Hot Wheels City Garázs T-Rex-szel
52 840 Ft 46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Készen állsz az új kihívásra? Indulj el autóiddal a Hot Wheels® garázsba és fedezd fel, mi rejtőzik benne! A garázs akár 100 autód tárolására alkalmas, de ez egészen biztosan nem minden, hisz a garázsra a rettegett T-Rex is igényt tart.

Majorette Garázs Super City + 6 autó és vonat
46 910 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy, közel 1,30 méter széles játék garázs a legnagyobb új termék a Majorette világában! A garázs hét játékfelületből áll, és 35 parkoló, és tárolóhellyel rendelkezik. Az állomás szíve egy motoros spirálfelvonó, amely akár kilenc fém kisautót is képes szállítani egyszerre. Miután felértek, az automatikus kapcsolók négy különböző sávba osztják szét az autókat.

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs
19 830 Ft

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs bármelyik játékváros stílusos kiegészítője lehet. A stabil kialakítású, mutatós megjelenésű garázs benzinkúttal és autómosóval is rendelkezik, így bármelyik város központjában igazán hasznos lehet. A járművek parkolását a két oldalsó rámpa segíti. A tágas épületben biztosan elfér az összes autó! A készlethez két kisautó is tartozik.

Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 010 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

DICKIE Nagy rendőr bázis

DICKIE Nagy rendőr bázis

Értékelés: 5
27 610 Ft

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

SIKU World 5608 farm
21 890 Ft 17 150 Ft

A SIKUWORLD farm gazdasággal, a vidéki életvitel játékvilággá válik. A gazdaságban mindig történik valami, és mindig van mit tenni. A széna bálákat csörlő segítségével fel kell emelni az istálló padlójára. Az épület előtt John Deere Gator található tejeskannákkal, amelyeket a gyűjtőhelyre kell szállítani. Két tehén kíváncsian néz ki a tehénistállóból, és várja az etetést. A kétszintes épület a képes utasítások szerint építhető fel. A push-fit rendszer moduláris felépítése és stabilitása teret enged a gyerekeknek a kreativitásuk kibontakoztatásához. Az a képesség, hogy valamit létrehozzunk a felnőttek segítsége nélkül, szintén erősíti az önbizalmat. A gazdaság egy istállóból, tehénistállóból és raktárhelyiségből áll. Az istálló két kapuja elcsúsztatható. A tanyaudvar két deszkából, egy hatalmas fából és kerítésből áll.

Spin Master Mancs őrjárat megfigyelőtorony
18 220 Ft 17 950 Ft

Akció

Mancs őrjárat megfigyelőtorony a tökéletes központja a igazi működő lifttel, fény és hangeffektusokkal, illetve a körkörös csúszdával! Hagyd, hogy a gyerekek mentőakciót indítsanak a megfigyelőtoronyból!

SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 4,8
9 370 Ft

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.

Wader Kid Cars 3D Garázs 5,5 m
13 090 Ft 9 370 Ft

Kid Cars 3D Garázs 5,5 m játékgarázs színes, izgalmas játék lehet bármelyik fiú szobájában. A pályán számos híd, alul- és felüljáró és körforgalom járható be. A pályát alkotó darabok mint egy puzzle rakhatók össze, ezzel fejlesztve a kreatív, motoros és kognitív képességeket.

Wader 3 emeletes műanyag mega garázs + 3 autó
14 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a színes, háromemeletes garázs körforgalommal és pálmákkal, valamint lifttel és szervizzel is el van látva. A csomagolás része a ** három kisautó** is. A gyerekek ezzel a készlettel rengeteg szórakozást élnek majd át.

Bino Fa parkoló lifttel

Bino Fa parkoló lifttel

Értékelés: 3,5
8 840 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.

SIKU World 5508 tűzoltóállomás
28 650 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sürgősségi hívás érkezik, tűz van! A tűzoltóság azonnal készen áll a cselekvésre, az ajtó kinyílik, és a tűzoltóautó máris úton van. Beépített Light & Sound modul villogó LED fényekkel és hat különböző hanggal, amik a játékteret tüzes jelenetté varázsolják. A tűz egy kis helyi bolt tetejéről terjed. Szerencsére közvetlenül mellette van egy tűzcsap, tömlővel és szórófejjel. A tűzoltóautót és a helikoptert a csomag tartalmazza.

