Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 339 Ft 15 020 Ft

Kiárusítás

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

DOLU Kétemeletes műanyag garázs-27%
8 224 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Gyönyörű műanyag kétemeletes garázs lifttel, lejáróval a felső emeletről és 2 kisautóval. A csomagolásban útjelzőtábla, fa és út is található. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Szórakozás az egész délutánon át.

DOLU Nagy garázs, műanyag-27%

DOLU Nagy garázs, műanyag

Értékelés: 3
11 496 Ft 8 390 Ft

Kiárusítás

Ez a nagy garázs minden kis sofőr álma! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás és úttest. A készlet összesen 70 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

Wader Kid Cars3D Garázs Több Parkolóhely 9,1 m
11 990 Ft 10 690 Ft

Kiárusítás

Wader Kid Cars 3D Több Parkolóhely 9,1 m játékgarázs egy multifunkcionális parkoló. A garázs anyaga biztonságos műanyag. A 9,1 m hosszú pályán minden Kid Cars autó használható.

Woody 3 Szintes Parkolóház
16 790 Ft

Kiárusítás

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 4,5
10 590 Ft 8 900 Ft

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs
19 990 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs bármelyik játékváros stílusos kiegészítője lehet. A stabil kialakítású, mutatós megjelenésű garázs benzinkúttal és autómosóval is rendelkezik, így bármelyik város központjában igazán hasznos lehet. A járművek parkolását a két oldalsó rámpa segíti. A tágas épületben biztosan elfér az összes autó! A készlethez két kisautó is tartozik.

Hot Wheels City szuper garázs
88 790 Ft 71 310 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Élj át csodás kalandokat ezzel a Hot Wheels® szuper garázzsal, amely minden idők legnagyobb garázsa! A garázs több, mint 90 cm magas, több, mint 140 autónak kínál parkolóhelyet. Engedd szabadon fantáziádat és fedezd fel a különböző játékfelületeket. A garázsban számos mozgó részt találsz, mint például a lift, a hatalmas sugárhajtású repülőgép vagy a veszélyes gorilla, aki ki szeretné dobni autóidat a liftből.

Majorette Creatix Benzinkút szett, 1 autóval
7 040 Ft

Majorette Creatix Benzinkút tökéletes ajándék minden autórajongó gyermek számára. A könnyen összeszerelhető két szintes játékon belül több játéklehetőség is használhatunk, tankolhatunk, parkolhatunk, sőt a játékon belül mini autómosó is megtalálható. A szett ezen kívül több kiegészítőt is tartalmaz, például több útjeltő táblát és egy autót is. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Spin Master Monster Jam Homok aréna autóknak-27%
16 590 Ft 12 090 Ft

Kiárusítás

Valósághű Monster Jam autó utánzat a világhírű homok versenypálya show-ról, ami kitűnő szórakozást biztosít minden rajongó számára. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és próbáld ki, hogy le tud-e küzdeni mindent az arénában, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

Wader 3 Szintes Parkolóház

Wader 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

Kiárusítás

Wader Parkolóház 3 emeletes játék, mely nagy játszóterületet biztosít gyermekének. A parkolón belül több kiegészítő játék is megtalálható, többek között kisautó szervíz, benzinkút és egy lift is helyet kap a játékon belül. A játék kiváló minőségű, strapabíró, **egészségre nem káros műanyagból készült.

SIKU World autópálya autóbusz megálló parkolóval + ajándék
5 710 Ft

Tökéletes kiegészítő az új SIKU World rendszerhez autópálya autóbusz megállóval és parkolóval. A játék készlet csatlakoztatható más Siku szetthez, így alakítva ki lehengerlő játék világot. Ezen felül egyedi ajándékkal!

Wader 3 emeletes műanyag mega garázs + 3 autó
18 864 Ft 13 290 Ft

Ez a színes, háromemeletes garázs körforgalommal és pálmákkal, valamint lifttel és szervizzel is el van látva. A csomagolás része a ** három kisautó** is. A gyerekek ezzel a készlettel rengeteg szórakozást élnek majd át.

Wader Kid Cars 3D Garázs 5,5 m
8 640 Ft

Kid Cars 3D Garázs 5,5 m játékgarázs színes, izgalmas játék lehet bármelyik fiú szobájában. A pályán számos híd, alul- és felüljáró és körforgalom járható be. A pályát alkotó darabok mint egy puzzle rakhatók össze, ezzel fejlesztve a kreatív, motoros és kognitív képességeket.

Majorette Creatix Showroom Lamborghini + 1 kisautó
3 690 Ft 3 180 Ft

Showroom Lamborghini felső emelettel, fém kisautóval, utakkal és közlekedési táblákkal. Kiváló készlet az olasz szuperautók kedvelőinek. Nem csak ajándéknak alkalmas. A többi Creatix készlettel való kompatibilitásának köszönhetően egyedülálló garázsgyűjteményt hozhatsz létre.

Klein BOSCH Parkolóház játékszett-61%
18 690 Ft 7 190 Ft

Kiárusítás

Menj fel színes kisautóddal a parkolóház tetejéig és szállj ott fel saját helikopteredre a Klein-Bosch vidám játékszettjével. Az összetett, jól variálható készlet kiválóan fejleszti a képzelőerőt. A játékelemek kizárólag jó minőségű műanyagból készültek.

