DANFOSS Eco Home 014G0083, termosztatikus fej

Márka: DANFOSS Katalógus száma: 1074713

DANFOSS Eco Home 014G0083, termosztatikus fej

Autonóm programozható fej, tökéletesen szabályozott hőmérséklet minden szobában. További információ

20490

20 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1074713

Leírás

Termékleírás

Eco HOME – önálló programozható fej

Tökéletesen szabályozott hőmérséklet minden szobában. Az Eco® a leghatékonyabb módja az otthoni energiafogyasztásnak a tulajdonlás költségeihez való igazítása érdekében. Intelligens, felhasználóbarát és pontosan beállítható termosztát az Te igényeidnek megfelelően. Az olyan intelligens funkciók, mint a „nyitott ablak“ segítenek elkerülni a felesleges energia szivárgást, automatikusan szabályozzák a fűtési igényt, ha csak szellőztetik a helyiséget. A „nyaralás“ automatikusan csökkenti a házhőmérsékletet, ha távol vagy. Ezután beállíthatod a visszatérését a fűtött otthonába,ez biztosítja a maximális kényelmet. Az eco® az otthon egyszerűségét és energimegtakarítástkínálja

Paraméterek

  • Hőmérséklet-szabályozás tartomány: 6 ° C – 28 ° C
  • Tápegység: 2× AA elem
  • 3 hőmérséklet-beállítási periódus – P0 (állandó hőmérséklet), P1 (egy csökkentés éjszaka), P2 (két csökkentés éjszakánként és munkanaponként)
  • Az RA-N és M30×1,5 szelepek átalakítója a csomag tartalma

Paraméterek

%2% paraméterei

Tető típusa Elektromos
Szín fehér
Típus termosztát fejegység

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.