Levegő fúvó pisztoly 6 mm + tartozékok

Márka: Katalógus száma: 100004142007

Közvetlenül partnerünktől

Levegő fúvó pisztoly 6 mm + tartozékok

Levegő fúvó pisztoly 6 mm + tartozékok További információ

3470

3 470 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004142007

Leírás

Termékleírás

Levegő fúvó pisztoly gumicsővel, kamionokhoz. A pisztoly borítása műanyag, a fúvó átmérője 3,5 mm. maximális nyomás 10 Bar.
A spirálcső fém gyorscsatlakozókkal csatlakozik. A cső hossza 5 m, külső átmérője 6 mm, belső átmérője 4 mm. A csomag T elosztót is tartalmaz, önzáró csatlakozóval.
A szerszám csatlakoztatása a kompresszorhoz
  • 1. A szerszámba csavarozza be a gyorscsatlakozó ellendarabot (ha nincs becsavarozva). A gyorscsatlakozó menetére tekerjen teflon szalagot. Ha a pisztoly fúvókáján tömítetlenséget tapasztal, akkor a fúvóka menetére is tekerjen teflon szalagot.
  • 2. A szerszámot a gyorscsatlakozós tömlőn keresztül csatlakoztassa a sűrített levegő rendszerhez.
  • 3. A levegő tömlőt csatlakoztassa a kompresszorhoz, majd a nyomásszabályozón állítsa be az üzemi nyomást. A kompresszor biztonságos használatához tartsa be a kompresszor használati utasításait.A kompresszor a maximális teljesítményének az elérésekor biztosítson megfelelő töltőkapacitást az adott szerszám használatához.
  • 4. A pisztolyt a ravasz (működtető kapcsoló) megnyomásával kapcsolja be. A levegő kikapcsolásához a ravaszt engedje el.
  • 5. A munka befejezését követően kapcsolja ki a sűrített levegő forrását, nyomásmentesítse a pneumatikus rendszer a kompresszor használati utasításában olvasható módon, majd csatlakoztassa le a szerszámot a légtömlőről.
•A szétbontáshoz a gyorscsatlakozó gyűrűjét húzza hátra, majd húzza ki az ellendarabot.

Paraméterek

%2% paraméterei

Szerszám típus Más

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.