Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító
222 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Cimex Eradicator
231 366 Ft

212 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gőztisztító a szabadalmaztatott világméretű Steam Disinfektor-ral. A Polti Cimex Eradicator a 180 °C-ra melegített gőz segítségével elpusztítja a poloskákat, így nem kell környezet károsító tisztítószereket használnod. A csomagolás HPMED oldatot is tartalmaz, amely megszünteti az ágyi poloska szagát és feloldja tojásaik védő burkát. A csomagolásban védő kesztyűket és oktató DVD-vel ellátott használati utasítást is találsz.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító
178 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító
126 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI
120 990 Ft
+ ingyen szállítás

Polti VAPORETTO 95 TURBO FLEXI gőztisztító, ami korlátlan működési időt kínál az Eco funkciónak köszönhetően, amely csökkenti az energia- és vízfogyasztást. A készülék része a Vaporflexi kefe, amely alkalmas bármilyen felület tisztítására. A gőz mélytisztító erejének köszönhetően megöli a baktériumokat és a vírusokat.


Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV20
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

2az1-ben gőztisztító a teljes lakás természetes szálmélységig ható tisztítására. A Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 a vízszűrőnek köszönhetően a nedves és száraz szennyeződéseket is felszívja. Az akár 3,5 bar gőznyomásnak köszönhetően szálmélységig tisztít. A tartozékok széles skálájának köszönhetően minden padlótípust megtisztíthatsz – kövezetet, kerámiát, laminált padlót vagy parkettát és még sok más felszínt – főzőlapot, csempét, mosdót, tükröt, heverőt vagy redőnyt.


ROWENTA RY7597WH Clean & Steam
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gőzporszívó olyan innovatív megoldást kínál, amely foltmentesen tartja a padlókat és ugyanakkor időt takarít meg. Rowenta RY7597WH Clean & Steam megsemmisíti a baktériumok és kórokozók 99,9% -át kizárólag csapvízzel vegyszer nélkül. A gőz erősségét be tudod állítani 3 fokozatban a padló típusától függően. Köszönhetően a levehető víztartálynak 0,7 l térfogattal akár egyhuzamban 40 percig takaríthatsz.


Polti VAPORETTO PRO85_TURBO FLEX gőztisztító
114 290 Ft

104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Polti Vaporetto Pro 85_Flexi gőztisztító a számos tartozéknak hála különböző felületekre alkalmas, beleértve a nehezen elérhetőeket is. Működés közben a víz bármikor feltölthető, amiből a bojlernek hála magas nyomású pára keletkezik, amely ideális mély tisztításra.


Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító tökéletes váalsztás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Bissell 1132N VacSteam Gőztisztítós porszívó
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bissell 1132N VacSteam egy 2 az 1-ben porszívó, mivel használat közben gőztisztítóként is alkalmazható, így a porszívózást és a felmosást is letudhatjuk egyben. A gőztisztításnak hála, vegyszer nélkül is higiénikusan megoldhatjuk a felmosást, ráadásul most még az idejét is megspórolhatjuk. Tökéletes választás mindenki számára!


ROWENTA RY7535WH Clean and Steam
100 521 Ft

68 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

2 az 1-ben Gőztisztító porszívóz és gőzzel tisztít egy lépésben. Rowenta RY7535WH Clean and Steam a gőztisztítás előtt eltávolítja a port a padló felületéről köszönhetően a fejlett ciklon technológiának. A forró gőz képes eltávolítani akár 99% baktériumokat és kórokozókat az otthonodban. A takarításhoz elegendő csak víz a csapból, nem kell használnod vegyszereket.


Black+Decker FSMH1321JMD-QS

Black+Decker FSMH1321JMD-QS

Értékelés: 5
85 658 Ft

64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Black+Decker FSMH1321JMD-QS gőzmop gőztisztítóval és gőztisztító kesztyűvel a konyhában és a fürdőszobában lévő rések és a ruhák vízgőzzel való tisztításához. Forradalmi SteaMitt rendszer teszi lehetővé a gőztisztító kesztyűn a mikroszálas kendő megtapadását, így a takarítás észrevehetően gyorsabbá és effektívebbé válik.


