HMS Be 4600 Futópad
240 990 Ft

218 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS Be 4600 egy kiváló minőségű, otthoni elektromos futópad. Minden lakásba tökéletesen illeszkedik, hiszen kis helyet foglal. Mozgatását kerekek teszik még könnyebbé, és egyszerűbbé. A dőlésszöge állítható, így még sokoldalúbb a használata. A kijelzőn nyomon követhetjük az időt, a sebességünket, a távolságot, a kalória égetést, és a pulzusunkat is. Tökéletes választás azoknak akiknek egy kis helyet foglaló, mégis hatékoy futópadra van szükségük.


HMS Be 4200 Futópad
135 990 Ft

119 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS BE 4200 egy kiváló minőségű elektromos futópad, összecsukható és kerekeinek köszönhetően könnyen mozgatható. Egyszerű forma és kiváló ár-érték arány jellemzi. Kijelzője mutatja a sebességet, távolságot, időt és az elégetett kalórát, továbbá 1–10km/h között állítható sebessége színesítheti edzésünket.


Spokey Menkar II
347 423 Ft

323 590 Ft
+ ingyen szállítás

Spokey Menkar II futópad futáshoz, vagy sétához rossz idő esetén. Felfüggesztett futófelület. Nagyszerű a fizikai kondíció növeléséhez, zsírégetéshez és a test formázásához. Magas teljesítményű csendes motor és számítógép 36 előre beállított programmal. Nagy előny a felület elektonikus emelése a dombra való futás szimulációjáért.


BROTHER Futópad GB4600
221 990 Ft
+ ingyen szállítás

A nagyon jó minőségű futópadok közé tartozik, otthoni használatra. A meghajtást egy elektromos motor biztosítja, amelynek állandó teljesítménye 3,0 HP és maximális teljesítménye 0,6 HP, a gyorsaság pedig 0–22 km/óra között állítható. A vezérlőpanelen elhelyezett fogantyúk pulzusmérővel vannak felszerelve. A futópad 99 különböző, előre beállított programmal készült, mely változó intenzitású futást, dőlésbeállítást és ezzel a terhelés intenzitását kínálja. Ezen felül beprogramozható 3 egyedi felhasználói program, ha az előre beállított programajánlat nem megfelelő. Az LCD kijelzőn (7“) minden fontos adat megjelenik – idő, kalória, gyorsaság, távolság, pulzusszám, dőlésszög, body fat – a testzsír mennyisége és sok más adat, melyek le vannak írva a részletes használati utasításban


BH Fitness F2W TFT Futópad
399 900 Ft

392 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness F2W TFT futópad egy igazi, erőteljes megjelenésű, tökéletesre méretezett, abszolút komfortot nyújtó modern futópad rendszeres otthoni használathoz. A BH Fitness F2W TFT futópad a legjobb választás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat. Új extra TFT érintőképernyős motivációs monitor, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon követhessék saját edzés állapotukat. Extra széles XXL (51 cm) méretű futófelülettel a kényelmes és biztonságos edzés érdekében.


BH Fitness Magna Pro futópad
989 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness MAGNA PRO (3,5 AC-155cm/55cm-20 km/h) Futópad aprólékosan tervezett innovatív fitnesz eszköz, nem véletlenül kategóriájának egyik ékköve. A futópad egyszerre a teljesítményorientált futást, más oldalról a kényelmes, komfortosabb futást hivatott szolgálni. A tervezőknek hihetetlenül sok egyedi megoldással és azok meglepő kombinációival sikerült meglepni a luxusra éhes futópad vásárlókat.


BH Fitness RC09 TFT Futópad
698 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness RC09TFT futópad megerősített, vázszerkezetre épített új futópad modellje, melyet intenzív otthoni használatra terveztek, azaz 7–16 órás képzés egy héten. A BH Fitness RC09 TFT futópad a legjobb választás erőnlét és tudás fejlesztése érdekében. Intelligens SmartKonik speciálisan tervezett 3 rétegű rugalmassági felület stabilizálhatja a futást a legintenzívebb edzések során is, kényelem és biztonság mozgást biztosít.


Life Gear 97019 Active Futópad
119 000 Ft

112 990 Ft
+ ingyen szállítás

Life Gear 97019 Active futópad megnyerő külsejével, kiváló 2,0 lóerős teljesítményű motorjával és a komfortos árkategóriához tartozó futópadokra jellemző, 40 cm széles és 120 cm hosszú kialakítású futófelületével kimagaslóan jó ár/érték arányt képvisel. Egyszerű kezelhetőségének és sokoldalú felhasználásának köszönhetően, önnek is ideális segítőtársa lehet a Life Gear futópad abban, hogy az otthonában is tökéletes edzésélményt nyújtson a mindennapokban. Kiváló választás gyalogláshoz és kocogáshoz!


Life Gear WalkFIT Futópad - 97530
129 000 Ft

122 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Life Gear WalkFIT futópad kivételes külsejével, erős, 2 lóerő teljesítményű motorjával és a otthoni futópadokra jellemző, 40 cm széles futófelületével ideális választás kezdő futni vágyók részére. Rázkódás- és ütéselnyelő, ízületbarát futófelületével növeli a futás komfortérzetét. Összecsukható vázszerkezetéből adódó csekély tárolási helyigénnyel rendelkezik.


