shumee Pneumatikus Horpadaskihúzó Autóknak Kalapáccsal

shumee Pneumatikus Horpadaskihúzó Autóknak Kalapáccsal

Száma: 100043203720
Közvetlenül partnerünktől
Ez a pneumatikus horpadás kihúzó nélkülözhetetlen eszköz horpadások kihúzására járművekből. A horpadás az autókból könnyen eltávolítható azáltal, hogy a tapadókorongot a horpadásra tesszük és használjuk a beépített kalapácsot. Ez a nagy horpadás kihúzó, pneumatikus vezérlő, létrehoz egy szuper erős További információ
22 250 Ft
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.21 - 2021.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100043203720

Leírás

Ez a pneumatikus horpadás kihúzó nélkülözhetetlen eszköz horpadások kihúzására járművekből. A horpadás az autókból könnyen eltávolítható azáltal, hogy a tapadókorongot a horpadásra tesszük és használjuk a beépített kalapácsot. Ez a nagy horpadás kihúzó, pneumatikus vezérlő, létrehoz egy szuper erős vákuumot, így könnyen kihúzza horpadásokat ki a panelekbe.A pneumatikus horpadás kihúzó van tarlósággal van felruházva.Anyaga: Rézzel bevont acél oldal csúszó kalapács + gumi tapadókorongTapadókorong átmérője: 11,6 cmLevegőelszívóiban a fogantyúA kompresszor és tömlőre van szükség (nem tartalmazza a szállítás)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.