Melissa & Doug Épületek és autók egymásra rakása
9 890 Ft 9 370 Ft

Hat blokk építésre, egymásba rakásra és felsorakoztatásra, de egymásba iagzításra is , valamint hat közlekedési eszköz, amelyek behajthatnak az épületekbe, mint a garázsba. Ez a játék lehetővé teszi a gyermekek számára a toronyépítést illetve a városépítést kórházzal, tűzoltóállomással, iskolával, mindezt minden épülethez külön meghatározott fa közlekedési eszközzel.

ECOIFFIER Abrick Nagy rendőrállomás
8 590 Ft

Ebben a nagy rendőrös kollekcióban találsz 2 rendőrautót, helikoptert, bábukat és tartozékokat. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

SIKU World autópálya autóbusz megálló parkolóval + ajándék
5 740 Ft 5 220 Ft

Tökéletes kiegészítő az új SIKU World rendszerhez autópálya autóbusz megállóval és parkolóval. A játék készlet csatlakoztatható más Siku szetthez, így alakítva ki lehengerlő játék világot. Ezen felül egyedi ajándékkal!

Viga Fából készült garázs és benzinkút-23%
20 820 Ft 15 990 Ft

Akció

Most már leparkoltathatod az összes autót ebben a gyönyörű garázsban egy benzinkút mellett. A csomag része 3 fa kisautó és egy fahelikopter. A garázsban lift is található.

SIKU Vízfelszín szett maketthez, matricákkal
5 850 Ft 5 480 Ft

Siku World vízfelszín szett kiváló minőségű műanyagból készült vizet imitáló felület mellett matricákat is tartalmaz. A vízfelszín szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

ECOIFFIER Abrick Nagy tűzoltóállomás
8 830 Ft 8 570 Ft

Ebben a nagy készletben található 3 tűzoltóautó bábukkal, helikopter és tartozékok. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

SIKU World - Repülőgép és tartozékok
10 980 Ft

Nagy üzleti repülőgép tartozékokkal. A két nagy teljesítményű motorral rendelkező repülőgép készen áll a felszállásra. A légiutas-kísérő személyzet felemeli a tető fedelét és megkéri, a már ülő négy utast, hogy húzódjanak arrébb, hogy p is le tudjon ülni. A tetőn a hátsó fedél alatt megtaláljuk a kedvenc autónk tárolóhelyét, amelyet nyaralni szeretnél vinni. A repülő felszállásra kész.

SIKU Vízi tartozék szett maketthez
3 690 Ft

Siku World vízi tartozék szett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kiváló minőségű műanyagból készült szett különféle vízi bólyákat, vízi járműveket és közlekedési táblákat tartalmaz. A vizi tartozék szett tovább kombinálható a Siku World többi játékával.

Wiky Tűzoltóállomás rádióval és autóval
4 890 Ft

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Játszd el egy kitűnő tűzoltó kalandot a gyermekeddel ezzel a nagyszerű készlettel, amely tartalmaz egy tűzoltóállomást rádióval és egy tűzoltóautót.

Spin Master Mancs Őrjárat Meteor pálya felvonóval
17 270 Ft 14 730 Ft

Mentsd meg Mighty Meteor-t a gonosz robot elől. Harold Humdinger és az ő pokolian gonosz robotja elrabolta a Hatalmas Meteort, és csakis rajtad áll, hogy megmentsd. Helyezd Chase-t az ő exkluzív kisautójában a kilövő állomásba, nyomd meg kart, hogy a pálya körül lecsúszva elindulhasson a meteor megmentésére, egyenesen a robot kezei közül. Ezután válaszd le az indítópultot és szállj az egekig.

