nélküli termosztát, kompatibilis gáz, olaj és kombinált kazánokkal és hőszivattyúkkal. Egyszerű aktualizáció és telepítési idő. 4 időzítés közül választhatsz Tervezés 5, 2, és 7 napra. Elemről való tápellátás aktuális állapotjelzéssel. Alávilágított kijelző 5 vezérlőelemmel. Időbeállítás 12 és 24 órára.

Honeywell Térbeli termosztát, MT1 (THR830TEU)
5 590 Ft

Szobatermosztát mechanikus működtetéssel és egyszerű vezérlőgombbal. Univerzális típus standard és kombinált kazánokhoz, elektromos fűtéshez, hűtési rendszerekhez, vagy hőszivattyúkhoz. Fűtési vagy hűtési beállítások 10 – 30 °C tartományban. Prediktív fűtési rendszer a pontos hőmérséklet szabályozáshoz.

EMOS TERÜLET. TERMOSZTÁT T091
11 490 Ft

Vezetékes szobatermosztát megvilágított kijelzővel. 6 program + 3 felhasználó által állítható.

EMOS T13RF Termosztát

EMOS T13RF Termosztát

Értékelés: 3,7
15 490 Ft

2 év garancia

Az Emos T13RF vezeték nélküli, programozható termosztát. Hűtési és fűtési szabályozásra egyaránt alkalmas. Szabályozza a hőmérsékletet otthonában egyszerűen, néhány gombnyomással. Programozható funkciójának köszönhetően előre beprogramozhatja a kívánt hőmérsékletet a kívánt időben, ha éppen nem tartózkodik otthon, vagy alszik. A termosztát automatikusan be fog kapcsolni, és az előre beprogramozott adatokat végrehajtja.

Honeywell Digitális vezeték nélküli térbeli termosztát, DT2R (THR842DEU)
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

Digitális vezeték nélküli termosztát fűtési és hűtési funkcióval. Algoritmus az energiahatékonyság növelésére ECO gombbal az energiamegtakarítás érdekében. Ideális kombinált kazánokhoz, fűtési zónákhoz vagy hőszivattyúkhoz. Tápellátás 2 AA elemmel. Elektronikus hőmérséklet szabályozó 5 és 35 °C tartományban. Vezeték nélküli kommunikáció kétirányú titkosítással.

Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat Y6H810WF1034
68 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy termosztát, amely képes alkalmazkodni napirendjéhez, segít önnek, hogy pénzt takaríthasson meg az energia árán, ráadásul okosabbá teszi háztartását. A Honeywell cég tapasztalt mérnöke által lett kifejlesztve, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsa az ön számára.

Honeywell Lyric T6R Smart Thermostat Y6H910RW4055
85 490 Ft

2 év garancia

Egy termosztát, amely képes alkalmazkodni napirendjéhez, segít önnek, hogy pénzt takaríthasson meg az energia árán, ráadásul okosabbá teszi háztartását. A Honeywell cég tapasztalt mérnöke által lett kifejlesztve, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsa az ön számára.

EMOS TERÜLET. TERMOSZTÁT T3

EMOS TERÜLET. TERMOSZTÁT T3

Értékelés: 4,4
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szoba vezetékes kiegészítő termosztát manuális vezérléssel.

Honeywell Digitális vezetékes térbeli termosztát, DT2 (THR840DEU)
11 490 Ft

Digitális vezetékes termosztát fűtési és hűtési funkcióval. Algoritmus az energiahatékonyság növelésére ECO gombbal az energiamegtakarítás érdekében. Ideális kombinált kazánokhoz, fűtési zónákhoz vagy hőszivattyúkhoz. Tápellátás 2 AA elemmel. Elektronikus hőmérséklet szabályozó 5 és 35 °C tartományban. Állítható arányos sávszélesség.

DANFOSS Home link BR, 014G0272, kazán relé
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Danfoss Link BR egy olyan vezeték nélküli egység, amely a Danfoss Link (Living) és a Danfoss Link CC központi egységgel együtt dolgozik egy hőforrás, például kazán vagy hőszivattyú be- és kikapcsolására.