Joie Brisk LX-35%

Joie Brisk LX

Értékelés: 4,5
52 290 Ft 33 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Golfové Brisk LX babakocsi már újszülött babáknak is kiváló, mivel háttámlája teljesen hátradönthető. A háttámlája 5, lábtartója 2 állásba állítható.

BOMIMI ELON

BOMIMI ELON

Értékelés: 4
26 725 Ft 26 090 Ft

Kiárusítás

Bomimi ELON egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja. Kényelem ezután állítható háttámla és lábtartó.

Babypoint Junior 2019

Babypoint Junior 2019

Értékelés: 4,5
17 090 Ft

2 év garancia

Junior golfütő az a alumíniumszerkezeten állítható háttámla található. A babakocsi teherbírása 18 kg. Tesztelte az Állami Egészségügyi Intézet és a Mérnöki Intézet.

Babypoint 2019 Polo

Babypoint 2019 Polo

Értékelés: 4,5
24 490 Ft

Polo golfütő felhasználók nagy dobozzal rendelkeznek amelynek ablakai tökéletesen védik a babát rossz időjárásban Emellett háttámla és lábtartó pozíciója is van. Tartalmaz egy talpbetétet, egy fogantyút, egy zsebet a hátulján és egy fogantyút amivel összecsukott állapotban szállítható a babakocsi.

Safety 1st Teeny
46 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teeny kiváló partner az utazások során akár repülőgéppel, akár autóbusszal, vagy vonattal. Az ultrakönnyű szerkezetének és a kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol elfér. A kis méretén kívül a Teeny ráadásul nagyon kényelmes is a babád számára köszönhetően a párnázott ülésének és az állítható háttámlának.

Hauck iCoo Pace kočárek 2020-34%
109 190 Ft 71 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az iCoo Pace 2019 egy extra tágas és kényelmes golf babakocsi. 6 hónapos kortól ajánlott. Könnyű alumínium vázzal, cipzáros tetővel a nagyobb árnyékolásért, kifinomultabb állítható háttámlával, praktikus bevásárlókosárral és palacktartóval rendelkezik.

Safety 1st Crazy Peps

Safety 1st Crazy Peps

Értékelés: 4,5
12 490 Ft

A Safety 1st Crazy Peps babakocsi vidám kialakítással és a 3D-s témákkal bír. A babakocsi nagyon könnyű és könnyen kezelhető. Nagyszerű a gyermekekkel való utazáshoz készült, köszönhetően kompakt összetételének és kis súlyának. Színes motívumok vonzanak minden babát.

Petite&Mars Babakocsi Musca, Basic Line
30 090 Ft 28 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petite&Mars golf babakocsi Musca, nemcsak könnyű, de könnyedén manőverezhetsz vele a helyiségben, és befér minden autó csomagtartójába. Extra nagy napellenző cipzárral a még nagyobb méretekért, amely a babakocsi belső részén árnyékot hozz létre, és a háttámla lehajtása szinte egyenes fekvő helyzetben meggyőz majd arról, hogy a gyermek kényelmére nagy figyelmet szenteltünk. Hasonlóképpen a biztonság és a modern kialakítás hasznos funkciókkal, például egy nagy zsebbel a napellenző hátulján, ahol mindent eltárolhatsz, amit kéz alatt szeretnél tudni.

Chicco Multiway 2

Chicco Multiway 2

Értékelés: 5
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

egy dinamikus babakocsi, amely könnyen kezelhető mind a városban, mind az “off-road” terepen. Minden kiegészítővel árusított, amely az egyszerű és kényelmes utazáshoz szükséges. A babakocsi a védőfogantyú eltávolítása nélkül összecsukható.

Safety 1st Flap
17 071 Ft 12 490 Ft

Safety 1st Flap esernyőkocsi, amely alacsony 5,6kg szerkezetének és kis méretének köszönhetően utazásra ideális. Az első bolygókerekeknek köszönhetően könnyen kezelhető. A gyerek biztonságát 5pontos biztonsági öv biztosítja.

Inglesina Blink 2018, Yellow
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesin Blink mindössze 5,8 kg súlyával egyike a legkönnyebb sport babakocsiknak! Az ülőrész oldalán lévő hálós anyag jobban átereszti a levegőt. A tágas háttámla 4 pozícióba dönthető, hogy az Ön kis utasa kellemesen szundikáljon.

Inglesina Trip Sport babakocsi

Inglesina Trip Sport babakocsi

Értékelés: 4,5
73 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Trip Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Praktikus, könnyen használható és hihetetlenül divatos! Megfelelő biztonságot és kényelmet nyújt a baba számára. 6 hónapos kortól használható egészen 3 éves korig, 15 kg-ig.

Koelstra Golfos babakocsi Simba T4 2018
54 990 Ft 49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Koelstra Golfos babakocsi Simba T4 2018 – praktikus, kiváló minőségű golf babakocsi gyerekeknek 6 hónaptól 4 éves korig. Babakocsi teherbírása 15 kg. A babakocsi könnyű, de stabil, nagy rugózással bír, alumínium alvázzal. A háttámla és a lábtámasz is állítható.

