Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat Y6H810WF1034

Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat Y6H810WF1034

Száma: 1116572
Egy termosztát, amely képes alkalmazkodni napirendjéhez, segít önnek, hogy pénzt takaríthasson meg az energia árán, ráadásul okosabbá teszi háztartását. A Honeywell cég tapasztalt mérnöke által lett kifejlesztve, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsa az ön számára. További információ
68 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
58 990 Ft
-14%
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 2 db

2021.6.21 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.6.22 prémium szállítással várhatóan
 
2021.6.23 - 2021.6.25 standard szállítással várhatóan

Száma: 1116572

Leírás

Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat Y6H910WF1011

Honeywell Lyric T6, okos termosztát fix felszerelésre.
  • A Honeywell Lyric T6 egy új termosztát, amely képes alkalmazkodni napirendjéhez, segít önnek, hogy pénzt takaríthasson meg az energia árán, ráadásul okosabbá teszi háztartását. A Honeywell cég tapasztalt mérnöke által lett kifejlesztve, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsa az ön számára.
  • A Lyric T6 lehetővé teszi háza kifűtésének teljes irányítását okostelefonja vagy tablet segítségével, bármilyen helyről, ahol épp tartózkodik. A Lyric alkalmazás mindenről gondoskodik háztartásában. Okostelefonja segítségével meghatározza tartózkodási helyét, ennek köszönhetően felismeri, hogy otthon van-e vagy valahol máshol. A T6 termosztát lehetővé teszi a heti programok valamelyikének beállítását, vagy a kiválasztott beállítások távolból történő megváltoztatását.
  • A Lyric tudja, mennyi ideig tart fűtőberendezésének, hogy a megfelelő hőmérsékletre felmelegítse házát, ennek köszönhetően semmit nem kell a véletlenre bíznia. Intelligens és kényelmes kezelése segít szinten tartani a kívánt hőmérsékletet, mindig, amikor arra szüksége van. Így otthona mindig, a kinti időjárástól függetlenül kényelmes és meghitt lesz.
  • A T6 termosztát együttműködik az Apple Home Kittel, tehát okosháztartását hatékonyan irányíthatja Siri személyi asszisztense segítségével. Biztos lehet abban, hogy mindig kezében tartja majd az otthona által nyújtott kényelmet – most is és a jövőben is.

Tulajdonságok

  • Az ön napirendjéhez igazítva
  • A Lyric applikáció segítségével bárhonnan irányítható
  • Heti időbeosztás
  • Kényelmes intelligens irányítás
  • Együttműködik az Apple Home Kit-tel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.