TEMPISH Skate Bag new - táska korcsolyának
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. Tempish Skate Bag new – a korcsolya táska olyan akasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kézben hordozást vagy a felakasztást.

TEMPISH Batarth táska korcsolyához
11 990 Ft

A skate táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. A Templeish Batarth korcsolyazsáknak van egy hurka, amely lehetővé teszi, hogy a kezedben tartsd vagy felakaszd valahova.

TEMPISH Skate Bag Crack - táska korcsolyának
7 990 Ft

A korcsolya táskában van egy zseb, amelybe zsebbe rakhatod be kulcsaidat, pénztárcádat és telefonodat. A belső tér légáteresztő és megerősített műanyag lemezű aljjal rendelkezik. Alkalmas négykerekű, soros vagy téli korcsolyázáshoz. Tempish Skate Bag Crack – a korcsolya táska olyan akasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kézben hordozást vagy a felakasztást.