ROWENTA RY7557WH Clean&Steam
82 990 Ft

62 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Rowenta RY7557WH Clean&Steam porszívó, gőztisztító innovatív megoldást biztosít a padló tisztán tartására, végezetül az idődet is megspórolja. Minden héten körülbelül 34 percet töltünk a padló porszívózásával, és további 31 percet a felmosással. A Clean & Steam egy innovatív kombinációja a nagyon effektív álló porszívónak és a gőztisztítónak. Az egyedi szabadalmazott szívófejnek köszönhetően egy mozdulattal porszívózhatod fel és tisztíthatod meg gőzzel a padlót. Az eredmény a tökéletes és egészséges rend, ami tökéletesen megfelel bármilyen típusú kemény padlóburkolatra.


Polti VAPORETTO SMART 100 T
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Polti Vaporetto Smart 100 B gőztisztító a mellékelt tartozékainak köszönhetően ideális atkák, zsíros szennyeződések és vízkő eltávolítására a háztartás bármely pontján. Az automatikus víz újratöltő rendszer lehetővé teszi a korlátlan működési időt. A Vaporforce kefe diffúzorral van felszerelve, ami növeli a fertőtlenítő hatását és a Frescovapor dezodorral együtt illatossá varázsolja az otthonodat. Bemelegedés ideje 2 perc.


Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó a gőzfelmosó és gőztisztító kombinációját képezi, 15 típusú felületre megfelelő. A beépített aroma Frescovapor diffúzor egy húzással kitisztítja és illatosítja a teret. Mindenkinek alkalmas könnyű és kompakt szerkezet a rugalmas kiterjesztésnek hála. Felmelegedési idő 15 perc. Természetesen szőnyegre alkalmas kiterjesztéssel ellátott.


CONCEPT CP3000 porszívó és gőzmop
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fehér színű 3 az 1-ben porszívó és gőzmop türkizszínű kiegészítőkkel. A Perfect Clean termékcsaládba tartozó Concept CP3000 tökéletes porszívó és egyben az egész lakását felmoshatja vele. A mop gőz segítségével mos fel, így háztartásában már nem lesz szükség vegyi tisztítószerek használatára.


Bissell PowerFresh Lift Off Steam Mop 1897N
59 989 Ft

54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gőzölős felmosórongy állítható gőz kimenet. Bissell PowerFresh Lift Off Steam felmosórongy 1897N vízfiltrációs rendszerrel a felület tisztításhoz forró párát használ, amely 99,9 %-át elpusztítja az átlagos baktériumoknak az otthonodban. Kitisztítja a beszáradt szennyeződéseket köszönhetően a beépített keféknek. A felmosórongyhoz gazdag kiegészítők járnak és kiegészítők a szőnyeg felfrissítéshez


Black+Decker FSM 1630

Black+Decker FSM 1630

Értékelés: 4,5
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Black & Decker FSM 1630 Gőztisztító a felület típusának megfelelő mennyiségű gőzt bocsát ki automata programjával, így érve el tökéletes eredményt a tisztításban. A baktériumok és csírák 99.9%-át megöli kémiai tisztítószer használata nélkül. Beépített szűrőrendszerének segítségével védi a készüléket a vízkőlerakódástól. A tisztítófej elforgatható, így a nehezen elérhető helyeket is megtisztíthatjuk vele.


Hoover SSNV 1400 2 az 1-ben Gőzölős felmosó
59 890 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hoover SSNV 1400 2 az 1-ben Gőzölős felmosó különlegessége multifunkcionalitásában rejlik. Használható kézi porszívóként és praktikus felmosóként is. Cyclonic szűrője biztosítja hatékonyságát, míg kezelése egyszerű, könnyen eltávolítható víztartályával. Ezüstszürke és kék színével modern kialakítású, otthona hasznos kiegészítője.