BBurago Go Gear Szuper szervíz állomás + 1 autó
9 390 Ft 8 240 Ft

Bburago Go Gear Szuper szervíz állomás egyetlen autókat szerető kisfiú játékai közül sem hiányozhat. Az állomás tetejéről lefutó spirálon könnyedén siklanak le az autók, a döntött kanyarban pedig igazán gyorsan kell haladni, hogy az úton maradhass. A tartós, erős műanyagból készült szett jól bírja az erősebb igénybevételt is, így hosszú élettartamot biztosít.

Star Wars Destroyer kilövővel-68%
6 390 Ft 1 990 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, kész, rajt! Ki győz Han Solo vagy Moloch? Egyedi kilövő pálya az ismert birodalmi cirkáló formájában a Hot Wheels márkától. A csomagban két légpárnás hajó is található, amivel a kis rajongók sok szórakoztató játékban vehetnek részt.

Majorette Mercedes AMG 5 db Ajándékcsomag
4 890 Ft 4 510 Ft

Mercedes AMG üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Minden versenyző álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.

Wader Kid Cars Állomás

Wader Kid Cars Állomás

Értékelés: 5
8 370 Ft

Wader Kid Cars Állomás lehetővé teszi, hogy gyerekük a szobájában építhessen magának egy komplett autópályát. A készlet rengeteg kanyart, kereszteződést és felüljárót tartalmaz amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermekük szobája szórakoztató úthálózattá változhasson.

Mattel Cars 3 Mini Versenypálya Spirál
12 590 Ft 10 500 Ft

Mini játékszett ami hihetetlenül sok akciót és szórakozást rejt magában. A forgó versenypályán egyszerre akár három kisautó is versenyezhet. Bizonyosodj meg róla, hogy ezek közül az autók közül ki a leggyorsabb vagy hívd ki a barátaidat egy futamra, hogy eldöntsétek ki a leggyorsabb versenyző. De vigyázz, ez a pálya az igazán tapasztalt versenyzők számára lett kitalálva!

SIKU Autószalon makett

SIKU Autószalon makett

Értékelés: 5
7 114 Ft 6 640 Ft

Siku autószalon makett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kíváló minőségű műanyagból készült szett egy forgatható állványt és egy Porsche Carrera GT típusú játékautót is tartalmaz. Az autószalon makett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával, de akár önállóan is használható.

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Értékelés: 4,5
6 640 Ft

Kid Cars 3D Rendőrség elengedhetetlen része minden Kid Cars városnak. Az állomás pályája 3,8 m hosszú és minden Wader Kid Cars autó használható rajta.

SIKU Vízfelszín szett maketthez, matricákkal
6 043 Ft 5 970 Ft

Siku World vízfelszín szett kiváló minőségű műanyagból készült vizet imitáló felület mellett matricákat is tartalmaz. A vízfelszín szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

Wader Kid Cars 3D Tűzoltók
8 900 Ft 6 090 Ft

nagy tűzoltóállomásba a kis hősöd első látásra beleszeret. És főleg ha megszólal a riasztó. Az út ellenálló, egészségre nem ártalmas műanyagból készült. A csomag 3 tűzoltó autót is tartalmaz. Nagyszerűen illik a gyerekszobához.

SIKU World - Városi forgalom tartozékok
3 551 Ft 3 310 Ft

Siku World – Városi forgalom tartozékok szett kíváló minőségű műanyagból készült akadályokat, korlátokat, kukákat és más kiegészítőket tartalmaz. A városi forgalom tartozék szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

Wader Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet
5 710 Ft

Warder Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet egy kör alakú, 3.4 méter hosszúságú pálya, amely az emeletre is felkalauzolja a sofőrőket. A készletben 1 darab kisautó is található amivel gyermeke játszadozhat a pályán, vagy akár a saját kisautóit is használhatja. A pálya kompatibilis az összes többi Wader pályával! A Wader márkanév garantálja a minőséget.

Hot Wheels City Építs várost - Tűzoltó állomás
6 290 Ft 4 990 Ft

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a Tűzoltó állomásig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűen összekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.

Mattel Verdák 3 Mini játék készlet
10 630 Ft

Élvezd a sok izgalmas szórakozást ezzel a játékcsomaggal ,amelyet a Verdák 3 animációs film inspirálta. Ez a versenypálya ikonikus részletekkel és kiegészítőkkel néhány mozgó részt is tartalmaz.

Wader Kid Cars 3D Építkezés
6 590 Ft

Wader Kid Cars 3D Építkezés tökéletes alkotóeleme minden Kid Cars városnak. A játékkészlet hossza 3,7 m, biztonságos műanyagból készült. A szett tartalmaz 3 munkagépet, de használható minden Kid Cars autóval.

KOVAP Garázs

KOVAP Garázs

Értékelés: 4
3 310 Ft

fém Kovap garázsba játék kisautót parkolhatja be. Szárnyas ajtaja könnyen nyitható, egyszerre kettő autó fér be a garázsba. Kiváló minőségű anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott.

