TomTom GO PROFESSIONAL 520 - LIFETIME térképek forgalmi szolgáltatással és radar-figyelmeztetésekkel.

Márka: TomTom Katalógus száma: 1047665

2 év garancia

TomTom GO PROFESSIONAL 520 - LIFETIME térképek forgalmi szolgáltatással és radar-figyelmeztetésekkel.

Nagyméretű járművekhez tervezett professzionális navigációs készülék. További információ

98990

98 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 107 990 Ft, Megtakarítás: 9 000 Ft (8 %)

Katalógus száma: 1047665

Leírás

Termékleírás

Értesítés az álló forgalomról

Kerüld el a hirtelen fékezést, a készülék figyelmeztet az előtted lévő forgalomról. Segít biztonságban utazni, mivel áttekintést kapsz a gyakori balesetek helyéről – ahol több baleset fordul elő. Figyeld a navigációs készülékek figyelmeztetéseit arról, hogy milyen messzire található az álló forgalom és a gyakori balesetek helye.

Nagyméretű járművekhez tervezett professzionális navigációs készülék.

Testre szabott útvonalakat kapsz teherautó, autóbusz vagy furgon méreteire, súlyára, rakományára és maximális sebességére, hogy biztonságosan, kényelmesebben és könnyedén utazhass. A személyre szabott útvonaltervezésnek köszönhetően a tényleges érkezési idő becsülhető az utazás módja szerint.

Érdeklődési pont tehergépkocsik és autóbuszok számára

Találsz több mint 50 000 töltőállomást tehergépkocsik és távolsági buszok számára, parkolóhelyeket, éttermeket és szervizközpontokat. A TomTom gondosan választotta ki a DKV, a ParkyourBus és a Les Routiers érdeklődési pontjait, hogy megfeleljenek a hivatásos vezetők igényeinek. Nem számít, hogy hol vagy Európában. Az érdeklődési pontokat megtekinthet az útvonalon, vagy böngészheted a közelben lévő pontokat a térképen.

Frissítés Wi-Fi-n keresztül

A TomTom GO PROFESSIONAL segítségével frissítéseket és szoftvereket érhetsz el az integrált Wi-Fi segítségével. Nincs szükség számítógépre. A tehergépkocsik számára tervezett navigációs rendszer értesít az elérhető frissítésekről. Csatlakozz a Wi-Fi hálózathoz, és válasszd ki amit telepíteni kívánsz.

Egész életen át tartó térképek nagyméretű járművek számára

Élethosszig tartó térképfrissítésekkel nagyméretű járművekhez hatékonyabb útvonalakat használsz, így biztosítva a pontos érkezési időt a termék többletköltsége nélkül.

Egész életen át tartó hozzáférés a TomTom Traffic szolgálat és a sebességmérő radarokhoz

Meg kell állnod a csúcsforgalomban? A TomTom tudja, hogyan lehet előrelátni és elkerülni a forgalmat az autópályákon és az alacsonyabb osztályú utakon. A TomTom Traffic szolgállat a lehető leggyorsabb elérési utat biztosítja Bluetooth®-n keresztül az okostelefonon. Egy másik óriási előnye a TomTom sebességmérő radarok. Hajts nyugodtan, áttekintve a rögzített és mobil radarok helyét Európa-szerte. A sebességmérő radar figyelmeztetések a TomTom teherautó műholdas navigációjában elegendő időt adnak a lassításhoz, és segítenek a bírságok megtakarításában.

Kompatibilis a Siri és a Google Now™ funkciókkal

A Siri vagy a Google Now™ funkciót aktiválhatod a TomTom GO PROFESSIONAL integrált mikrofonján keresztül. Nyerj teljes hozzáférést a személyi asszisztensedhez egy biztonságosan rögzített okostelefonon keresztül, hogy tudjál koncentrálni a vezetésre.

Maradj kapcsolatban a kihangosítóval

A TomTom GO PROFESSIONAL kihangosító lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj és biztonságosan közlekedj. Egyszerűen csatlakoztasd az okostelefont a Bluetooth®-on keresztül , hogy a jármű navigációs készülékének képernyőjén láss ki hív. Tartsd a kezed a kormánykeréken és figyeld az utat magad előtt.

Tervezz a MyDrive alkalmazással

Tervezd meg az útvonalad kényelmesen a TomTom MyDrive-ben bármikor, bárhonnan és rövidítsd le a vezetési időt. Módosítsd az útvonalaidat a kedvelt útvonalakkal és megállókkal és a műholdas navigációval tehergépkocsik számára szinkronizáld útvonalad. Amikor beülsz az autóba, már indulhatsz is.

Aktív mágneses tartó

Az egyedülálló mágneses tartónak köszönhetően a TomTom GO telepítése teljesen egyszerű. A jármű navigációs készülékét egy kézzel egy másodpercen belül beteheted vagy kiveheted a tartóból. Keressd meg az ideális helyet a kabinban, és helyezd a szélvédőre vagy a műszerfalra.


Kulcstulajdonságok

 • TomTom Traffic szolgáltatás okostelefonon keresztül- Teljes élettartamú TomTom forgalmi szolgálltatás és sebességmérő radarok- Érdekeltségi pontok a tehergépkocsik és buszok számára- Frissítés Wi-Fi®-n keresztül
 • Útvonalak teherautók, buszok, kisteherautók és autók számára- Smartphone hírek- Az állandó forgalom bejelentése
 • Útvonal megtervezése a MyDrive szolgáltatásban
 • Teljes élettartamú térképek

Technikai specifikáció

Képernyő
 • Képernyő mérete: – 5"érintőképernyő (13 cm)- Képernyőfelbontás: 480 × 272 pixels, 109 PPI, WVGA
 • Írás érintőképernyővel: Igen, kapacitív kijelző

Memória

 • Belső memória: 16 GB
 • Micro SD kártyák támogatása: Igen, akár 32 GB

Akkummulátor

 • Az akkumulátor élettartama: 1 óra

Más

 • Szerelés a járműbe: Aktív mágneses tartó- Bluetooth (hívások, üzenetek, Siri és Google now): Igen- Hangvezérlés: Igen- TomTom szolgáltatások okostelefonon keresztül: Igen- TomTom szolgáltatások a beépített SIM-kártyán keresztül: Nem
 • 3D épületek: Igen- Beépített Wi-Fi: Igen

Térkép lefedettség

Részletes lefedettség


További információk

Országok, ahol a tehergépkocsikra vonatkozó konkrét információ szerepel a térképeken:

Andora, Belgium, Csehország, Horvátország, Dánia, Finnország, Franciaország, Írország, Izland, Olaszország, Luxemburg, Magyarország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Ausztria, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Nagy-Britannia.

Forgalmi információk

Forgalom részletes lefedettségeSebességmérő radarok lefedettsége

Elérhető:Csomag tartalma
Paraméterek

%2% paraméterei

GPS típusa CARAVAN/CARGO
Képernyő mérete 5 Coll
Ingyenes térképfrissítés igen
Térkép típusa Európa
Memóriakártya bemenet igen
RDS-TMC tuner igen
Vízálló nem
Magasság 90.6 mm
Szélesség 141.9 mm
Mélység 18.8 mm
Súly 201 g
Bluetooth kihangosító igen
Kamera Nem
Készenléti idő 1 h
Nőknek igen
Nőknek nem
WiFi igen
Nőknek igen
Nőknek nem
Nőknek igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.