Talált termékek száma: 40

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Campingaz RBS C-LINE 2 Classic Gázgrill
143 490 Ft

129 990 Ft

Campingaz RBS C-LINE 2 Classic gázgrill nélkülözhetetlen kiegészítő minden kertben a sütés-főzés szerelmesei számára. A kiváló minőségű zománcozott rács és a grill teljes területén egyenletesen eloszló hő garantálja, hogy mindig tökéletes, az ízlésének megfelelő ételeket készíthessen. Két oldalán munkalappal rendelkezik, így az ételek előkészítése, valamint a már elkészült ételek tálaláshoz való elkészítése is nagyon egyszerű és praktikus. Kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható, így bárhol könnyedén használhatja, akár a teraszról, akár a kertről legyen is szó.


Campingaz Xpert 100 L Rocky

Campingaz Xpert 100 L Rocky

Értékelés: 5
47 990 Ft

31 490 Ft

Grill két lapos égővel alumíniumozott acélból. Az égők teljesítményfelvétele 7,1 kW.


Campingaz RBS C-LINE 2 Deluxe Gázgrill
172 990 Ft

155 990 Ft

Campingaz RBS C-LINE 2 Deluxe gázgrill nélkülözhetetlen kiegészítő minden kertben a sütés-főzés szerelmesei számára. A kiváló minőségű zománcozott rács és a grill teljes területén egyenletesen eloszló hő garantálja, hogy mindig tökéletes, az ízlésének megfelelő ételeket készíthessen. Két oldalán munkalappal rendelkezik, így az ételek előkészítése, valamint a már elkészült ételek tálaláshoz való elkészítése is nagyon egyszerű és praktikus. Kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható, így bárhol könnyedén használhatja, akár a teraszról, akár a kertről legyen is szó.


Campingaz 2 Series Compact LX Gázgrill
91 990 Ft

Campingaz 2 Series Compact LXgázgrill két külön-külön szabályozható alumíniumozott acélból készült égőfejjel, így két különböző sütési hőmérsékletet igénylő ételt készíthet egyszerre. Modern design, rozsdamentes acélból készült különleges vázzal és zománcozott acélból készült fedéllel. Nagy sütőfelülettel rendelkezik, amely zománcozott öntöttvasból készült. Könnyen kezelhető a Piezo-gyújtás és nagyméretű kezelőgomboknak köszönhetően.


Campingaz 2 Series RBS LX Gázgrill (2000025143)
148 572 Ft

119 990 Ft

Campingaz 2 Series RBS LX kerti Gázgril ideális választás a kerti partikhoz. Élvezze a luxust és az egészségesebb grillezést. A grillező felület öntöttvasból készült, mérete 53×40 cm. A gázgrill oldalán kerámia főzőlappal felszerelt, így egyszerre akár 10 főnek elkészítheti vacsoráját. Grillezéshez szükséges eszközeit, fűszereit prkatikusan tárolhatja a sütőfelület alatt.


Campingaz 1 Series Compact EX Grillsütő
59 962 Ft

2 év garancia

Campingaz 1 Series Compact EX Grillsütő méretéből és súlyából adódóan ideális akár erkélyi grillezésre, strandra vagy szabadtéri piknikezésre. Masszív fedelén egy integrált foggantyú található, amely segítségével egyszerűen szállítható. A burkolatba épített hőmérő megkönnyíti a folymatos ellenőrzést a grillezett ételek felett. A grillsütő rendkívül könnyen tisztítható. A hordozható Campingaz CV gázpalack segítségével könnyen működtethető.


Campingaz 3 Series Woody LD Grill (2000029252)
123 848 Ft

Háromégős Campingaz 3 Series LD Woody gázgrill nagy kétrészes öntöttvas sütőfelülettel ( rács és sütőlap ) kiváló teljesítménnyel! Ideális nagyobb eseményekhez, bármilyen fajta grillezett étel elkészítésére. A legújabb gyorstisztítási és konyhai modul rendszerrel is fel van szerelve.


Campingaz Class 3 WLX
150 990 Ft

99 990 Ft

Gáz grill három rozsdamentes acél égőcsővel. Az égők teljesítményfelvétele 9,6 kW.


