Klein Bosch Háromszintes parkológarázs
13 200 Ft

6 630 Ft

Legyen kisautóidnak saját parkolója! Ezzel a parkológarázzsal most te is le tudod parkoltatni a kisautóidat, és lesz hol feltankolni őket. Vidd fel őket az emeletre a lifttel, és engedd le onnan a 2 sávos lehajtón keresztül. Így nem tudnak összeütközni, és beragadni a kanyarban. Ha leértek a földszintre, küldd be őket a mosóba, vagy engedd ki a forgalomba!


Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 630 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.


Smoby Cars 3 Töltőállomás hanggal és fénnyel
14 290 Ft

13 270 Ft

Smoby Verdák 3 Töltőállomás egy igazán egyedi játék minden kis autóversenyző számára 3 éves kortól, akik nagy gondossággal törődnek járműveikről. Piros-fekete színkombinációban pompázik Verdák mesemotívummal kiegészítve. A játék töltőállomáson található egy hordozható elektronikus vezérlőmodul is, mely egyszerű módon leakasztható és ellenőrizhető az autó állapota. A vezérlőmodulról természetesen nem hiányozhatnak a fény és hangeffektek Bip, Bip, Bip sem, amelyek a kis autószerelőt informálják a járművek technikai állapotáról. A vezérlőmodulon helyet kapott egy kézi szonda is, amely kiértékeli az egyes paramétereket a járműben. Az elektronikus töltőállomás nem csupán szórakozást nyújt, de fejleszti a kisfiúk finom motorikáját, koncentrációs képességét és részletekre való odafigyelését egyaránt.


Woody 3 Szintes Parkolóház
17 130 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.


KOVAP Garázs

KOVAP Garázs

Értékelés: 5
3 200 Ft

fém Kovap garázsba játék kisautót parkolhatja be. Szárnyas ajtaja könnyen nyitható, egyszerre kettő autó fér be a garázsba. Kiváló minőségű anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott.


Majorette Creatix Rescue Station Játékszett
17 990 Ft

13 490 Ft

Majorette Creatix Rescue Station játékszettjével nem lesz az a vészhelyzet amire ne készültél volna fel. A három emeleten mindent megtalálsz ami kelleni fog. Lift, benzinkút, de még egy gyors kijáratot is találhatsz, mellyel pillanatok alatt az úton teremhetsz. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Klein Bosch garázs - 6 emelet
29 990 Ft

19 920 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Bosch licence alapján szuper parkológarázs. Hatemeletes garázs összeszerelés után 100 cm magas. A tetejéről az autók versenyezhetnek, ki ér hamarabb le. A garázs része szintén egy pálya lopinggel és ugrással. A garázs fel van szerelve egy lifttel, és autómosóval. A csomagolás része két kisautó.


SIKU Autószalon makett
7 160 Ft

Siku autószalon makett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kíváló minőségű műanyagból készült szett egy forgatható állványt és egy Porsche Carrera GT típusú játékautót is tartalmaz. Az autószalon makett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával, de akár önállóan is használható.


SIKU World Felnyitható híd
10 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU World Felnyitható híd kiváló választás minden kisgyerek számára. A híd tökéletesen beilleszthető a Siku World világába. Építs a városodba közlekedést és tervezd rá a felnyitható hidat a városi folyóra, amelyen az autók át tudnak haladni, vagy ha hajó közeledik, akkor fel lehet húzni, hogy elférjen alatta. A készlet együtt használható a kisebb SIKU autókkal, haszongépjárművekkel is.


SIKU Vízfelszín szett maketthez, matricákkal
6 230 Ft

Siku World vízfelszín szett kiváló minőségű műanyagból készült vizet imitáló felület mellett matricákat is tartalmaz. A vízfelszín szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.


BBurago Parkolóház + 4 autó (1:43)
17 510 Ft

16 480 Ft

A Bburago Parkolóház rengeteg izgalmat és játéklehetőséget tartalmazó készlet. A parkolóházon belül több kiegészítő játék is található, mint autómosó, lift, rámpa vagy jelzőlámpák. A több szintes garázs mellé 4 db, 1:43-as Bburago autó is tartozik. Az anyaga rendkívül ellenálló, 3 éves kortól ajánlott.


BBurago Racing Garage

BBurago Racing Garage

Értékelés: 3
17 304 Ft

15 560 Ft

Ideális garázs a tökéletes versenyző csapat számárra. Háromemeletes játék készlet felhajtókkal, kézzel hajtott felvonóval, háttér nézőkkel, szurkolókkal és csapat felszerelésével. A csomagolás része a garázs és Ferrari kisautó 1:43 méretarányban.


BINO Fa parkoló lifttel
12 553 Ft

8 190 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.


Cars Játék szett Garázs
9 020 Ft

Lépj a gázra, legyél a leggyorsabb a garázs körüli pályán, ahol az Arany Dugattyúért folyik a verseny ! A Garázs két emeletes és van benne egy működő lift és egy szervizműhely is. A készlet tartalmaz egy Villám McQueen modellt 1:55-höz arányban.


