Joie Brisk LX

Joie Brisk LX

Értékelés: 4,3
52 290 Ft 48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Golfové Brisk LX babakocsi már újszülött babáknak is kiváló, mivel háttámlája teljesen hátradönthető. A háttámlája 5, lábtartója 2 állásba állítható.

Babypoint 2019 Polo

Babypoint 2019 Polo

Értékelés: 4,7
24 490 Ft

2 év garancia

Polo golfütő felhasználók nagy dobozzal rendelkeznek amelynek ablakai tökéletesen védik a babát rossz időjárásban Emellett háttámla és lábtartó pozíciója is van. Tartalmaz egy talpbetétet, egy fogantyút, egy zsebet a hátulján és egy fogantyút amivel összecsukott állapotban szállítható a babakocsi.

Babypoint Junior 2019

Babypoint Junior 2019

Értékelés: 4,4
17 090 Ft

2 év garancia

Junior golfütő az a alumíniumszerkezeten állítható háttámla található. A babakocsi teherbírása 18 kg. Tesztelte az Állami Egészségügyi Intézet és a Mérnöki Intézet.

BOMIMI BAYO-16%

BOMIMI BAYO

Értékelés: 4,3
17 090 Ft 14 290 Ft

Akció

Bomimi BAYO egy golf babakocsi könnyű, alumínium szerkezettel, alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig. A babakocsi könnyen összecsukható , úgy mint egy esernyő. A biztonságot egy 5 pontos biztonsági öv és egy eltávolítható biztonsági ív biztosítja.

Safety 1st Rainbow

Safety 1st Rainbow

Értékelés: 4
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Rainbow egy könnyű babakocsi, amely háttámláját mechanikusan 4 pozícióba lehetséges állítani. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15-ig ajánlott. A babakocsi része egy bevásárlókosár és napellenző tető.

Lionelo ELIA golf babakocsi

Lionelo ELIA golf babakocsi

Értékelés: 4,2
23 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lionelo Elia babakocsi nagy és manőverezhető hab kerekek, amely egyszerű vezérlést tesz lehetővé. EVA hab kerekek nagyon ellenálló és nagyon jól ellenáll a rázkódásoknak – ennek köszönhetően a séták még kellemesebbek lesznek. Ezen kívül a Lionelo Elia az **SGS társaság által szabványosított, amely a gyermektermékekre specializálódik, és a minőség és biztonság szempontjából alapvető analízisnek veti alá.

ZOPA Corsa Sport babakocsi

ZOPA Corsa Sport babakocsi

Értékelés: 4,8
48 390 Ft 41 990 Ft
+ ingyen szállítás

A ZOPA Design Corsa egy kiváló minőségű, három állásba pozicionálható sport babakocsi. Könnyű alumínium szerkezetének köszönhetően megfelelő választás a napi igénybevételhez. Állítható háttámlája és ötpontos biztonsági öve gondoskodik a babák kényelméről és biztonságáról utazás közben. Nagy méretű, ülés alatti kosarában kényelmesen elfér minden babaholmi.

Inglesina Blink 2018, Yellow
58 890 Ft 57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesin Blink mindössze 5,8 kg súlyával egyike a legkönnyebb sport babakocsiknak! Az ülőrész oldalán lévő hálós anyag jobban átereszti a levegőt. A tágas háttámla 4 pozícióba dönthető, hogy az Ön kis utasa kellemesen szundikáljon.

Inglesina Trip Sport babakocsi

Inglesina Trip Sport babakocsi

Értékelés: 4,7
73 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Trip Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Praktikus, könnyen használható és hihetetlenül divatos! Megfelelő biztonságot és kényelmet nyújt a baba számára. 6 hónapos kortól használható egészen 3 éves korig, 15 kg-ig.

Safety 1st Teeny

Safety 1st Teeny

Értékelés: 4
46 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teeny kiváló partner az utazások során akár repülőgéppel, akár autóbusszal, vagy vonattal. Az ultrakönnyű szerkezetének és a kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol elfér. A kis méretén kívül a Teeny ráadásul nagyon kényelmes is a babád számára köszönhetően a párnázott ülésének és az állítható háttámlának.

Safety 1st Up To Me

Safety 1st Up To Me

Értékelés: 4
37 490 Ft

Up To Me egy könnyű babakocsi mindennapi használatra. Születéstől használható, a fekvő pozíciónak köszönhetően – 5 ülőhely beállítási lehetőség.

ZOPA Golf babakocsi Micra

ZOPA Golf babakocsi Micra

Értékelés: 4,4
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

ZOPA Micra Sport babakocsi könnyen összecsukható és ideális a babával közös útra. A babakocsihoz tartozik a védőponyva, védőtakaró és palacktartó. Az extra hosszú kinyitható babakocsitető védi a babát a napsugárzástól.

Baby Design Travel quick

Baby Design Travel quick

Értékelés: 4,5
40 290 Ft

Új, idei kollekció, modern sport babakocsi új összecsukási rendszerrel. A babakocsi ára tartalmazza a napernyőt, a bevásárló kosarat, a biztonsági fogantyút, a szuper köpenyt és a praktikus lábzsákot. A golf babakocsi a babakocsi fogantyúval együtt csukható össze, lehetővé teszi az egyszerű hordozást. Ennek hála az otthoni tárolás is egyszerűbb. Ezen felül, a babakocsi az anyukák körében is közkedvelt, pozitív értékelést kapott az Anya és Gyermek Intézetétől. Ezért érdemes megtudni, hogy mik a további előnyei.

Petite&Mars Babakocsi Musca, Basic Line
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petite&Mars golf babakocsi Musca, nemcsak könnyű, de könnyedén manőverezhetsz vele a helyiségben, és befér minden autó csomagtartójába. Extra nagy napellenző cipzárral a még nagyobb méretekért, amely a babakocsi belső részén árnyékot hozz létre, és a háttámla lehajtása szinte egyenes fekvő helyzetben meggyőz majd arról, hogy a gyermek kényelmére nagy figyelmet szenteltünk. Hasonlóképpen a biztonság és a modern kialakítás hasznos funkciókkal, például egy nagy zsebbel a napellenző hátulján, ahol mindent eltárolhatsz, amit kéz alatt szeretnél tudni.

Petite&Mars Musca 2020 golf babakocsi
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Petite&Mars márkájú Musca 2020 könnyű golf babakocsi, amely kiválóan irányítható és játékos könnyedséggel elfér autód csomagtartójában. A babakocsi extra nagy tetővel ellátott, amely kellemes árnyékot hoz létre a gyermek számára. A tökéletes biztonság és a komfort ideális társsá varázsolják a babakocsit.