Orion Rozsdamentes acél grill szett 8 db tokkal
9 890 Ft

A grillezéshez vagy pörköléshez használhatja az Orion eszközöket. A készlet egy fogantyúval ellátott bőröndben van elhelyezve, amely magában foglal egy szedőkanalat, villát, cukrászati ecset, fogót és 4 nyárs tűt.

Küchenprofi Arizona BBQ szett, 16 db-os
20 490 Ft 17 990 Ft

Küchenprofi Arizona BBQ szett bármelyik kerti sütés vagy grillezés elengedhetetlen kelléke lehet. A hasznos készlet minden segédeszközt tartalmaz, ami a grillezéshez szükséges, így praktikusan, egy helyen, rendszerezve tárolhatjuk őket. A könnyű alumínium doboz megvédi a villákat és fogókat a mindennapi használat során keletkezett szennyeződésektől, és segítségével könnyen kivihetjük a sütés helyszínére is. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült eszközök egyszerűen tisztíthatók, és sokáig megőrzik eredeti állapotukat.

Tramontina Barbecue készlet 15 db papírdobozban
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tramontina márkájú steak készlet kiváló minőségű fenyőfából készült fogantyúval és vágódeszkával ellátott evőeszköz dobozban van csomagolva. Ideális a kerti grillezéshez és a nyaralásra. Az evőeszközök kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely ellenáll a magas hőnek, ütésállóságnak és mosogatógépben moshatók.

Orion Rozsdamentes acél grill készlet 8 db tokkal
7 190 Ft

Az Orion rozsdamentes acél barbecue szettje tartalmaz egy** spatulát, villát, kést, fogót és 4 nyárs tűt. A készletet cipzáras tokban** tárolják a kényelmes hordozás érdekében.

Hama Xavax Grillező készlet, 3 db-21%
4 690 Ft 3 690 Ft

Hama Grill készlete rozsdamentes acélból készült. A készlet tartalmaz egy fogót, egy spatulát és egy villát. A készlet könnyen és gyorsan tisztítható. Kényelmes, hosszú markolatok a grillételek biztonságos kezeléséhez. Kiváló kiegészítője lehet háztartásának.

Kitchen Artist BBQ box GS64

Kitchen Artist BBQ box GS64

Értékelés: 4,6
17 490 Ft 15 490 Ft

Box az igazi ínyenceknek, illetve a tökéletes és kényelmes grillezésért. 15 darabból álló kiegészítő készlet, aminek minden darabját biztosan kihasználod majd. Kitűnő ajándék mindenkinek, mivel elengedhetetlen a grillezéshez.