TomTom START 52 EU 45 Navigációs készülék

Értékelés: 4,4 17 értékelés Márka: TomTom Katalógus száma: 917546

TomTom START 52 EU 45 Navigációs készülék

Start 52 Lifetime GPS egy egyszerűen használható, megbízható navigációs rendszer. Járd be Európát a terméken keresztül elérhető 45 ország térképével! Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez, és győződjön meg az aktuális közlekedési helyzetekről, valamint frissítse ingyen a navigációs rendszer szoftverét a teljes pontosság érdekében. Használja ki az egész élettartamra szóló ingyenes frissítéseket! További információ

36990
4.4 17

40 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
36 990 Ft
-9%

Katalógus száma: 917546

Leírás

Termékleírás

A TOMTOM START 52 EU 45 Navigációs készülék jellemzői:

Térképek

TomTom Start 52 EU 45 Navigációs készülék egy egyszerű és különösen megbízható navigációt biztosító készülék. 45 európai ország betáplált térképe biztosítja a zökkenőmentes utazást.

Sávnavigáció

biztonágos sávváltás és időben végrehajtható kanyarodás érdekében mutatja a helyes vezetési sávot az általa tervezett útvonal szerint. Segítségével elkerülhető a hirtelen sávváltás, így a balesetek előfordulásának lehetőségét is jelentősen lecsökkenti. Mutatja a lehetséges útakadályozásokat, így időben újabb útvonalat tervez.

Sebességfigyelés

A készülék mutatja a tervezett útvonalon a járművek sebességét, és jelez, amennyiben új, gyorsabb útvonalat talál. Most három hónapos ingyenes frissítéssel. Ezzel megtakarítja a gyorshajtás miatti bírságokat, és segít Önnek biztonságban megérkezni.

Kialakítás

A TomTom Start 52 EU 45 Navigációs készülék kiakakítása praktikus és stílusos is egyben. A TomTom család legújabb taja 11 cm képátmérővel és egyszerűsített menürendszerrel rendelkezik. Az autó belső szélvédőjére könnyen felhelyezhető, forgatható feje megkönnyíti a vezetés közbeni használatot.

Ingyenes szoftver frissítések

A navigációs eszközökök napjainkban folyamatosan fejlődnek. Rendszeresen csatlakoztassa a TomTom Start készüléket a számítógépre és töltse le az ingyenes szoftver frissítéseket. Egy új navigációs szolgáltatásokkal, jobb teljesítményt nyújtó és extra testreszabási lehetőségekkel bíró kézülékkel lehet ezáltal gazdagabb.


Műszaki jellemzői:


Kijelző
  • Kijelző mérete: 5"

Akkumulátor
  • készenléti idő: 2 óra


Mérete
  • Magasság 90,5 mm
  • Szélesség 144,5 mm
  • Mélység 22,2 mm
  • Súly 235 g

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

GPS típusa autós
Képernyő mérete 5 Coll
Ingyenes térképfrissítés igen
Térkép típusa Európa
Memóriakártya bemenet igen
RDS-TMC tuner nem
Vízálló nem
Magasság 90.5 mm
Szélesség 144.5 mm
Mélység 22.2 mm
Súly 235 g
Bluetooth kihangosító nem
Kamera Nem
Készenléti idő 1 h
Közlekedési hírek online nem
Beépített SIM nem
WiFi nem
Radar adatbázis igen
Parkolókamera csatlakoztatás nem
Magassák és súly monitor nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.