SilentiumPC Gear SR500 RD (SPG006)

Márka: SilentiumPC

SilentiumPC Gear SR500 RD (SPG006)

Kényelmes gamer szék bőr huzattal és javított ergonómiával. A szék fém konstrukcióval, puha kerekekkel rendelkezik, és lehetővé teszi a magasság és a 4D támlák beállítását, valamint az ülés döntését. A szék hintázó mechanizmussal rendelkezik, mely az öt pozíció közül mindig egybe zárható, és két párnája van, mely támogatja a jobb ülési helyzetet. Teherbírás 120 kg. További információ

73490

73 490 Ft ÁFA-val Piaci ár: 88 631 Ft, Megtakarítás: 15 141 Ft (17 %)

Katalógus száma: 1260141

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők:

PÁNCÉLOS DIZÁJN a motorsport ülései által inspirálva. A bőrüléseknek tetszetős megjelenésük van, és páratlan kényelmet nyújtanak a hosszú ülés során is.

ERŐS ÉS TARTÓS ACÉL KERET: A belső konstrukció acél keretet tartalmaz rugalmas támlákkal, mely nagyobb kényelmet biztosít a hagyományos fa deszka megoldással ellentétben.

PVC BŐR praktikus és elegáns, nagyon ellenálló és nem szívja magába a nedvességet, ami az egyszerűbb karbantartást teszi lehetővé.

KÉT PÁRNÁT IS TARTALMAZ az egészségért és a kényelemért: Minden szék párnával kapható a nyak, csípő és derék támasztására, mely biztosítja a helyes és ergonomikus ülést.

ÁLLÍTHATÓ DŐLÉS ELLENÁLLÁS MECHANIZMUS SZERKEZET a stabilitásért és a regulációért: Az állítható dőlés mechanizmus lehetővé teszi a rugó feszességének beállítását a testtömeged alapján a magasabb stabilitás és a reguláció elérésének érdekében hintázás közben.

4D KÖNYÖK TÁMASZ , mely négy dimenzióban állítható. A 4D könyök támasz lehetővé teszi a felhasználónak, hogy négyféle módon állítson a támla helyzetén: fel–le, előre–hátra, behúzni az ülésbe–ki az ülésből, forgatni balra–jobbra.

MULTILOCK MECHANIZMUS: Dőlés lehetősége zár funkcióval. Ez a haladó mechanizmus lehetővé teszi a felhasználónak a szék könnyű hátra hajtását akár 18 fokkal, és leblokkolni azt öt különböző helyzetben.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Párna a fej alá: Igen
  • Deréktámasz: Igen
  • Dönthető háttámla: Igen
  • Huzat: PVC bőr
  • Keret: fém
  • A támlák állítható magassága [mm]: 70
  • Az ülés állítható magassága [mm]: 70

Teherbírás: [kg]: 120

  • Szín: Fekete, piros

Hasznos linkek:

. .


Paraméterek

%2% paraméterei

Szín fekete /piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.