MIO SPIRIT 7700 navigáció, Full Europe, Lifetime

Értékelés: 3 3 értékelés Márka: MIO Katalógus száma: 1214391

2 év garancia

MIO SPIRIT 7700 navigáció, Full Europe, Lifetime

Mio Spirit 7700 GPD navigáció örökös ingyenes automatikus térkép frissítéssel. Fejlett IQ Routes és LearnMe Pro funkcióval, praktikus mágneses tartóval, 3D szemlélet móddal és sávinformációkkal, utcanév felolvasással és parkoló kereséssel, 5”-os érintőképernyővel, 128 MB memóriával rendelkezik. További információ

48990
3 3

48 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1214391

Leírás

Termékleírás

Mio Spirit 7700 Full Europe Lifetime

A Spirit 7700 GPS navigáció minden utazó alapvető felszerelésébe tartozik. A készülék midig a helyes úton vezet úgy, hogy probléma mentesen és biztonságban célba érj. A széles 5"-es kijelzőnek és az áttekinthető menünek köszönhetően a Spirit 7700 egy könnyen kezelhető kedvelt segítőtárs a turisták és a profi sofőrök körében is. Könnyen és gyorsan megtervezheted vele a saját stílusodnak és a járműved típusának legmegfelelőbb utat. A navigáció gond nélkül átvezet az alagutakon, a bonyolult kereszteződéseken és az út végén még parkolóhelyet is talál. A készülékhez mindezek mellett még örökös térkép frissítés is jár, tehát mindig használni tudod majd a legújabb autópálya szakaszokat és a nagyvárosi körgyűrűket is. Az előre feltelepített térképeken kívül még belépés is jár a térképkölcsönzőbe, ahol rövid időre is kikölcsönözhetsz térképeket, tehát nem kell megvásárolnod őket és így pénzt spórolhatsz. A navigáció megvásárlásához bónuszként 3 hónapos ingyenes belépés is jár a radarjelző rendszerbe, ami megvéd a bírságoktól, mivel mindig időben értesít róla, hogy hol kell levenned a lábad a gázpedálról.


Okos navigáció, amivel sosem tévedsz majd el

A Spirit 7700 mindig megkeresi neked a leggyorsabb, legkönnyebb, legrövidebb és a legolcsóbb utat, ami a célodhoz vezet. A LearnMe Pro™ rendszer útközben megtanulja a vezetési stílusodat és az útvonalat mindig aszerint tervezi meg, ami a legmegfelelőbb a számodra. Útközben mindig időben értesít az alagutakról és a bonyolult kereszteződésekről. A Lane Guidance funkciónak köszönhetően mindig a megfelelő sávban fogsz haladni. A bonyolult kereszteződéseken pedig könnyen átjutsz a 3D modelleknek és megtekintési módnak köszönhetően.

Egy eszköz, ami gondol a gyalogosokra és a turistákra is

A tökéletes navigáción kívül a Spirit 7700 modellel egy utazótársat is szerzel magad mellé. A térképeken az érdeklődési helyek is megjeleníthetők, mint például az éttermek, meglátogatni érdemes helyek és az üzletek. A navigációt az autót elhagyva is tovább használhatod. A gyaloglás üzemmódban a 2D-s térképpel bejárhatod a városokat és megtekintheted a helyi érdekességeket. A fárasztó nap után a készülék pedig még a parkolóhely keresésben is segít.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

GPS típusa autós
Képernyő mérete 5 Coll
Ingyenes térképfrissítés igen
Térkép típusa Európa
Memóriakártya bemenet igen
RDS-TMC tuner nem
Vízálló nem
Magasság 88.5 mm
Szélesség 134 mm
Mélység 17.2 mm
Súly 178 g
Bluetooth kihangosító nem
Kamera Nem
Készenléti idő 1 h
Közlekedési hírek online nem
Beépített SIM nem
WiFi nem
Radar adatbázis igen
Parkolókamera csatlakoztatás nem
Magassák és súly monitor nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.