Küchenprofi Arizona BBQ szett, 16 db-os
20 490 Ft 17 990 Ft
Ingyen szállítás

Küchenprofi Arizona BBQ szett bármelyik kerti sütés vagy grillezés elengedhetetlen kelléke lehet. A hasznos készlet minden segédeszközt tartalmaz, ami a grillezéshez szükséges, így praktikusan, egy helyen, rendszerezve tárolhatjuk őket. A könnyű alumínium doboz megvédi a villákat és fogókat a mindennapi használat során keletkezett szennyeződésektől, és segítségével könnyen kivihetjük a sütés helyszínére is. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült eszközök egyszerűen tisztíthatók, és sokáig megőrzik eredeti állapotukat.

Tramontina Barbecue készlet 15 db papírdobozban
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tramontina márkájú steak készlet kiváló minőségű fenyőfából készült fogantyúval és vágódeszkával ellátott evőeszköz dobozban van csomagolva. Ideális a kerti grillezéshez és a nyaralásra. Az evőeszközök kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely ellenáll a magas hőnek, ütésállóságnak és mosogatógépben moshatók.

Berndorf-Sandrik Grillkészlet, 10 darabos
16 990 Ft
Ingyen szállítás

A Berndorf-Sandrik Grillkészlet, 10 darabos gondoskodik róla, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő eszköz a sütögetés során. A praktikus hordozótáskának köszönhetően mindig egy helyen tudjuk tartani grill eszközeinket. A grillkefe bronz sörtékkel rendelkezik a makacs szennyeződések ellen.

Kolimax Rozsdamentes acél lapos grill tűk készlet hossza 20 cm - 6 db
2 090 Ft 1 890 Ft

Itt a barbecue-szezon, és a rendesen átsült, lédús húshoz minőségi tűre van szükséged. Felületük csiszolt, magasfényű, tehát könnyen moshatók és a húson úgy hatol át, mind a vajon. A Kolimax tűk laposak, és ezzel van biztosítva, hogy a hús spontán módon ne forogjon, és így nem fog az egyik oldalán odaégni.

Kitchen Artist BBQ box GS64

Kitchen Artist BBQ box GS64

Értékelés: 4,6
17 490 Ft 15 490 Ft

Box az igazi ínyenceknek, illetve a tökéletes és kényelmes grillezésért. 15 darabból álló kiegészítő készlet, aminek minden darabját biztosan kihasználod majd. Kitűnő ajándék mindenkinek, mivel elengedhetetlen a grillezéshez.

Kolimax Rozsdamentes acél lapos grill tűk készlet hossza 40 cm - 4 db
2 190 Ft 2 090 Ft

A kiváló minőségű grill tűvel a legfinomabb ételt fogod elkészíteni a kerti grillezésen. Felületük csiszolt, magasfényű, tehát könnyen moshatók és a húson úgy hatol át, mind a vajon. A Kolimax tűk laposak, és ezzel van biztosítva, hogy a hús spontán módon ne forogjon, és így nem fog az egyik oldalán odaégni.

Kolimax Rozsdamentes acél lapos grill tűk készlet hossza 30 cm - 6 db
2 190 Ft

Álljál a grill elé, és készíts a barátaidnak lédús nyársat a kertben a minőségi tűk segítségével. Felületük csiszolt, magasfényű, tehát könnyen moshatók és a húson úgy hatol át, mind a vajon. A Kolimax tűk laposak, és ezzel van biztosítva, hogy a hús spontán módon ne forogjon, és így nem fog az egyik oldalán odaégni.

Tramontina Grillező pálca 40 cm 6 darabos készlet
6 990 Ft

A Tramontina márkájú grillező pálcák 40 cm hosszúak, kiváló segítség a grillezéseknél. Kiváló minőségű, tartós rozsdamentes acélból készültek. A szakácsok biztosan értékelni fogják, hogy mosogatógépben mosható.