CONCEPT CP2000

CONCEPT CP2000

Száma: 1123100
Azonnali kedvezmény 2 év garancia
Concept-napok! Használd a 20CONCEPTNAPOK kuponkódot a kosárban 2021. december 6–12. között, és vásárold meg a terméket most extra 20% kedvezménnyel!
Gőztisztító 2 v 1 padlóra és kézbe fehér kivitelezésben türkiz részletekkel. Concept CP2000 lecsatolható kézi egységgel rendelkezik, speciális végződéssel, minden felülettípusra. Ezzel a gőztisztítóval többé a takarításánál a nem ökológikus tisztítószereket használata nem szükséges, a forró gőz minden káros baktériumot megsemmisít.
További információ
29 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
28 990 Ft
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.12.09 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.10 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.13 - 2021.12.15 standard szállítással várhatóan

Száma: 1123100

Leírás

Concept CP2000 legfontosabb tulajdonságai

 • Tökéletes tisztaság
 • Gőztisztítás ereje
 • Ökológikus tisztítás
 • Gazdag felszereltség

A Concept CP2000 a padló mindig tiszta lesz

Fáraszt a felmosás közbeni koszos vízzel teli nehéz vödör hordozása a lakásban? A Concept CP2000 gőztisztítóval megszabadulhat a vödörtől. Elegendő megtölteni a 400ml víztartályt, rögzíteni a textília huzatot és már kezdheti is adagolni a gőzt a permetező segítségével. Ez a mop tökéletesen megtisztít minden szilárd felületet, de még a szőnyeget is. Amennyiben szőnyeget szeretne tisztítani, helyezd fel a padló tisztítófejre a speciális csúszófejet, és kezdődhet is a takarítás.

 Concept CP2000 mopként és kézi tiszítóként is működik

A gőz varázslatos ereje

Gőztisztítás a legökologikusabb tisztítás közé tartozik. A mop Concept CP2000 gőze a tisztítandó felület legkisebb zugaiba és a sarkakba is képes bejutni. A mopból távozó gőz hőmérséklete 80 °C, így az otthoni baktériumokat megbízhatóan elpusztít. Gazdag kiegészítőivel és variabilitásával a gőztisztító helyettesíti a hagyományos kézi gőztisztítót, de megállja helyét gőzfelmosóként is. 

Concept CP2000 fél perc alatt készen áll a takarításra

Tudta, hogy…

A Concept társaság háztartási takarító segédeszközök egész sorozatát fejlesztette ki Perfect Clean . Elegendő kiválasztani azt, amelyik éppen a kezébe illik.


S Concept CP2000 által a vegyszereknek búcsút mondhat

A szennyeződések gőzzel történő eltávolítása által a környezethez is ökologikus és kímélő. Ezáltal nincs szükség mosogatószerekre sem fertőtlenítő szerekre, melyek takarítás soráni fokozott használata nem ajánlott, főleg ha a háztartásban gyerekek, idős és beteg emberek is vannak. A Concept CP2000 j gőztisztítóval történő tisztításhoz csupán hagyományos víz szükséges, tehát pénzt és elektromos energiát spórol meg. 

A gőztisztító a takarításhoz csak hagyományos vizet használ

Mindenhol megállja a helyét

A Concept CP2000 gőztisztító alap felszereltségének részét gazdag kiegészítők alkotják. Neki köszönhetően megtisztíthatók az üveg felületek, ablakok, tükrök, fürdőszobák, mosogatók, csapok, függönyök, autókerekek stb. Használható függönyök, sötétítők tisztítására, anélkül, hogy levegye őket. A gőz tökéletesen feloldja a szappant és a vízkövet, ezáltal kényelmesen megtisztítható a zuhanyzósarok, a fürdőszobai szürke csempefúgák ismét tiszták lesznek.

A tisztító minden felülethez és a környezethez kíméletes

Műszaki jellemzők

Víztartály űrtartalma 400 ml
Tisztítószer tartály űrtartalma 150 ml
Felmelegedési idő 30 s
Üzemidő gőzzel 20 min
Teljesítmény 1500 W
Csatlakozó kábel hossza 5 m

Tartozékok

 • Cső a szennyezett helyhez való egyszerűbb hozzáférés érdekében
 • Törlőfej sima felületekre
 • Gőzpermetező a nagyobb felületek tisztítására
 • Csuklós kiegészítő a nehezen elérhető helyekhez
 • Koncetrált szórófej a hézagok és rések tisztítására
 • Textília tisztító
 • Kiegészítő kefék
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.