DICKIE Autószállító + 6 kisautó, tartozékokkal
4 778 Ft

4 240 Ft

Autószállító, 6 kisautóval és tartozékokkal, üresjáratú. Adjon teret gyermekei képzelőerőjének és kreativitásának, ezzel a szettel kisautóikat szállíthatják és aztán versenyezhetnek is velük.


DICKIE Repülőtér játékkészlet
4 041 Ft

3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.


DICKIE SOS mentőállomás
7 590 Ft

6 560 Ft

Mentőállomás minden fiú számára, akik egy napon nagy rendőrök vagy mentősök szeretnének lenni. Az állomás fény és hangeffektusokkal van ellátva. Bele fér a rendőrautó és a tűzoltóautó is.


Hot Wheels City Deluxe készlet
14 577 Ft

12 580 Ft

Kelj útra a Hot Wheelsel® a városba és élvezd a sok szórakozást és a kalandot ezzel a fényűző tematikus készlettel az óriási forgó gumiabronccsal! Megtalálod benne a parádés különlegességeket a Hot Wheels® stílusban.


Hot Wheels City Építs várost - Benzinkút
6 361 Ft

5 170 Ft

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a Benzinkútig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűen összekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.


Mattel Kofferbe csomagolható versenypálya
6 067 Ft
5 860 Ft

Rendezz versenyeket és próbáld ki, hogy a kedvenc Hot Wheels® autóid közül melyik a leggyorsabb. A kofferbe csomagolható Hot Wheels® versenypálya az összes autórajongó számára tárhelyet nyújt az autógyűjteménye számára.


Klein Bosch 5 emeletes garázs - világító
21 290 Ft

19 920 Ft

A Bosch engedélyével gyártott gyermek parkolóház elengedhetetlen része minden fiúszobának. Ez az öt emeletes garázs lifttel van ellátva, valamint két kisautó is a részét képezi. Ha a garázs fényen van, sötétben világítanak a pályái.


Klein Bosch garázs, 4 emeletes
16 290 Ft
15 530 Ft

Klein Bosch garázs nélkülözhetetlen kelléke minden autókkal játszó gyerkőcnek. 4 szintjén kényelmesen tudnak parkolni az autók. Vidd fel őket a lifttel, vagy hagyd, hogy lehajtsanak a kétsávos lehajtón. Amint leértek a földszintre, választhatsz. Lemosod az autót, megtankolod vagy egyből nekivágsz a városnak.


Lamps Fa autódaru
8 890 Ft

4 640 Ft

Fadaru rakománnyal és mágneses emelőkarral. Egészítsd ki fa kotrógépeid és daruid gyűjteményét egy újabb darabbal. Szerezd be ezt a gépet, hogy a dolgok áthelyezése még egyszerűbb legyen.


Lamps Fa garázs
17 490 Ft

8 900 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.


Majorette Car Park 5 emeletes parkolóház + 1 kisautó
18 390 Ft

14 140 Ft

Részletgazdag kidolgozású 5 emeletes parkolóház, autómosó, benzinkút, autószerelő és a közepén manuálisan irányítható felvonó. Kitűnő készlet a legjobb modellek gyűjtői számára. Minden kis kisautórajongó imádni fogja.


Majorette Creatix Istálló traktorral
10 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Creatix istálló sok játék kiegészítővel – traktor utánfutóval, istálló és farmon elő állatok, siló, lapát. Ez a készlet sok örömöt fog szerezni minden kisgyereknek, aki szereti a földművelést. A más építőjátékokkal való kompatibilitásának köszönhetően eredeti játékvilágokat alkothatsz.


Majorette Creatix Showroom Lamborghini + 1 kisautó
3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Showroom Lamborghini felső emelettel, fém kisautóval, utakkal és közlekedési táblákkal. Kiváló készlet az olasz szuperautók kedvelőinek. Nem csak ajándéknak alkalmas. A többi Creatix készlettel való kompatibilitásának köszönhetően egyedülálló garázsgyűjteményt hozhatsz létre.


Majorette Mercedes AMG 5 db Ajándékcsomag
4 890 Ft

4 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mercedes AMG üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Minden versenyző álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.


Majorette Vintage 5 darab Ajándékkészlet
4 890 Ft

3 830 Ft

Vintage stílusú, üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Nem csak a 70-es évekbeli klasszikus autók szerelmeseinek. Részletgazdag kidolgozás, ami nem csak az autók rajongóit hozza majd lázba. Az 5 darabból álló szettből biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvencét.


Mattel Cars 3 Adventi naptár
9 990 Ft

7 360 Ft

Egyedi „Jézuskaváró“ ez a Cars 3 licenszében kiadott adventi naptár a kis rajongók számára. Mind a 24 kis ablak mögött kisautó vagy kiegészítő rejtőzik, így minden napra jut egy klassz meglepetés.


Mattel Verdák 3 Gyakorlópálya
9 714 Ft
9 240 Ft

Éld újra a kedvenc jeleneteidet a Verdák 3-ból ezzel a játékszettel, melyet ikonikus helyek és pillanatok inspiráltak. Éld meg a szupergyors mókát! A szett motorizált funkciókat, tematikus kiegészítőket és minden szükséges dolgot tartalmaz a tömeges versenyekhez.


