Camp Gear Gázszint jelző

Camp Gear Gázszint jelző

Értékelés: 5
1 390 Ft

Camp Gear Gázszint jelző segítségével néhány perc leforgása alatt ellenőrizhetjük a gázpalackban lévő gáz mennyiségét. Egyszerű használni: csak a palackra kell helyezni, és a mágnes segítségével pontosan illeszkedik.

Var gázpalack 500 g

Var gázpalack 500 g

Értékelés: 4,9
3 190 Ft

Var 500 g kazetta ideális a túrázások alkalmával, hiszen vékony acéllemezből készült, így könnyű, és még kedvezőtlen körülmények között is jól működik.

Campingaz C 206 GLS gázpalack
1 090 Ft

C 206 GLS átszúrható gázpalack Campingaz hordozható gáztűzhelyhez alkalmas, Gas Lock biztonsági szeleppel ellátott. A palacknak üresnek kell lennie a háztartási eszköztől való eltávolítás során, ellenkező esetben szabályozatlan gázszivárgás következik be.

Coleman Gázpalack C 500 Performance
2 890 Ft

A C 500 Performance egy biztonságos gázpalack, amit a szelep csavaros rendszerének köszönhetően bármikor leválaszthatsz a fogyasztóról. Bután/propán keverékkel töltve ** 70/30 arányban** a nagy teljesítmény eléréséhez még a hidegebb napokon is.

Campingaz Gázpatron CP 470

Campingaz Gázpatron CP 470

Értékelés: 4,9
2 890 Ft

Campingaz szelepgáz-patron kemping gáz rendszerekhez szabadalmaztatott Easy Clic rendszerrel. Egy palack 450 g propán/bután keveréket tartalmaz.

Campingaz CV 300 plus gázpalack
2 190 Ft

CV 300 plusz gázpalack ideális választás lehet túrázáshoz, kempingezéshez. Különösen könnyen csatlakoztatható a tűzhelyhez. Amennyiben használat után (amikor még nem merült ki) nem csatlakoztatja le a tűzhelyről, az öntömítő szelep biztosítja, hogy a gáz ne szivárogjon el. Ez a tulajdonsága nagy előnyt jelent a szállítás és tárolás során. A Campingaz szelepes gázpalack a világ bármely részén használható túrázásra alaklmas tűzhelyekhez. A Campingaz gázpalack 240 g gázt tartalmaz.