Hoover SSH1300 011 Gőztisztító

Hoover SSH1300 011 Gőztisztító

Száma: 1045005
2 év garancia
Hoover S2IN1300A 00 Gőztisztító magas hőmérsékletű gőz segítségével, tisztítószer használata nélkül távolítja el a baktériumokat. A nagy nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően egyszerre tisztít és fertőtlenít. Képes akár a baktériumok 99%-át is elpusztítani. Feloldja a lerakódott zsírt és szennyeződést is. További információ
19 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1045005

Leírás



Hoover SSH1300 011 Gőztisztító jellemzői

A több, mint 70 éves Candy csoport egy 100%-osan magántulajdonú európai vállalat, amelyet 1944-ben alapított egy olasz úriember. A Candy mára Európa ötödik legnagyobb háztartásigép-gyártó vállalat csoportjává fejlődött. Számos márkát úgy, mint a Hoovert és gyakorlatilag teljes termékkört forgalmaz a szabadon álló mini mosógéptől a luxus kategóriájú beépíthető konyhai készülékekig. A gyártás eléri az éves 6 millió darabot, melyet 6 országban lévő számos gyár állít elő.

Egyszerű használat

A tisztító a 0,4 literes víztartályba töltött vizet 20 másodperc alatt felmelegítí és már el is lehet kezdeni a takarítást. Segítségével a lakás bármely része pillanatok alatt tökéletesen kitakarítható.

Környezetbarát működés

A baktériumok elpusztításához elég a magas hőmérsékletű gáz, tisztítószer használata nem szükséges, így a lakás rendkívül környezetkímélő módon varázsolható ragyogóan tisztává.

Ergonomikus kialakítás

Heat Seal fogantyúja kiválóan ellenáll a hőnek, nem melegszik fel. A biztonsági zár megakadályozza a sütő működését, ha a fedél nem megfelelően van rajta.

Műszaki paraméterek:

  • Teljesítmény: 1300 W
  • Víztároló űrtartalma: 0,4 l
  • Felmelegedési idő: 20 másodperc
  • Felmelegedési idő: 20 másodperc
  • Csatlakozó hossza: 5 m
  • Méret: 19,9×11,9×30 cm
  • Súly: 1,3 kg
  • Szín: szürke/piros

Ne cipekedjen! Ha kiszállítást kér, akkor a szállítási díjért futáraink oda helyezik Önnek a készüléket, ahol azt használni fogja. Sőt, a régi készülékét is elviszik, ha úgy kívánja!



Személyes átvétel

Szállítási módok

facebook

linkedin

youtube

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.