Amica PVC 3410 Beépíthető gáz főzőlap

Márka: Amica Katalógus száma: 1071454

Újdonság2 év garancia

Amica PVC 3410 Beépíthető gáz főzőlap

Az Amica PVC 3410 Beépíthető gáz főzőlap klasszikus dizájnjával tökéletes választás azok számára, akik a hagyományos készülékeket részesítik előnybe. A készüléken található két, eltérő méretű főzőzónának köszönhetően különböző méretű lábasok és serpenyők használatára is kíválóan alkalmas. A forgatógombok által beállíthatja az Önnek megfelelő főzési funkciókat. További információ

38990

38 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Amica

A cég 2005-ben kezdte meg működését, és fokozatosan szerzett részesedést az elektromos-, kerámia- és vegyes tűzhelyek piacán. Idővel termékválasztékát szagelszívókkal, szabadon álló- és beépített mikrohullámú sütőkkel egészítette ki. Az Amica nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. Minden Amica márkájú termék olyan anyagból készül, amelyek a termék élettartama után újrahasznosítható és újra felhasználható.

Amica PVC 3410 Beépíthető gáz főzőlap

A két, eltérő méretű főzőzóna különböző méretű lábasok és serpenyők használatára is kíválóan alkalmas. A 4 cm-es zóna 1,0 kW-os teljesítményű, míg a nagyobbik 9 cm-es zóna 2,8 kW-ot használ fel.

A biztonsági szelepnek köszönhetően a főzőlap azonnal lekapcsolja a gázellátást, amint a láng kialszik. A lánggyújtás automatikusan elvégezhető, csak nyomja le és fordítsa el a gombot a főzés elindításához és a láng automatikusan kigyullad.

Jellemzők:

  • Magasság: 9,8 cm
  • Szélesség: 30 cm
  • Mélység: 52 cm
  • Súly: 6,2 kg
  • Típusa: gáz
  • Felület: edzett üveg
  • Szín: fekete
  • Szabályozás:forgógombok
  • Főzőzónák száma / égők: 2 db
  • Főzőlapok: 4,0 cm (1,0 kW) / 9,0 cm (2,8 kW)

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Szélesség 30 cm
Mélység 52 cm
Főzőlapok száma 2
Vezérlés elektronikus
Szikragyújtás gombbal
Anyaga fém
Szín fekete
Retro kialakítás igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.