BOMIMI BAYO

BOMIMI BAYO

Értékelés: 5
17 090 Ft

Bomimi BAYO egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel, alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja.


ZOPA Corsa Sport babakocsi

ZOPA Corsa Sport babakocsi

Értékelés: 5
48 390 Ft

41 790 Ft
+ ingyen szállítás

A ZOPA Design Corsa egy kiváló minőségű, három állásba pozicionálható sport babakocsi. Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően megfelelő választás a napi igénybevételhez. Állítható háttámlája és ötpontos biztonsági öve gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról utazás közben. Nagy méretű, ülés alatti kosarában kényelmesen elfér minden babaholmi.


ZOPA Golf babakocsi Micra

ZOPA Golf babakocsi Micra

Értékelés: 4,5
36 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

ZOPA Golf babakocsi Micra könnyen összecsukható és ideális a közös utazásokra a babával. A babakocsi tartalmaz egy esőkabátot, lábtartót és italtartót is.Az extra hosszú széthúzható kocsi tető védi a babát a napfénytől.


Inglesina Trip Sport babakocsi
74 690 Ft

70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina Trip 2016 Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Praktikus, könnyen használható és hihetetlenül divatos! Megfelelő biztonságot és kényelmet nyújt a baba számára. 6 hónapos kortól használható egészen 3 éves korig, 15 kg-ig.


Baby Monsters FAST golf babakocsi
49 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters Fast könnyű és kompakt golf babakocsi a városba és utazásokra egyaránt megfelelő. A háttámla többféleképpen állítható, egészen fekvő helyzetig. A kocsi gyermekeknek születéstől fogva megfelelő. Nagyon könnyen kezelhető, minden kereke rugózik.


Babypoint 2019 Polo
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Polo golfütő felhasználók nagy dobozzal rendelkeznek amelynek ablakai tökéletesen védik a babát rossz időjárásban Emellett háttámla és lábtartó pozíciója is van. Tartalmaz egy talpbetétet, egy fogantyút, egy zsebet a hátulján és egy fogantyút amivel összecsukott állapotban szállítható a babakocsi.


Babypoint Junior 2019
17 090 Ft

Junior golfütő az a alumíniumszerkezeten állítható háttámla található. A babakocsi teherbírása 18 kg. Tesztelte az Állami Egészségügyi Intézet és a Mérnöki Intézet.


BOMIMI ELON

BOMIMI ELON

Értékelés: 4,5
26 725 Ft
26 090 Ft
+ ingyen szállítás

Bomimi ELON egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja. Kényelem ezután állítható háttámla és lábtartó.


Hauck Hauck Palma Plus 2019

Hauck Hauck Palma Plus 2019

Értékelés: 5
31 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fisher-Price Hauck Palma Plus 2019 elegáns könnyű golf babakocsi a városba. A babakocsi előnyei közé tartoznak a levehető tető, a nagy bevásárlókosár, az állítható háttámla és a lábtartó. Rugózó műanyag kerekekkel és lábfékkel ellátott. Alkalmas gyermekek számára születéstől egészen 15 kg-os súlyig.


Petite&Mars Babakocsi Musca, Basic Line
28 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Petite&Mars golf babakocsi Musca, nemcsak könnyű, de könnyedén manőverezhetsz vele a helyiségben, és befér minden autó csomagtartójába. Extra nagy napellenző cipzárral a még nagyobb méretekért, amely a babakocsi belső részén árnyékot hozz létre, és a háttámla lehajtása szinte egyenes fekvő helyzetben meggyőz majd arról, hogy a gyermek kényelmére nagy figyelmet szenteltünk. Hasonlóképpen a biztonság és a modern kialakítás hasznos funkciókkal, például egy nagy zsebbel a napellenző hátulján, ahol mindent eltárolhatsz, amit kéz alatt szeretnél tudni.


Safety 1st Compa'City

Safety 1st Compa'City

Értékelés: 5
44 232 Ft

39 290 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Compa´City esernyőkocsi alacsony 7,8kg szerkezetének és kis méretének köszönhetően ideális utazásai során. Napos és esős időjárás esetében is nagyra értékeli majd. Az első bolygókerekeknek köszönhetően könnyen kezelhető. A gyermek kényelmét rugalmas tengelye és beállítható háttámla szolgálja. A szülő értékelni a markolat beállítható magasságát értékelni fogja.


Petite&Mars Babakocsi Musca, Premium Line
39 090 Ft
+ ingyen szállítás

Petite&Mars golf babakocsi Musca, nemcsak könnyű, de könnyedén manőverezhetsz vele a helyiségben, és befér minden autó csomagtartójába. Extra nagy napellenző cipzárral a még nagyobb méretekért, amely a babakocsi belső részén árnyékot hozz létre, és a háttámla lehajtása szinte egyenes fekvő helyzetben meggyőz majd arról, hogy a gyermek kényelmére nagy figyelmet szenteltünk. Hasonlóképpen a biztonság és a modern kialakítás hasznos funkciókkal, például egy nagy zsebbel a napellenző hátulján, ahol mindent eltárolhatsz, amit kéz alatt szeretnél tudni. A lábtartó és a fogantyú elegáns eko-bőrből készült.