DOLU Kétemeletes műanyag garázs
6 020 Ft

Gyönyörű műanyag kétemeletes garázs lifttel, lejáróval a felső emeletről és 2 kisautóval. A csomagolásban útjelzőtábla, fa és út is található. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Szórakozás az egész délutánon át.

DICKIE Repülőtér játékkészlet
3 580 Ft 3 470 Ft

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.

Woody 3 Szintes Parkolóház

Woody 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 3,9
18 200 Ft 17 150 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

Hot Wheels City Építs egy várost - Hamburgeres üzlet
5 970 Ft 5 250 Ft

Akció

Építsd fel a saját Hot Wheels városodat és vezesd el a kisautóidat egészen a Hamburgeres üzletig. A város összes kerülete ebből a kollekcióból könnyen összekapcsolható az új csatlakozási rendszernek köszönhetően, amely kompatibilis az összes narancssárga pályával.

KOVAP Garázs

KOVAP Garázs

Értékelés: 4,3
4 140 Ft

fém Kovap garázsba játék kisautót parkolhatja be. Szárnyas ajtaja könnyen nyitható, egyszerre kettő autó fér be a garázsba. Kiváló minőségű anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott.

SIKU World - Városi forgalom tartozékok
3 740 Ft 3 470 Ft

Siku World – Városi forgalom tartozékok szett kíváló minőségű műanyagból készült akadályokat, korlátokat, kukákat és más kiegészítőket tartalmaz. A városi forgalom tartozék szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

Star Wars Destroyer kilövővel
2 800 Ft

Vigyázz, kész, rajt! Ki győz Han Solo vagy Moloch? Egyedi kilövő pálya az ismert birodalmi cirkáló formájában a Hot Wheels márkától. A csomagban két légpárnás hajó is található, amivel a kis rajongók sok szórakoztató játékban vehetnek részt.

DOLU Nagy garázs, műanyag-38%

DOLU Nagy garázs, műanyag

Értékelés: 3,8
10 860 Ft 6 690 Ft

Akció

Ez a nagy garázs minden kis sofőr álma! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás és úttest. A készlet összesen 70 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

Wader Kid Cars 3D Építkezés
7 170 Ft 6 390 Ft

Wader Kid Cars 3D Építkezés tökéletes alkotóeleme minden Kid Cars városnak. A játékkészlet hossza 3,7 m, biztonságos műanyagból készült. A szett tartalmaz 3 munkagépet, de használható minden Kid Cars autóval.

Hot Wheels City Hordozható garázs
11 950 Ft 9 370 Ft

A versenyzés a kedvenc Hot Wheels angol autóiddal ugyan végtelen, de amikor eljött a befejezés ideje, parkolj az autóiddal ebben a nagyszerű garázsban! Parkolóhelyeket kínál több mint 20 autó számára. Ha nem találsz parkolóhelyet az egyik emeleten, ugorjál az autóval egyenesen a másikra. Használd a felvonót, és menjél fel az autóddal a tetejére.

Spin Master Monster Jam 1:64, Ship it & Flip it! játékkészlet
8 030 Ft 7 490 Ft

A világhírű show Monster Jam autójának valósághű másolata** egy játékkészletben, amely minden rajongó számára kiváló szórakozást biztosít. Pörgesd fel ezt a Monster Jam terepjárót a maximumra és próbáld ki, mi mindenre képes a pályán, akárcsak a valódi autók az ismert showban! Mutasd meg, mit tudsz!

Hot Wheels City Deluxe szett - City Super Fire House
13 390 Ft

Szórakoztató készlet a Hot Wheels City sorozatból, ezúttal tűzoltóállomásként és kilövőként egyben. A csomagolás része egy autó. A csatlakoztatható rendszer kompatibilitást biztosít a többi narancssárga pályával.

Viga Fa garázs

Viga Fa garázs

Értékelés: 3,5
8 950 Ft 8 840 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.

