Kaemingk Girland "Finley", fagyott hatású, 270 cm, PVC mix
29 490 Ft

Újdonság

Girland „Finley“ a Kaemingk márkától, ami valódi karácsonyi hangulatot teremt az otthonodban. Az hóval borított örökzöld ág soha nem hullatja el a leveleit, és a következő karácsonykor is használni tudod.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 23,5x10 cm, ezüst
2 490 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami kellemesebbé teszi a karácsonyi ünnepeket. Gyönyörűen díszíti a fát, és a hátulján található csipesznek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető. A csillag ezüst színű, és csillogókkal borított.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 23 cm, arany
3 490 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi hangulatot otthonodban. Színesebbé teszi a karácsonyfád és a koszorúk díszítését, és a praktikus csipesznek köszönhetően pedig akár a függönyre is felakasztható. A díszek arany színűek csillogós kövekkel a közepükben.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 23x5 cm, ezüst
2 190 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami tökéletesen kiegészíti a karácsonyi dekorációt. Gyönyörűen feldíszíti a fát, és a praktikus rögzítőnek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető. A csillag ezüst színű, és csillogókkal borított.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 23x5 cm, pezsgő
2 190 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami igazi karácsonyi hangulatot biztosít. A praktikus csipesznek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető. Tökéletesen feldíszíti a karácsonyfát vagy koszorút. A csillag pezsgő színű és csillogókkal van borítva.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 24 cm, piros
3 090 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi hangulatot otthonodban. Jól illik karácsonyfára, gyertyatartókra vagy koszorúra A praktikus csipesznek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető. A csillag piros színű finoman csillogó szélekkel.

Kaemingk Karácsonyi csillag, csipeszes, kb. 26 cm, piros, csillogókkal
3 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag a KAEMINGK márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi hangulatot. Gyönyörűen kiemelkedik a karácsonyfán, és a praktikus csipesznek köszönhetően bárhová felcsíptetheted. A csillag piros színű és csillogókkal van borítva.

Kaemingk Virág csipeszen, kb. 24 cm, fehér
2 990 Ft

Újdonság

Virág csipeszen a KAEMINGK márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi hangulatot otthonodban. A dekoráció csillogós fehér, csillogó kövekkel díszítve, selyemből készült. A praktikus csipesznek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető.

Kaemingk Girland - bogyók és tobozok, 10x30x270 cm
19 890 Ft

Újdonság

Ezzel a felakasztható, bogyókkal és tobozokkal díszített girlanddal a karácsonyi ünnepek még jobban fogod majd várni. Girland a Kaemingk márkától 10 × 30 × 270 cm-es méretben, ami szépen feldíszítheted vele az ablakot, az asztalt és a falak is. Tökéletesen kombinálható más dekorációkkal.

Kaemingk Virág csipeszen, 20 x 13 cm, arany
2 590 Ft

Újdonság

Virág csipeszen a KAEMINGK márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi hangulatot otthonodban. A dekoráció arany színű és selyemből készül. A praktikus csipesznek köszönhetően szinte bárhova rögzíthető.