HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US (HKBE2X-1X-US/G)

HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US (HKBE2X-1X-US/G)

Száma: 2530632
2 év garancia
Mechanikus gamer billentyűzet HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, USA (HKBE2X-1X-US / G). HyperX Red mechanikus kapcsolók. Káprázatos RGB háttérvilágítás dinamikus effektekkel Fejlett testreszabás a HyperX NGENUITY szoftverrel. Erős acélkeret és hosszú élettartam 80 millió leütés. Multimédia billentyűk. 100% anti-ghosting és N-key rollover US billentyű-kiosztás További információ
Forgalmazó: MALL
58 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 2530632

Leírás

A HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US (HKBE2X-1X-US/G) főbb jellemzői

  • Gamer billentyűzet acél vázzal
  • Káprázatos RGB háttérvilágítás dinamikus hatásokkal
  • HyperX Red mechanikus kapcsolók
  • Testreszabás a HyperX NGENUITY szoftverrel
  • Anti-ghosting és N-key rollover funkciók
  • US billentyűzetkiosztás
Kingston HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, USA (HKBE2X-1X-US / G) mechanikus gamer billentyűzet RGB háttérvilágítású vezetékes usb

HyperX Alloy Elite II, US gamer billentyűzet

Gamereknek, streamereknek és azok számára, akik egyszerre több dolgot csinálnak, és nagyobb irányíthatóságot igényelnek a digitális világban – a HyperX Alloy Elite 2 billentyűzet nekik készült. A dedikált multimédiás gombokkal és egy nagy hangerőszabályzóval ez a teljes funkcionalitású billentyűzet mindenre készen áll, a videó szerkesztésétől a filmek nézéséig.

Kingston HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US multimédiás kulcsok, videók, játékok

HyperX Red mechanikus kapcsolók

A billentyűzet kiváló minőségű HyperX mechanikus kapcsolóval készült és kiegyensúlyozott a sebesség és a válaszadás szempontjából. A kapcsolók exponált LED-jei az áttetsző HyperX Pudding gombokkal együtt a színes gombokkal összehasonlítva, kivételes fényerőt biztosítanak az RGB háttérvilágítással. A HyperX Red gombok gyors választ adnak már 45 gramm nyomóerőnél. A billentyűzet időtállósságára a minőség a garancia – legkevesebb 80 millió leütésre tervezve.

Kingston HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US multimédiás kulcsok, videók, játékok

Műszaki adatok

Billentyűzetkiosztás US
Kivitelezés Vezetékes
Kábelhossz 1,8 m
Csatlakozó USB- ről
Háttérvilágítás Igen, RGB
Méretek 444 × 37,4 × 174 mm
Súly 1530 g

Hasznos hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.