Thrustmaster T300 RS GT Kormány és pedál szett

Értékelés: 5 4 értékelés Márka: Thrustmaster Katalógus száma: 1061534

Ingyen szállítás2 év garancia

Thrustmaster T300 RS GT Kormány és pedál szett

Realisztikus, 28 cm átmérőjű T300 RS GT kormány, erősített, gumi borítással és 2 darab, fém, kormányváltó karral. A két szíjas, súrlódásmentes motor sima, csendes és hatékony force feedback-et teremt, amivel tényleg érezheti az utat. A H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) mágneses szenzorai rendkívül pontosan érzékelik a kormány pozícióját. A quick-release rendszerrel gyorsan, másodpercek alatt válthat egyik kormányról a másikra. A kormány mellé megkapja a T3PA GT Edition pedál szettet is, 3 állítható magasságú és távolságú, fém pedállal. További információ

146990
5 4

146 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1061534

Leírás

Termékleírás

Thrustmaster T300 RS GT Kormány és pedál szett

Levehető T300 RS GT kormány

profi, levehető, 28 cm átmérőjű kormányt teljesen erősített gumi borítás fedi. 13 gombbal (beleértve a PlayStation és Share gombokat) és egy D-Paddal rendelkezik. Valamint 2 darab nagy, fém kormányváltó karral.

Motor

két szíjas, súrlódásmentes motor csendes, hatékony és realisztikus erő visszacsatolást (Force Feedback) teremt, amivel tényleg érezheti az utat vezetés alatt.

H.E.A.R.T.

A Thrustmaster H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) rendszerének mágneses szenzorai pontosan, 16 bit felbontásban érzékelik a kormány pozícióját. Az irányítás így extra dinamikus és pontos.

Pedálok

A kormány mellé megkapja a T3PA GT Edition pedál szettet is, ami 3 darab állítható magasságú és távolságú, 100% fém pedált tartalmaz.

Kiegészítők

A kormány kompatibilis számos kiegészítővel, például az 599XX EVO 30, Ferrari F1 vagy a Ferrari GTE kormánykerekekkel, vagy a TH8A váltókarokkal.quick-release csavaroknak hála a kormányt másodpercek alatt lecserélheti.

Műszaki jellemzők:

Általános
  • Forgatás tartomány: 270 ° – 1080 °
  • 13 gombok
  • Egy nyolc irányú D-Pad
  • Realisztikus Force Feedback
  • H.E.A.R.T. mágneses szenzorok
  • T300 RS GT kormány + T3PA pedálok

Kompatibilis
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PC


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Készülék típusa kormánykerék
Felhasználási cél PC-hez, PlayStation-höz
Kompatibilis platform PC, PlayStation 3, PlayStation 4
Legnagyobb forgási szög (°) 1080
Pedálszám 3 Darab
Vezetés szekvenciós lapátok a kormányk

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.