ASUS ROG Gladius II Core (90MP01D0-B0UA00)

ASUS ROG Gladius II Core (90MP01D0-B0UA00)

Száma: 1467674
2 év garancia
Kiváló minőségű gamer egér. Az Asus ROG Gladius II Core kiváló minőség PixArt PAW3327 optikai érzékelővel, akár 6200 DPI-ig állítható érzékenységgel, 6 programozható gombbal és kitűnő minőségű fonott kábellel rendelkezik. A kapcsolók egyedülálló cserélhető dizájnúak, a színes RGB háttérvilágítást pedig a saját ízlésed szerint állíthatod be. További információ
22 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1467674

Leírás

Az Asus ROG Gladius II Core (90MP01D0-B0UA00) főbb jellemzői

  • PixArt PAW3327 optikai érzékelő
  • Választható érzékenység akár 6200 DPI-ig
  • 6 programozható gomb
  • Könnyen cserélhető kapcsolók
  • ASUS Aura RGB háttérvilágítás
  • Kiváló minőségű fonott kábel
Optikai gamer egér Asus ROG Gladius II Core háttérvilágítás kényelmes kapcsolók OMRON hosszú élettartam magas érzékenység

Exkluzív dizájnú cserélhető kapcsolók

Az Asus ROG Gladius II Core gamer egér exkluzív dizájnú cserélhető ROG kapcsolókkal van felszerelve, amik lehetővé teszik az aktiválásukhoz szükséges erő pontos megváltoztatását, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeidnek. Az elhasználódott vagy törött kapcsolók cseréjének lehetősége meghosszabbítja az egér élettartamát.

Vezetékes gamer egér Asus ROG Gladius II Core, cserélhető kapcsolók

Aura Sync háttérvilágítás

A ROG Gladius II Core úgy lett megtervezve, hogy minden harctéren győztes legyen, aminek a kinézete is tökéletesen megfelel. ASUS Aura RGB háttérvilágítás technológiával van ellátva, amit 4 előre beállított fényeffektussal használhatsz. A világítás szinkronizálható más ASUS Aura világítást használó eszközökkel. Vesd bele magad teljes erővel minden harcba a Gladius II Core-ral.

Vezetékes gamer egér Asus ROG Gladius II Core, háttérvilágítás, Aura RGB

Technikai paraméterek

Ergonómia Jobbkezes
Mozgásérzékelő Optikai
Érzékelő modell: PixArt PAW3327
Kialakítás Vezetékes
Csatlakozó USB
Háttérvilágítás Igen
Érzékenység 200–6200 DPI
Méretek 45 × 67 × 126 mm
Súly 92,5 g
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.