Mattel Verdák 3 Mini játék készlet
10 620 Ft

Élvezd a sok izgalmas szórakozást ezzel a játékcsomaggal ,amelyet a Verdák 3 animációs film inspirálta. Ez a versenypálya ikonikus részletekkel és kiegészítőkkel néhány mozgó részt is tartalmaz.


SIKU Helikopter modell leszállópályával
6 900 Ft

Siku helikopter modell és a hozzá tartozó leszállópálya igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A leszállópályán látható jelzések sötétben világítanak. A kíváló minőségű műanyagból készült játék 3 éves kortól használható.


SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 5
10 590 Ft

9 260 Ft

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.


SIKU World 5605 erdészeti készlet.
12 890 Ft

10 900 Ft

John Deere traktor csörlővel és daruval része az erdészeti készlet része. Ez nem hiányozhat semmiféle fiú szobájából! A készlet két alaplappal szállított és 5 fával, amelynek eltérő magassága van.


SIKU World autópálya autóbusz megálló parkolóval + ajándék
6 100 Ft

Tökéletes kiegészítő az új SIKU World rendszerhez autópálya autóbusz megállóval és parkolóval. A játék készlet csatlakoztatható más Siku szetthez, így alakítva ki lehengerlő játék világot. Ezen felül egyedi ajándékkal!


SIKU WORD Garázs

SIKU WORD Garázs

Értékelés: 3,5
18 690 Ft
18 070 Ft

SIKU WORD Garázs egy emeletes parkoló, mely remek szórakozást nyújt a gyermekeknek. A garázsban egy lift is található, mely segítségével könnyedén felérhetünk a parkoló tetejére. Lefele pedig egy piros színű pályán lecsúszva érkezhetünk meg a földre. A játék tovább kombinálható a SIKU WORD további játékaival.


SIKU World garázs és parkoló autóval
7 190 Ft

6 360 Ft

Optimális és biztonságos tárolása a modellnek Siku a saját szobádban. A készlet áll három garázsból, 2 platform, mint parkoló és Wiesmann MF 5 convertible speciális színekben . Egészítsd ki a saját Siku World készletedet.


SIKU World Kereszteződés és gyalogátkelőhely
5 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku World Kereszteződés és gyalogátkelőhely táblái könnyedén csatlakoztathatók egymáshoz, így egy egyedi világ hozható létre. A csomagban található lemezek segítségével egy kereszteződést és gyalogátkelőhelyet alkothatunk, meglepő részletességgel, a valósághoz hűen. Minőségi műanyagból készült játék használata 3 éves kortól ajánlott.


SIKU World - Közlekedési lámpák, közúti táblák
3 280 Ft

Siku World – közlekedési lámpák, közúti táblák egyszerűen elhelyezhetők a Siku játéktáblákon. Segítségével könnyedén kiteheted a neked legjobban tetsző helyekre, mellyel elősegíted a biztonságos és sérülésmentes közlekedést kisvárosodban. A minőségi műanyagból és valósághű kialakítással készült lámpák és táblák tökéletesen mutatnak majd játéktereden.


SIKU World Tűzoltóság készlet
9 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku World Tűzoltóság készlettel könnyen beleélhetjük magunkat egy tűzoltóság mindennapjaiba. A játékban található két garázs, helikopter leszálló, tűzoltóautó és hajó gondoskodik a teljes játékélményért. A készlet részletes kidolgozású, minőségi anyagokból készült, 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.


SIKU World - Városi forgalom tartozékok
3 570 Ft

Siku World – Városi forgalom tartozékok szett kíváló minőségű műanyagból készült akadályokat, korlátokat, kukákat és más kiegészítőket tartalmaz. A városi forgalom tartozék szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.


SIKU Vízi tartozék szett maketthez
3 990 Ft

3 710 Ft

Siku World vízi tartozék szett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kiváló minőségű műanyagból készült szett különféle vízi bólyákat, vízi járműveket és közlekedési táblákat tartalmaz. A vizi tartozék szett tovább kombinálható a Siku World többi játékával.


SIMBA Creatix Policie Garázs + 1 kisautó
9 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CREATIX rendőrségi garázs a minőségének köszönhetően ideális ajándék a törvény minden kis őrének. Kétszintes, cellák, garázs és helikopter.


Teddies Garázs/Rendőrségi állomás pályával
5 100 Ft

Csodás színes két emeletes garázs rendőrség designban. A csomagolás három rendőrautót tartalmaz. A készlet 50 darabból áll. -Egészségre ártalmatlan műanyagból készült.


TM Toys Hot Wheels Drag Racing Case
11 990 Ft

9 990 Ft

Minden kis versenyző értékelni fogja ezt a praktikus, kettő az egyben szettet, amely koffer és versenypálya is. Akár 20 kisautó is belefér, és kicsúsztatható sínekkel is rendelkezik, így játszószettként is használható. Már csak el kell indítani a versenyt!