Talált termékek száma: 11

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Tempish Ride gördeszka
24 990 Ft

19 390 Ft

Tempish Ride longboardot az Urban kollekcióból bárhová magukkal vihetik. A Ride tökéletes városi közlekedési eszköz. Az összes longboard könnyű és könnyen hordozható.


Tempish Flow 46" bambusz fából
50 990 Ft

39 890 Ft

Longboard Tempish Flow 46" bambusz fából, amelynek köszönhetően a suhanás még élvezetesebb lesz. A bambusz longboardokat a könnyedség és rugalmasság jellemzi, kényelmes suhanás, átlátszó markolat.


Street Surfing Longboard Freeride 36" Electrica
30 490 Ft

Street surfing Longboard Freeride 36" Electrica egy univerzális longboard a városnak. Behajlított taillal rendelkezik (úgynevezett kick tail), állítható tengelytáv a fénylő kerekek között és egy jelentősen konkáv hajlított lemez között.


Street Surfing Longboard Shark Attack 30" Great White
22 104 Ft

Street Surfing Shark Attack 30" Great White egy egyedülálló longboard, amin, nem kell magad hajtanod. Próbáld ki a “Cápa támadást”! Éld át a longboardozás élményét, ami mellett még szörfölhetsz is.


Street Surfing Skateboard Cruiser 28" Rocky Mountain
19 290 Ft

Street surfing Skateboard Cruiser 28" Rocky Mountain a mini-longboardok kategóriájába tartozik. Könnyen hordozható és irányítható. Kiváló választás mind a városba, mind a skateparkba.


Tempish Bohemia - kanadai és orosz juharból
45 990 Ft

36 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Longboard Tempish Bohemia, mely kanadai és orosz juharból készült. Vékony réteg cseresznyefából lézeres vágással. A kollekció a csehek és a Morva vidék által lett isnpirálva.


Tempish Indigo 37 - kanadai juharból
48 990 Ft

38 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Longboard Tempish Indigo 37 a hosszú távokra, mely kanadai juharból készült. Ideális súllyal és mérettel rendelkezik a gyorsaság kedvelői számára. Megbírkózik a nagy sebességgel, és megszünteti a rezgéseket közlekedés során.


Tempish Surfy gördeszka
39 990 Ft

31 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tempish Surfy longboard a Surf Kollekcióból, amelyet a gördeszka szerelmeseinek alkottak meg. A Surfy egy speciális modell, amely szimulálja a szörfözés hullámainak hatását így átélhetik a szörfözés élményét az utcán is.


Street Surfing Longboard Kicktail 36" Blown Out
20 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street surfing Longboard Kicktail 36" Blown Out egy kiváló minőségű, hosszú élettartamú, nagyon tartós longboard, amely 9 réteg juharból készült. Ideális szörfözésre a városi forgalomban.


Street Surfing Longboard Kicktail 36" Space artist
22 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street surfing Longboard Kicktail 36" Blown Out egy kiváló minőségű, hosszú élettartamú, nagyon tartós longboard, amely 9 réteg juharból készült. Ideális freestyle trükkökre és szörfözésre a városi forgalomban.


Street Surfing Longboard Kicktail 36" Urban Rough
21 889 Ft

20 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Longboardy Kicktail 36" a márkák ideálisak a városi utcákhoz az egyszerű és gyors vezérlés érdekében. A gördeszka rendkívül tartós, 9 réteg juharból készült. A gördeszka tágas formája lehetővé teszi biztonságos és izgalmas használatát.