Spin Master Paw Patrol a szuperhős nagy őrtornya
55 750 Ft 50 020 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A mancsőrjárat készen áll a cselekvésre az Őrtoronyból. Helyezd el a Chase-figurát az emelőpadra, engedd le, és adj ki egy speciális jelzést a megafonon keresztül. A torony tetejére mind a 6 ábra elfér (külön megvásárolható). Mindegyiknek megvan a saját helye, amelyet kedvenc színe kiemel. Rögzítsen egy speciális kapcsot Chase-hez, így közvetlenül eshet a járművébe, és elindulhat a cselekvéshez.

Bino Tűzoltóállomás, 13 darabos
19 430 Ft

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Éld át a gyermekekkel a tűzoltó kalandokat ezzel a minőségi fa készlettel, amely tartalmaz tűzoltóállomást, tűzoltóautót, helikoptert és figurát és más kiegészítőt

Majorette Creatix Showroom Lamborghini + 1 kisautó
3 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Showroom Lamborghini felső emelettel, fém kisautóval, utakkal és közlekedési táblákkal. Kiváló készlet az olasz szuperautók kedvelőinek. Nem csak ajándéknak alkalmas. A többi Creatix készlettel való kompatibilitásának köszönhetően egyedülálló garázsgyűjteményt hozhatsz létre.

SIKU World 5509 autóbusz állomás
12 890 Ft 9 910 Ft

A SIKUWORLD új átlátszó tetővel és falakkal rendelkező intelligens buszmegállóval rendelkezik, amely megvéd a rossz időjárástól, miközben az iskolabuszra vár. Sötétedéskor két nagy lámpa világít a buszmegállóban. Jegyautomata, óriásplakát és segélyhívó gomb segítségével a buszmegálló rengeteg részletet tartalmaz, amelyekkel játszani lehet. A világoskék iskolabusz a Sprinter Mercedes-Benz a készlet része.

SIKU 6303 Városi közlekedés szett
5 350 Ft 5 080 Ft

Siku 6303 Városi közlekedés szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. A szett vonatot, buszt és iskolabuszt, illetve 3 db jelzőtáblát tartalmaz.

Wader Kid Cars 3D Kórház

Wader Kid Cars 3D Kórház

Értékelés: 4,3
7 210 Ft 6 690 Ft

Wader Kid Cars 3D Kórház szükséges része minden Kid Cars városnak. A két emeletes pálya 4,8 m hosszú, biztonságos műanyagból készült. A csomaghoz tartozik egy mentőautó és egy helikopter, de a pályán használható minden Kid Cars autó is.

Hot Wheels City Építs várost - Tűzoltó állomás
5 790 Ft

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a Tűzoltó állomásig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűen összekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.

Hot Wheels DC Gazember a Gotham Cityből Joker
9 290 Ft 7 990 Ft

Akció

Mi történik, ha úgy döntenek, hogy együtt dolgoznak a Hot Wheels® és a DC Universe-vel? Nos, van valami nagyszerű jön létre! Készüljön fel a jókora szórakozásra és akcióra ezzel az új játékkészlettel, ahol megtalálhatod a kedvenc gazembert a Batman világából.

SIKU World - Közlekedési lámpák, közúti táblák
3 860 Ft 3 610 Ft

Siku World – közlekedési lámpák, közúti táblák egyszerűen elhelyezhetők a Siku játéktáblákon. Segítségével könnyedén kiteheted a neked legjobban tetsző helyekre, mellyel elősegíted a biztonságos és sérülésmentes közlekedést kisvárosodban. A minőségi műanyagból és valósághű kialakítással készült lámpák és táblák tökéletesen mutatnak majd játéktereden.

Tonka 59093 Játékkészlet, építkezés kofferban
4 590 Ft

Hordozható építkezés és pálya egyben, mindez elegáns, kofferba zárható megoldással. Így a kis építészek kedvenc játékukat bárhová magukkal vihetik. A csomagolásban található egy tematikus kisautó és kiegészítők az órákon át tartó határtalan szórakozáshoz!

Lamps 2 emeletes garázs + autók
6 690 Ft

Műanyag autókkal ellátott garázs minden kis sofőr számára. A kétszintes garázs benzinkutat, autómosót és játékautókat tartalmaz. A gyerekek használhatják saját autóikat, és így még szórakoztatóbbak.