Campingaz Plancha L
71 990 Ft

64 990 Ft

Új generációs hordozható grill lapos alumíniumozott égővel. Az égők teljesítményfelvétele 8,2 kW.


Campingaz Xpert 100 LW
47 990 Ft

43 012 Ft
+ ingyen szállítás

Gáz Grill Xpert 100 LW két fedett lapos égővel alumíniumozott acélból. PB palack 5 kg vagy 10 kg.


Outdoorchef CHELSEA 480 G LH Grillsütő
99 290 Ft

93 290 Ft

Az Outdoorchef CHELSEA 480 G LH Grillsütő egy minőségi, mobilis, kompakt gömbgrill, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely terasznak vagy kertnek. A levegő hatékonyan áramlik a sütő belsejében, így lehetővé téve a gyors és alapos sütési folyamatot. Kerámia bevonatú EASY FLIP csatornával rendelkezik, mely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett sütést. Oldalt akasztó elem található, melyre könnyedén akaszthatja eszközeit,ha azok éppen nincsenek használatban. A megfelelő hőmérséklet elérését a fedőbe épített hőmérő mutatja. Stabil foganytújának és szilárd műanyag kerekeinek** köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható.


Outdoorchef KENSINGTON 480 G Gáz gömbgrill
119 990 Ft

Középméretű gáz gömbgrill, alkalmas klasszikus kerti grillezésre, vagy teraszra. Megnövelt stabilitás a robusztus alváznak köszönhetően, amely alatt található egy praktikus tároló hely.


Profi Cook PC-GG 1129 grill
62 609 Ft

49 990 Ft

Öntöttvas rostéllyal ellátott ProfiCook PC-GG 1129 gázgrill. Robusztus, kettős falú, rozsdamentes acélból készült fedéllel ellátott, mely jelzi a hőmérsékletet és állítható hőmérsékletszabályozóval ellátott.


SOMAGIC Cambo gáz üzemeltetésű grillsütő
120 784 Ft

111 990 Ft

Somagic Cambo gáz üzemeltetésű grillsütő a kerti sütögetések egyik elengedhetetlen kelléke. A grillező teljes sütési felülete tapadásmentes bevonattal van ellátva, amely jelentősen megkönnyíti a használat utáni tisztítást. A váz minőségi fából készült, így nem csak könnyű a sütő mozgatása, hanem megfelelő stabilitást és biztonságot is nyújt.


GrillMe Sydney 3 Delux SS Gázgrill
119 990 Ft

89 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

GrillMe Sydney 3 Delux SS Gázgrill segítségével mindig élmény lesz a kerti sütés. Nagy teljesítményének és a fedelén elhelyezkedő hőmérőnek köszönhetően mindig a saját ízlésének megfelelően készítheti el az ételeket. A grill kerekekkel felszerelt, így nagyon egyszerűen és könnyen mozgatható. Nagy munkafelülete biztosítja, hogy kényelmesen készíthesse elő és tehesse félre az ételeket, praktikus polcain pedig a fűszerektől kezdve az edényekig bármit tárolhat, amire csak szüksége lehet egy kerti összejövetelen.


GrillMe Sydney 3 Gázgrill

GrillMe Sydney 3 Gázgrill

Értékelés: 4,5
119 990 Ft

79 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kerti családi és baráti grillpartik tökéletes sütője lehet a praktikus, könnyen mozgatható Grillme Sydney 3 gázgrill. A 3 fő és 1 oldalsó gázégő és az oldalsó asztalka segít, hogy változatos, nagyon ízletes ételeket készítsen rajta. A rozsdamentes acél fekete fedélajtó, a kezelőszervek, a hőmérő és a hőszigetelt fogantyú a biztonságos használatról gondoskodik. A gázsütő alsó részében tárolhat fűszereket és egyéb kellékeket. A nyomáscsökkentő nem képezi a csomag tartalmát.


Campingaz 2 Series Classic EXS Gázgrill
91 253 Ft

88 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Campingaz 2 Classic gázgrill különleges kialakításának és praktikusságának köszönhetően kiváló választás kerti grillpartikhoz. Az égők a rácsok alatt vannak elhelyezve, ezáltal az egyenletes hőeloszlás garantált. Rozsdamentes acél égő biztosítja a megfelelő minőséget. Az elkészített/elkészítendő ételek, hozzávalók elhelyezhetőek az oldalán kihajtható kisasztalon, a szósz pedig elkészíthető a szintén oldalán lévő gázfőzőlap segítségével.