Polti MOPPY RED gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Moppy RED gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti MOPPY WHITE gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Moppy WHITE gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó környezetbarát módon, vegyszerek felhasználása nélkül tisztít. A készülék 1800W teljesítményre képes, így könnyen és szupergyorsan dolgozhat vele, különösen ajánlott olyan lakásokba, ahol házikedvencek is élnek. A felmosó számos tartozékkal rendelkezik a többfunkciós felhasználásért.


Dirt Devil DD 302-0 Gőzölős tisztítógép
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Dirt Devil DD 302–0 egy igazi 2 az 1-ben gőzölős tisztítógép. Otthonát könnyedén és gyorsan varázsolhatja higiénikussá. Használható padlón és bútorokon is, az azokon lévő baktériumok 99,9%-át elpusztítja.


Bissell 1440N Powerfresh Gőztisztító mop
49 990 Ft

43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bissell Steam Mop 1440N Powerfresh hatékonyan tisztít és fertőtlenít a forró gőznek köszönhetően. Vegyszer használata nélkül képes a tökéletes tisztításra, csupán a gőz erejével. Az összes lezárt kemény felület takarítására alkalmas, eltünteti a baktériumok 99,9 %-át. A beépített szűrő és rongykorong segítségével eltávolítja a ragacsos, odaszáradt foltokat.


Black+Decker FSMH1321-QS

Black+Decker FSMH1321-QS

Értékelés: 4
46 990 Ft

43 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gőzmop meleg vízpárával való tisztításhoz, amely megszabadul a baktériumok, vírusok és atkák 99,9 %-tól kémiai anyagok felhasználása nélkül. A Black+Decker FSMH1321-QS gőzmop ideális a konyha és a fürdőszoba padlójának tisztításához, és még a bútorok kárpitozásán is használható.


Polti MOPPY BLACK gőzölős felmosó
47 490 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Polti Moppy BLACK gőzölős felmosó töltő állomással, amely segítségével felmelegíted a kendőt és flexibilis vezeték nélküli felmosóval. A gőz természetes ereje kitakarítja a vízszintes és függőleges felületeket és megszabadít a vírusoktól, baktériumoktól kémiai tisztítószerek használata nélkül. A rövid, 10 másodperces bemelegedésnek köszönhetően a felmosó azonnal rendelkezésedre áll.


Polti VAPORETTO SV440

Polti VAPORETTO SV440

Értékelés: 5
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vaporetto SV440 Gőzölős felmosó különlegessége multifunkcionalitásában rejlik. Használható kézi porszívóként és praktikus felmosóként is. Alkalmazható különböző felületeken, mint a laminált padló, parketta, márvány, gumi és kerámia, de akár textilen is használható. Az 1500 Watt teljesítményű felmosó kis helyen is elfér, ráadásul 15 másodpercen belül használatra kész állapotba kerül.


Imetec 8148 Master Kézi gőztisztító
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Imetec 8148 Master többfunkciós kézi gőztisztító használata nagyon higiénikus, mert a magas hőmérsékletű gőz elpusztítja a baktériumokat. Kivehető víztartálya egyszerűen újratölthető. 120 ° C-on fertőtlenít és tisztít. Hatékonyan tisztítja még a makacs szennyeződéseket is. Akár 25 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül, használatát pedig praktikussá teszi a padló kefe és a többi praktikus tartozék.


Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Hoover CAD1700D Capsule Gőzölős felmosó
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Hoover CAD1700D Capsule Gőzölős felmosó rendkívül hatékony gőzáramok kibocsátása révén, vegyszerek nélkül is képes elpusztítani a baktériumok 99,9%-át. Mikroszálas mop pad Easy Glide tisztító fejének köszönhetően mélytisztítást végezhet segítségével bármilyen típusú padlófelületen. Az 1700 Watt teljesítményű felmosó kis helyen is elfér, ráadásul 30 másodpercen belül használtra kész állapotba kerül.