OMA 3201EA Zing Z01 Futópad
168 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az OMA Zing ZO1 futópad ideális választás gyalogláshoz, kocogáshoz. Ellentétben kültéri futással és gyaloglással, kiváló és egyben kényelmes testmozgás biztosít otthonunkban. Formálja az izmokat és a testet, fejlessze az erőnlétet miközben kalóriát éget. Legjobb választás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára.


OMA Creative C1 Futópad (5110CA)
211 290 Ft

189 000 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az OMA Creative C1 Futópad segítségével könnyedén formába hozhatja magát akár otthon is. A biztonságos, csendes működésű, 44 cm szélességű futófelületet 12 különböző fokozatú dőlésszögben állíthatja be. A készüléken található LCD kijelzőn 36 előre beállított program közül választhatunk, de akár személyre szabott edzéstervet is kialakíthatunk rajta. A markolatba intergránt pulzusmérő segítségével folyamatosan követheti a mért értékeket. A strapabíró szerkezet az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb elektromos futópadmodell.


OMA Creative C2 Futópad
239 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az OMA Creative C2 Futópad egy hihetetlenül egyszerűen használható elektromos futópad. Kiváló és kényelmes mozgást biztosít beltéren. A dőlésszög 12 féle pozícióba állítható, a sebesség pedig 1 és 16 km/h között állítható, ezen felül pedig 36 előre programozott edzésterv közül választhat, de lehetősége van egyéni edzésterv létrehozására is. Mozgatása kerekekkel segített, összecsukva pedig kis helyet foglal, így kényelmesen elfér bármilyen lakásban.


OMA Eternity YC1 Futópad (6910EA)
229 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az OMA Eternity YC1 Futópad (6910EA) segítségével könnyedén formába hozhatja magát akár otthon is. A biztonságos, csendes működésű, 45 cm szélességű futófelületet 12 különböző fokozatú dőlésszögben állíthatja be. A készüléken található LCD kijelzőn 36 előre beállított program közül választhatunk, de akár személyre szabott edzéstervet is kialakíthatunk rajta. A markolatba intergránt pulzusmérő segítségével folyamatosan követheti a mért értékeket. A strapabíró szerkezet az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb elektromos futópadmodell.


OMA Fashion N1 Futópad Limited edition
198 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az OMA Fashion N1 az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb elektromos futópad modell otthoni mindennapi edzéshez, fehér/ezüstös téli színben. A több helyen alátámasztott új csillapítási technológia növeli a futás komfortérzetét, kényelmes, biztonságos edzést biztosít a térd, a hát és ízületek számára kocogás és futás közben.


LIFEFIT Lifefit futópad TM1200
87 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Motoros futópad LIFEFIT TM1200 LCD kijelzővel és három előre beállított programmal 12km/h sebességgel.


Spokey Medusa Futópad
218 990 Ft

160 990 Ft
+ ingyen szállítás

Otthoni használatra tervezett futópad, amely bármely otthon kiegészítőjeként helytáll.


Master F-25 Futópad
273 990 Ft

230 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Master F-25 elektromos futópad otthoni hazsnálatra LCD kijelzővel, melyen nyomon követhető a sebesség, az idő, a pulzus és az elégetett kalóriák száma. Mozgatását a kerekek teszik még egyszerűbbé. Praktikusságát fokozza, hogy összecsukható, így tökéletes választás azoknak akik helytakarékos mégis hatékony futópadot szeretnének otthonukba.


BH Fitness F1 Run Dual futópad (G6414N)
308 990 Ft
+ ingyen szállítás

BH Fitness F1 Run Dual futópad egy egyszerű, robosztos megjelenésű, komfortos futópad. Rendszeres, otthoni használatra tervezték, hogy a fittness rajongók fejleszthessék erőnlétüket és tudásukat. Eco funkciójának bekapcsolásával a gép ***30%-kal kevesebb** energiát fogyaszt. A dőlésszög 15 féle pozícióba állítható, a sebesség pedig 1 és 18 km/h között állítható, ezen felül pedig 13 előre programozott edzésterv közül választhat, nagy teljesítményű ventillátora pedig kellemes hűtést biztosít edzés közben. Elasztikus, belső párnás rendszere kíméli az ízületeket, SDS rendszere pedig megakadályozza a kéz- és lábsérüléseket.


BH Fitness RC12 TFT Futópad
889 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness RC12 TFT tervezésének köszönhetően a jövő futópad technológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással. A megerősített, vázszerkezetre épített új futópad modell, melyet intenzív otthoni használatra terveztek, azaz 7–20 órás képzés egy héten. A BH Fitness RC12 TFT futópad a legjobb választás erőnlét és tudás fejlesztése érdekében.


OMA Fashion N2 futópad
259 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az OMA Creative N2 az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb elektromos futópad modell. Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának köszönhetően kisebb helyen biztonságosan tárolható. A 36 előre beállított, 3 saját szerkesztésű és a pulzusvezérelt program változatos edzés élményt biztosít minden felhasználó számára.