TomTom START 42 EU 45 Navigációs készülék

Értékelés: 4,4 7 értékelés Márka: TomTom Katalógus száma: 917541

Ingyen szállítás2 év garancia

TomTom START 42 EU 45 Navigációs készülék

Start 42 Lifetime GPS egy egyszerűen használható, megbízható navigációs rendszer. Járja be egész Európát a terméken keresztül elérhető 45 ország térképével! Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez, és győződjön meg az aktuális közlekedési helyzetekről, valamint frissítse ingyen a navigációs rendszer szoftverét a teljes pontosság érdekében. Használja ki az egész élettartamra szóló ingyenes frissítéseket! További információ

37990
4.4 7

37 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 917541

Leírás

Termékleírás

A TOMTOM START 42 EU 45 Navigációs készülék jellemzői:

Térképek

TomTom Start 42 EU 45 Navigációs készülék egy egyszerű és különösen megbízható navigációt biztosító készülék. 45 európai ország betáplált térképe biztosítja a zökkenőmentes utazást.

Sávnavigáció

biztonágos sávváltás és időben végrehajtható kanyarodás érdekében mutatja a helyes vezetési sávot az általa tervezett útvonal szerint. Segítségével elkerülhető a hirtelen sávváltás, így a balesetek előfordulásának lehetőségét is jelentősen lecsökkenti.

Sebességfigyelés

A készülék mutatja a tervezett útvonalon a járművek sebességét, és jelez, amennyiben új, gyorsabb útvonalat talál. Most három hónapos ingyenes frissítéssel. Ezzel megtakarítja a gyorshajtás miatti bírságokat, és segít Önnek biztonságban megérkezni.

Kialakítás

A TomTom Start 42 EU 45 Navigációs készülék kiakakítása praktikus és stílusos is egyben. A TomTom család legújabb taja 11 cm képátmérővel és egyszerűsített menürendszerrel rendelkezik. Az autó belső szélvédőjére könnyen felhelyezhető, forgatható feje megkönnyíti a vezetés közbeni használatot.

Ingyenes szoftver frissítések

A navigációs eszközökök napjainkban folyamatosan fejlődnek. Rendszeresen csatlakoztassa a TomTom Start készüléket a számítógépre és töltse le az ingyenes szoftver frissítéseket. Egy új navigációs szolgáltatásokkal, jobb teljesítményt nyújtó és extra testreszabási lehetőségekkel bíró kézülékkel lehet ezáltal gazdagabb.


Műszaki jellemzői:


Kijelző
  • Kijelző mérete: 4.3" / 11 cm

Akkumulátor
  • készenléti idő: 2 óra


Mérete
  • Magasság 82.6 mm
  • Szélesség 125,4 mm
  • Mélység 23,8 mm
  • Súly 167 g

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

GPS típusa autós
Képernyő mérete 4.3 Coll
Ingyenes térképfrissítés igen
Térkép típusa Európa
Memóriakártya bemenet igen
RDS-TMC tuner nem
Vízálló nem
Magasság 82.6 mm
Szélesség 125.4 mm
Mélység 23.8 mm
Súly 167 g
Bluetooth kihangosító nem
Kamera Nem
Készenléti idő 1 h
Közlekedési hírek online nem
Beépített SIM nem
WiFi nem
Radar adatbázis igen
Parkolókamera csatlakoztatás nem
Magassák és súly monitor nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.