SIKU Helikopter modell leszállópályával
6 911 Ft 6 490 Ft

Siku helikopter modell és a hozzá tartozó leszállópálya igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A leszállópályán látható jelzések sötétben világítanak. A kíváló minőségű műanyagból készült játék 3 éves kortól használható.

SIKU WORD Garázs

SIKU WORD Garázs

Értékelés: 4
18 690 Ft 17 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU WORD Garázs egy emeletes parkoló, mely remek szórakozást nyújt a gyermekeknek. A garázsban egy lift is található, mely segítségével könnyedén felérhetünk a parkoló tetejére. Lefele pedig egy piros színű pályán lecsúszva érkezhetünk meg a földre. A játék tovább kombinálható a SIKU WORD további játékaival.

SIKU World garázs és parkoló autóval
7 190 Ft 5 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Optimális és biztonságos tárolása a modellnek Siku a saját szobádban. A készlet áll három garázsból, 2 platform, mint parkoló és Wiesmann MF 5 convertible speciális színekben . Egészítsd ki a saját Siku World készletedet.

DICKIE Háromemeletes verzió, magyar változat
5 760 Ft 5 180 Ft

Rendőrőrs/garázs. A kézzel működtethető lift kényelmes szállítást biztosít a három emelet közt. Hívd meg barátaidat és élvezzétek együtt a szórakozás!

DOLU Négyemeletes műanyag garázs
12 990 Ft 10 490 Ft

Gyönyörű négyemeletes garázs lifttel, emeletek közötti kijáróval, autómosóval és töltőállomással, valamint 2 műanyag autóval (piros és kék). Minden emelet számozott és az autók az egyes emeletekre lift segítségével juthatnak fel. A csomagolásban útjelzőtábla és fa is található.

Eddy Toys Parkolóház, játékszett
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Parkolóház, ami főleg a kisfiúk figyelmét köti le, több tíz játékkal és szórakozással eltöltött órát biztosít. A parkolóház egy saját lifttel rendelkezik az 1. emeletig. A csomag része 2 kisautó és helikopter. A parkolóházat a kicsik kihasználhatják a már meglévő kisautóik tárolására.

SIKU Vízi tartozék szett maketthez
3 990 Ft 3 490 Ft

Siku World vízi tartozék szett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kiváló minőségű műanyagból készült szett különféle vízi bólyákat, vízi járműveket és közlekedési táblákat tartalmaz. A vizi tartozék szett tovább kombinálható a Siku World többi játékával.

Wader Kid Cars 3D Kórház

Wader Kid Cars 3D Kórház

Értékelés: 4
6 590 Ft

Wader Kid Cars 3D Kórház szükséges része minden Kid Cars városnak. A két emeletes pálya 4,8 m hosszú, biztonságos műanyagból készült. A csomaghoz tartozik egy mentőautó és egy helikopter, de a pályán használható minden Kid Cars autó is.

Cars Játék szett Garázs
8 290 Ft

Lépj a gázra, legyél a leggyorsabb a garázs körüli pályán, ahol az Arany Dugattyúért folyik a verseny ! A Garázs két emeletes és van benne egy működő lift és egy szervizműhely is. A készlet tartalmaz egy Villám McQueen modellt 1:55-höz arányban.

DOLU Garázskészlet gyermekeknek
8 323 Ft 7 040 Ft

Minden kis sofőr álma ez a gyermekeknek való garázskészlet! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás. A készlet összesen 40 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

Spin Master Monster Jam szett folyékony homokkal Deluxe Soldier Fortune
7 690 Ft 6 990 Ft

Valósághű Monster Jam autó utánzat a világkörüli show-ról folyékony homokos játékkészletben, ami kitűnő szórakozást biztosít minden rajongó számára. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és próbáld ki, hogy le tud-e küzdeni mindent a pályán, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

Teddies Garázs/Rendőrségi állomás pályával
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás színes két emeletes garázs rendőrség designban. A csomagolás három rendőrautót tartalmaz. A készlet 50 darabból áll. -Egészségre ártalmatlan műanyagból készült.

DICKIE SOS mentőállomás

DICKIE SOS mentőállomás

Értékelés: 3,5
7 590 Ft 5 440 Ft

Mentőállomás minden fiú számára, akik egy napon nagy rendőrök vagy mentősök szeretnének lenni. Az állomás fény és hangeffektusokkal van ellátva. Bele fér a rendőrautó és a tűzoltóautó is.

SIMBA Creatix Policie Garázs + 1 kisautó
9 700 Ft

CREATIX rendőrségi garázs a minőségének köszönhetően ideális ajándék a törvény minden kis őrének. Kétszintes, cellák, garázs és helikopter.

DICKIE Nagy rendőr bázis
27 190 Ft 24 470 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

Plan Toys Verseny meredek lejtőn
16 750 Ft

Fa autópálya három színes autóval. Indítsd el az autókat, és meglátod, hogy melyik lesz a leggyorsabb. Újraindíthatod az autókat, és megfigyelheted, hogy melyik ér le a legelőször.