Barum 155/60R15 74T Bravuris 5HM

Barum 155/60R15 74T Bravuris 5HM

Száma: 5150946
Közvetlenül partnerünktől
a Barum Bravuris 5HM középkategóriás nyári gumiabroncs 155/60 R15 méretben, 74 terhelhetőségi indexszel és T sebességindexszel. További információ
34 722 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: PNEURING SK

Partnerünk által szállítva

2023.2.07 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: PNEURING SK

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5150946

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Hosszú távú teljesítmény. Fedezze fel minden új utazás örömét. Az új Bravuris 5 HM a speciálisan kifejlesztett High Mileage keverékkel nagy futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

Rendkívül nagy tartósság
Megbízható teljesítmény
Alacsony gördülési ellenállás

Sokkal több kilométer
A Bravuris 5HM nagy futásteljesítményű keverékkel és új polimer technológiával készül, amely új szintű kopásállóságot biztosít. Innovatív középső bordakialakítása optimalizált oldalsó hornyokkal és lamellákkal megbízhatóan biztosítja a sima gördülést. Hozzájárul a valóban figyelemre méltó hosszú távú futásteljesítményhez!

Megbízható viselkedés száraz úton
A legújabb generációs szilícium-dioxidot tartalmazó fejlett keveréknek köszönhetően a Bravuris 5HM a lehető legjobb gördülési ellenállással és tapadással rendelkezik. Az eredmény megbízható tapadás és teljes kezelhetőség.

Alacsony gördülési ellenállás
A fokozott hőállóságú, nagy rugalmasságú keverék és a fejlett vulkanizáló összetevők csökkentik a gördülési ellenállást. Az optimalizált futófelületi szerkezet minimalizálja a gumiabroncs deformációját és megakadályozza a hőfelhalmozódást. A gyakorlatban ez jelentős költségmegtakarítást jelent.

A speciálisan kifejlesztett, nagy futásteljesítményű keverék kiváló futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

Az új polimer technológia nagy kopásállóságot biztosít
A továbbfejlesztett vulkanizációs vegyületek csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és költségmegtakarítást eredményeznek
A legújabb generációs szilícium-dioxidok csökkentik a gördülési ellenállást, miközben javítják a tapadást.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.