ETA 226690000 Aquatic gőztisztító
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ETA 22669 aquatic gőztisztító számos tartozékával lehetőséget biztosít az egész lakás alapos takarítására és fertőtlenítésére. Kémiai tisztószerek használatára sincs szükség, így kíméletes a környezethez. Kényelmes és egyszerű használat, vízkőlerakódás elleni védelemmel.


Ariete 4146 Xvapor deluxe Multifunkciós gőztisztító
35 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Ariete XVapor Deluxe egy multifunkciós gőztisztító. Extra erős, 5 bar nyoműsú gőz kibocsátására képes. Gyors felmelegedés jellemzi, 7–8 perc alatt a eléri a megfelelő hőmérsékletet. Utóbbiról „gőz kész“ fényjelzés tájékoztat. Rengeteg tartozékkal kerül kiszállításra, melyek a készülék aljában kialakított tárolóban kerültek elhelyezésre.


Dirt Devil DD 301-0 Aqua Clean Gőzfelmosó
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Dirt Devil DD 301–0 Aqua Clean Gőzölős felmosó egy 2 az 1-ben gőzölős tisztítógép. Otthonát könnyedén és gyorsan varázsolhatja higiénikussá. Használható padlón és bútorokon is, az azokon lévő baktériumok 99,9%-át elpusztítja. Nagy előnye a 360°-os forgathatósága és a mindösszesen 3,5 kilogrammos súlya.


ROWENTA RY6555WH Steam Power
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gőztisztító a tökéletes takarításért az egészséges és higienikus környezetért. A Rowenta RY6537WI Steam Power gőz segítségével eltávolítja a mikróbák és baktériumok 99% – át, extra erős kefével rendelkezik a mélytisztításért, továbbá 3 fokozatú pára intenzitással, mikroszálas moppal, praktikus parkolási helyzettel és a mop cseréjének egyszerű rendszerével is rendelkezik.


Ariete 4145 Xvapor comfort Multifunkciós gőztisztító
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Ariete XVapor Compact egy multifunkciós gőztisztító. Extra erős, 5 bar nyomású gőz kibocsátására képes. Gyors felmelegedés jellemzi, 6–7 perc alatt a eléri a megfelelő hőmérsékletet. Utóbbiról „gőz kész“ fényjelzés tájékoztat. Rengeteg tartozékkal kerül kiszállításra.


CONCEPT CP2000

CONCEPT CP2000

Értékelés: 4,5
32 390 Ft

30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gőztisztító 2 v 1 padlóra és kézbe fehér kivitelezésben türkiz részletekkel. Concept CP2000 lecsatolható kézi egységgel rendelkezik, speciális végződéssel, minden felülettípusra. Ezzel a gőztisztítóval többé a takarításánál a nem ökológikus tisztítószereket használata nem szükséges, a forró gőz minden káros baktériumot megsemmisít.


Dirt Devil M325 Gőzölős felmosó
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dirt Devil M325 Gőzölős felmosó egy 2 az 1-ben gőzölős tisztítógép. Otthonát könnyedén és gyorsan varázsolhatja higiénikussá. Használható padlón és bútorokon is, az azokon lévő baktériumok 99,9%-át elpusztítja. Nagy előnye a 360°-os forgathatósága és a mindösszesen 2,1 kilogrammos súlya.


Hoover CAP1700D 011 Capsule Gőzölős felmosó
32 490 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hoover CAP1700D 011 Capsule Gőzölős felmosónak nem csak használata egyszerű, de tárolása is. Két részre oszthatóságának köszönhetően kis helyet foglal el. Többféle felületen használható, a linóleumtól kezdve a csempén át a szőnyegekig.