Lionelo ELIA golf babakocsi

Lionelo ELIA golf babakocsi

Értékelés: 1
23 590 Ft

Lionelo Elia babakocsi nagy és manőverezhető hab kerekek, amely egyszerű vezérlést tesz lehetővé. EVA hab kerekek nagyon ellenálló és nagyon jól ellenáll a rázkódásoknak – ennek köszönhetően a séták még kellemesebbek lesznek. Ezen kívül a Lionelo Elia az **SGS társaság által szabványosított, amely a gyermektermékekre specializálódik, és a minőség és biztonság szempontjából alapvető analízisnek veti alá.

Safety 1st Rainbow
21 490 Ft

Rainbow egy könnyű babakocsi, amely háttámláját mechanikusan 4 pozícióba lehetséges állítani. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15-ig ajánlott. A babakocsi része egy bevásárlókosár és napellenző tető.

Safety 1st Up To Me

Safety 1st Up To Me

Értékelés: 4
37 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Up To Me egy könnyű babakocsi mindennapi használatra. Születéstől használható, a fekvő pozíciónak köszönhetően – 5 ülőhely beállítási lehetőség.

Safety 1st Urby
54 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Urby egy praktikus társ az utazáskor, vásárláskor, vagy csak egy sétára. Köszönhetően a nagyon alacsony súlyának 4,9 kg könnyen kezelhető és nagyon könnyen szállítható. Az Urby a sétákhoz nagyon kényelmes köszönhetően a párnázott üllőkének és a háttámla néhány pozicionálás lehetőségével, beleértve a vízszintes fekvő pozíciót az újszülött számára.

ZOPA Golf babakocsi Micra

ZOPA Golf babakocsi Micra

Értékelés: 4,5
37 890 Ft 32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZOPA Micra Sport babakocsi könnyen összecsukható és ideális a babával közös útra. A babakocsihoz tartozik a védőponyva, védőtakaró és palacktartó. Az extra hosszú kinyitható babakocsitető védi a babát a napsugárzástól.

ZOPA Corsa Sport babakocsi

ZOPA Corsa Sport babakocsi

Értékelés: 5
48 390 Ft 41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ZOPA Design Corsa egy kiváló minőségű, három állásba pozicionálható sport babakocsi. Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően megfelelő választás a napi igénybevételhez. Állítható háttámlája és ötpontos biztonsági öve gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról utazás közben. Nagy méretű, ülés alatti kosarában kényelmesen elfér minden babaholmi.

ZUMA KIDS Explorer 2019

ZUMA KIDS Explorer 2019

Értékelés: 5
36 390 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű. Könnyű. Komfortos. Másodpercek alatt Explorer golfbabakocsivá tudod alakítani, vagy fordítva, azonban mindkét esetben kényelmesek. A száguldást nem csak az autóból élvezheted hanem a golfbabakocsiból is.

Petite&Mars Babakocsi Musca, Premium Line
38 990 Ft

Petite&Mars golf babakocsi Musca, nemcsak könnyű, de könnyedén manőverezhetsz vele a helyiségben, és befér minden autó csomagtartójába. Extra nagy napellenző cipzárral a még nagyobb méretekért, amely a babakocsi belső részén árnyékot hozz létre, és a háttámla lehajtása szinte egyenes fekvő helyzetben meggyőz majd arról, hogy a gyermek kényelmére nagy figyelmet szenteltünk. Hasonlóképpen a biztonság és a modern kialakítás hasznos funkciókkal, például egy nagy zsebbel a napellenző hátulján, ahol mindent eltárolhatsz, amit kéz alatt szeretnél tudni. A lábtartó és a fogantyú elegáns eko-bőrből készült.

G-mini Chilly Esernyőre csukható sport babakocsi
24 743 Ft 24 490 Ft

G-mini Chilly egy esernyőre csukható sport babakocsi 6 hónapos kortól 15 kg testsúlyig. A babakocsi dönthető háttámlával és lábtámlával rendelkezik. A gyermek biztonságáról 5 pontos biztonsági öv és levehető karfa gondoskodik.

Maxi-Cosi Dana Babakocsi, Nomad Black
71 990 Ft

A MAXI-COSI Dana – 2018 babakocsit lehajlás nélkül összecsukhatja, összecsukva pedig önmagában megáll. Az elülső kerekei 360°-ban forognak, 5-pontos biztonsági öve pedig lehetővé teszi a gyermek gyors és biztonságos bekötését az ülőkén.

BOMIMI BAYO

BOMIMI BAYO

Értékelés: 4
17 090 Ft

2 év garancia

Bomimi BAYO egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel, alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja.

Britax Römer Holiday Babakocsi
58 990 Ft

Britax Holiday egy könnyű, praktikus babakocsi, mely igazán egyszerűvé teszi a mindennapi utazásokat. Összecsukható ezáltal nem foglal sok helyet akkor sem, ha éppen nem veszi szükségét. Kupolával és 5 pontos biztonsági övvel felszerelt. A textil részek kivehetőek és moshatóak, illetve el van látva az alja egy tároló résszel is.

Koelstra Golf babakocsi Simba T4 2019 Shade Blue
49 490 Ft

Átgondolt golf babakocsi a Koelstry-től – gyakorlati szempontból ideális babakocsi A szuper erős és extra könnyű Simba T4 golf babakocsi rendelkezik mindennel, amire csak szükséged lehet, amikor a szabadba mész. A Simba T4 modell megbízható, **biztonságos és **stabil, mechanikus szempontból egy rendkívül ésszerűen kialakított babakocsi.