Campingaz 3 Series Classic LS Plus D
149 924 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gáz grill három rozsdamentes acél égőcsővel rozsdamentes acélból és oldalsó égővel, például a mártások és köretek készítéséhez.


Campingaz 3 Series Woody L Gázgrill
127 990 Ft

115 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Háromégős Campingaz 3 Series L Woody gázgrill nagy, kétrészes öntöttvas sütőfelülettel (rács és sütőlap), kiváló teljesítménnyel. Ideális nagyobb eseményekhez, bármilyen fajta grillezett étel elkészítésére. A legújabb gyorstisztítási és konyhai modul rendszerrel is fel van szerelve.


Campingaz Plancha Blue Flame LX
91 253 Ft

66 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Hordozható grill új generáció szabadalmaztatott égő technológiával Blue Flame, amely biztosítja az egységes hőmérséklet-eloszlást az egész grillezési területen.


Campingaz Xpert 200 L gázgrill
58 658 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Alumíniumozott acélból készült két fedett égővel ellátott gázgrill, mely teljesítménye 7,1 kW. Független grillezést tesz lehetővé a grill felén vagy egész felületén. A grill praktikus és megbízható, kiváló választás kezdő grillezők számára.


G21 California BBQ Premium line, 4 égőfej + nyomáscsökkentő ingyen
100 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A G21 California BBQ Premium Line gáz grillsütő Flame Tamer rendszerrel felszerelt, a rozsdamentes acélból készült három fő égőfej és az oldalsó égőfej elektromos gyújtással és gázszabályozással. Mindegyik fel 3,15 kW-os maximális teljesítménnyel rendelkezik.


G21 G21 Arizona, BBQ konyha Premium Line gázgrill 6 égőfej + ajándék redukciós szelep
360 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A grillek mestereinek és a kerti partik királyainak megvalósult álma. A G21 Arizona gázgrill nemcsak egy grillsütő, hanem kerti konyha mindennel, amire csak szükséged van. A 6 db Flame Tamer rendszerrel ellátott gázégőfejen kívül egy mosogatót is kínál az edények egyszerű leöblítésére, valamint tágas munkateret és tökéletesen megtervezett tárolóhelyet.


G21 Texas BBQ 3 égőfej + redukciós szelep ingyen
69 990 Ft

62 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A G21 Texas BBQ gáz grillsütő Flame Tamer rendszerrel felszerelt, a rozsdamentes acélból készült három fő égőfej elektromos gyújtással és gázszabályozással. Mindegyik fel 3,15 kW-os maximális teljesítménnyel rendelkezik.


Outdoorchef P-420G MINICHEF Grillsütő
79 990 Ft

74 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Outdoorchef P-420G MINICHEF Grillsütő egy minőségi, kisméretű, kompakt gázsütő, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely terasznak vagy kertnek. A levegő hatékonyan áramlik a sütő belsejében, így lehetővé téve a gyors és alapos sütési folyamatot. Kerámia bevonatú EASY FLIP csatornával rendelkezik, mely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett sütést. Megerősített műanyag állvánnyal, stabil fogantyúval és kétoldalt levehető polcokkal rendelkezik, mely kényelmes és biztonságos használatot biztosít. A megfelelő hőmérséklet elérését a fedőbe épített hőmérő mutatja.


SOMAGIC Seignosse gáz üzemeltetésű asztali grillsütő
81 259 Ft

74 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Somagic Seignosse gáz üzemeltetésű asztali grillsütő a kerti vagy otthoni sütögetések egyik elengedhetetlen kelléke. A grillező teljes sütési felülete tapadásmentes bevonattal van ellátva, amely jelentősen megkönnyíti a használat utáni tisztítást. Magasított peremének és folyadékelvezető rendszerének köszönhetően akár szelesebb időjárásban is tökéletesen használható.


TEESA BBQ2000 grill (5 kW)
37 560 Ft

32 551 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Teesa gas grill két nemesacélból készült égőfejjel van ellátva, melyek összteljesítménye 5 kW, így minden élelmiszer, beleértve a húst és a zöldségeket is, tökéletesen és egyenletesen megsül rajta.