Dirt Devil M318 Gőzölős felmosó
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dirt Devil M318 gőzölős felmosó használatával akár a baktériumok 99,9%-át eltávolíthatja otthonából 5 perc leforgása alatt. Nagy előnye a 360°-os forgathatósága és a mindösszesen 3,3 kilogrammos súly. Fűtési ideje csak 35–45 másodperc, tisztítószer tartálya 250 ml, maximális munkaideje pedig 10 perc. Ezek együttes segítségével otthonát az eddiginél jóval tisztábbnak tudhatja majd.


Hoover S2IN1300A 00 Gőztisztító
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hoover S2IN1300A 00 Gőztisztító magas hőmérsékletű gőz segítségével, tisztítószer használata nélkül távolítja el a baktériumokat. Használata rendkívül gyors, kényelmes és környezetbarát. Segítségével a lakás bármely része pillanatok alatt tökéletesen kitakarítható.


ROWENTA RY6537WI Steam Power Gőztisztító
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Gőztisztító a tökéletes takarításért az egészséges és higienikus környezetért. A Rowenta RY6537WI Steam Power gőz segítségével eltávolítja a mikróbák és baktériumok 99% – át, ergonomikus tulajdonságokkal, 3 fokozatú pára intenzitással, mikroszálas moppal, praktikus parkolási helyzettel és a mop cseréjének egyszerű rendszerével rendelkezik.


Tristar SR-5261
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nagynyomású gőz mop állítható gőzkibocsátással és 30 másodperces melegítési idővel. TRISTAR SR-5261 rendelkezik víz nélküli túlmelegedés elleni védelem. A baktériumok és az atkák 99% -át eltávolítja, ezért alkalmas a fokozott higiéniára igényes, vagy allergiás betegeknek. A fogantyú levehető. Használható ablaktörlőként.


Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító
24 196 Ft

21 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító a gőzzel történő fertőtlenítés erejét használja. A legkisebb VAPORETTO gőztisztító alacsony tömegének, számos tartozékának és vállpántjának hála megfelelő a baktériumok és allergének megsemmisítésére az egész háztartásban.


Black+Decker FSM1615-QS-37%

Black+Decker FSM1615-QS

Értékelés: 5
33 490 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzmop Black&Decker FSM1615-QS. Biztonságos használat minden zárt padlófelületen a baktériumok és kórokozók akár 99,9% -át is megöli vegyi anyagok használata nélkül. Kivehető és könnyen feltölthető víztartály – elég csapvízzel feltölteni. A beépített szűrőrendszer védi a gőzmoppot a vízkőtől és így garantálja a hosszú élettartamát.


Black+Decker FSM1605 Gőzmop-33%
29 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzmop Black&Decker FSM 1605. Minden kemény és tömített padló mélytisztításához. Megszabadul a baktériumok és a betegséget okozó csírák 99,9 %-tól kémiai anyagok felhasználása nélkül A kiváló hatékonyságú gőzáramlás biztosítja a padló mélytisztítását.


Hoover SSH1300 011 Gőztisztító
23 170 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hoover S2IN1300A 00 Gőztisztító magas hőmérsékletű gőz segítségével, tisztítószer használata nélkül távolítja el a baktériumokat. A nagy nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően egyszerre tisztít és fertőtlenít. Képes akár a baktériumok 99%-át is elpusztítani. Feloldja a lerakódott zsírt és szennyeződést is.


Hoover SSNH1000 011 Gőztisztító
13 990 Ft

10 990 Ft

2 év garancia

Hoover SSNH1000 011 Gőztisztító magas hőmérsékletű gőz segítségével, tisztítószer használata nélkül távolítja el a baktériumokat. A nagy nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően egyszerre tisztít és fertőtlenít. Képes akár a baktériumok 99%-át is elpusztítani. Feloldja a lerakódott zsírt és szennyeződést is.