Nintendo Pokéball Plus (Switch)

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Nintendo Katalógus száma: 1279327

2 év garancia

Nintendo Pokéball Plus (Switch)

A Poké Ball minden Pokémeser legfontosabb felszerelései közé tartozik! A segítségével a pokémonokat elkaphatod és még magaddal is viheted utazásai közben. Egy már ismerős kinézetű, de vadonatúj eszközt mutatunk be – a Poké Ball Plus-t. A Poké Ball Plus-szal a kezedben a Pokémonokkal való kalandozást a valódi világban is tovább folytathatod. További információ

16990
5 3

16 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1279327

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők:

Poké Ball Plus + Nintendo Switch

A Pokémon: Let's Go, Pikachu!-vel és a Pokémon: Let's Go, Eevee!-vel Joy-Con kontrollerként használható. Foss, harcolj és navigálj a menüben – a Poké Ball Plus-szal mindez gyerekjáték
  • Kapd el a Pokémonokat – A Poké Ball Plus mozgásérzékelőkkel rendelkezik, így amikor egy vad Pokémon bukkan fel egy igazi Poké Ball eldobásához hasonló mozdulattal kaphatod el.
  • Fény, Hangok, Akció! – Ahányszor egy új barátot szerzel magadnak a Pokémonok közül, a Poké Ball Plus bevibrál és világítani kezd, és hallhatod a megfogott Pokémon egyedi hangját is, mintha tényleg a Pokélabdában lenne!
  • Vidd el a Pokémonodat magaddal – A Pokémonod elmehet veled egy sétára a parkba a városba és az erdőbe is a valódi világban. Hogyha gyengéden megrázod a Poké Ball-t, akkor a belsejében lévő Pokémon megszólal és a Poké Ball Plus bevibrál.
  • Mew – Minden új Poké Ball Plus-ban egy Mew rejtőzik, a mitikus Pokémon, aki minden Pokémon elődje

Kapj el Pokémonokat anélkül, hogy a telefonod képernyőjét kellene nézned

Amint megjelenik egy Pokémon a közeledben, a Poké Ball Plus figyelmeztet rá. Nyomd meg a Poké Ball eldobása gombot és az elkezd világítani és vibrálni, ezzel jelezve, hogy a dobás sikeres volt-e. A telefonnal való kapcsolat ideje alatt számolja a lépéseket és méri a megtett távolságot, így kelthetsz ki tojásokat és szerezhetsz Candy-ket is a választott társaddal.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Konzol típusa: Nintendo Switch
  • A tartozék típusa: Pokéball

Hasznos linkek:

.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Játékeszköz típusa gamepad
Nintendo Switch játékhoz igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.