G-mini Chilly Esernyőre csukható sport babakocsi
24 690 Ft
+ ingyen szállítás

G-mini Chilly egy esernyőre csukható sport babakocsi 6 hónapos kortól 15 kg testsúlyig. A babakocsi dönthető háttámlával és lábtámlával rendelkezik. A gyermek biztonságáról 5 pontos biztonsági öv és levehető karfa gondoskodik.


Hauck Disney Sport 2019 babakocsi Minnie
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Hauck Disney Sport 2019 Minnie könnyű sport babakocsi. Ideális városba, ugyanis könnyű, könnyen tárolható és tágas a gyermek számára. A háttámla ülő helyzetbe szinte egyenes helyzetbe állítható. Eltávolítható tetővel és tágas bevásárlókosárral rendelkezik.


Hauck Disney Sport 2019 babakocsi Mickey
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Hauck Disney Sport 2019 Mickey könnyű sport babakocsi. Ideális városba, ugyanis könnyű, könnyen tárolható és tágas a gyermek számára. A háttámla ülő helyzetbe szinte egyenes helyzetbe állítható. Eltávolítható tetővel és tágas bevásárlókosárral rendelkezik.


PEG PEREGO PLIKO MINI 2014 Babakocsi
59 990 Ft

52 990 Ft
+ ingyen szállítás

PLIKO MINI 2014 Babakocsi egyKönnyű, kompakt, összecsukható babakocsi,** kitűnő választás kisbabája számára. A hordozást segítő fogantyúk még könnyebbé teszik a kézben való cipelését a már eleve csak 5,7 kb súlyú babakocsinak.Több, mint 150°-ban dönthető, így egészen csecsemő kortól használható, amikor a babának még nem szabad ülő pózban utaznia.


PEG PEREGO SÍ Completo Jet 2016 Sport babakocsi
104 590 Ft

90 890 Ft
+ ingyen szállítás

Peg perego SÍ Completo Jet 2016 Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Az ötpontos biztonsági öv és a dönthető háttámlája gondoskodik a babák biztonságos és kényelmes utazásáról. Az ülés alatt lévő nagyméretű kosárba tárolható minden babaholmi.


Safety 1st Crazy Peps
12 490 Ft

A Safety 1st Crazy Peps babakocsi vidám kialakítással és a 3D-s témákkal bír. A babakocsi nagyon könnyű és könnyen kezelhető. Nagyszerű a gyermekekkel való utazáshoz készült, köszönhetően kompakt összetételének és kis súlyának. Színes motívumok vonzanak minden babát.


Safety 1st Flap
17 071 Ft

12 290 Ft

Safety 1st Flap esernyőkocsi, amely alacsony 5,6kg szerkezetének és kis méretének köszönhetően utazásra ideális. Az első bolygókerekeknek köszönhetően könnyen kezelhető. A gyerek biztonságát 5pontos biztonsági öv biztosítja.


Safety 1st Rainbow
21 250 Ft
+ ingyen szállítás

Rainbow egy könnyű babakocsi, amely háttámláját mechanikusan 4 pozícióba lehetséges állítani. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15-ig ajánlott. A babakocsi része egy bevásárlókosár és napellenző tető.


Safety 1st Teeny
46 230 Ft
+ ingyen szállítás

Teeny kiváló partner az utazások során akár repülőgéppel, akár autóbusszal, vagy vonattal. Az ultrakönnyű szerkezetének és a kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol elfér. A kis méretén kívül a Teeny ráadásul nagyon kényelmes is a babád számára köszönhetően a párnázott ülésének és az állítható háttámlának.


Safety 1st Up To Me
37 500 Ft
+ ingyen szállítás

Up To Me egy könnyű babakocsi mindennapi használatra. Születéstől használható, a fekvő pozíciónak köszönhetően – 5 ülőhely beállítási lehetőség.


Safety 1st Urby
54 970 Ft
+ ingyen szállítás

Az Urby egy praktikus társ az utazáskor, vásárláskor, vagy csak egy sétára. Köszönhetően a nagyon alacsony súlyának 4,9 kg könnyen kezelhető és nagyon könnyen szállítható. Az Urby a sétákhoz nagyon kényelmes köszönhetően a párnázott üllőkének és a háttámla néhány pozicionálás lehetőségével, beleértve a vízszintes fekvő pozíciót az újszülött számára.


ZUMA KIDS Explorer 2019

ZUMA KIDS Explorer 2019

Értékelés: 5
36 390 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű. Könnyű. Komfortos. Másodpercek alatt Explorer golfbabakocsivá tudod alakítani, vagy fordítva, azonban mindkét esetben kényelmesek. A száguldást nem csak az autóból élvezheted hanem a golfbabakocsiból is.