Nintendo Switch Labo Customisation Set / Switch

Márka: Nintendo Katalógus száma: 1209131

Nintendo Switch Labo Customisation Set / Switch

A Nintendo Labo a Nintendo történelmére épít, ami mindig is az innovatív szórakoztatásról és játékélményekről szólt és folytatja a cég küldetését. További információ

3790

3 790 Ft

Katalógus száma: 1209131

Leírás

Termékleírás

  • A Nintendo Labo a Nintendo történelmére épít, ami mindig is az innovatív szórakoztatásról és játékélményekről szólt – folytatja a cég küldetését és mosolyt csal az emberek arcára. Minden Nintendo Labo csomag, a generációkon átívelő, minden elméit megihlető kartonlapokból épített kreatív alkotásokat a Toy-Con-okat, melyek specifikusan a Nintendo Switch konzolhoz és Joy-Con kontrollerekhez készültek. A zongorától a motorbicikliig, a roboton át és még sok egyéb módon kel életre a Toy-Con a Nintendo Switch segítségével. Ahogy építed, egyúttal fel is fedezheted, hogyan működik a technológia és hogyan használja ki a Toy-Con egy újfajta játékélmény létrehozására.

Nintendo Labo Customisation Set a Nintendo Labo készlet darabjainak személyre szabásához szükséges elemeket tartalmaz.

  • Tartalmaz:
    • 2 db ragasztószalag
    • 2 db sablonlap
    • 2 db matricalap

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Játékeszköz típusa egyéb
Nintendo Switch játékhoz igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.